2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

evet canim ya biz evi dip kose siliyorz bn fazla bisey yapmiyorm zatn ole kapi duvar siliyorz Perdeyi falan kaynanam takiyor Bnde suyu cok seviyorm Oglumla banyodan cikamiyoruzz Sizde artik banyodan cikmazssinzCinsiyeti ne bebeisin canm

Sağolasın canım gerçekten çok zor anne çişimi yaparken neden pipim acıyor diye soruyor bir de. İnşallah bi an önce atlatır. Sen nasılsın? Kaç günün kaldı karantinanın bitmesine?
Ben iyiyim koku duygum gelmedi sadece bide geniz akıntısı var cıkaramayınca midemi bulandırıyor ama genel olarak iyiyim halsizlik filan gecti ya o yeter 5 günüm var daha 10 gün vermişlerdi bana

Tek cocuk olmak güzel bence bende tek olsaydım keske eşimde biraz yufka yüreklidir herkese karsı öle pek dayanamaz bana karsı daha fazla öle bsy oldugu zaman korkuyo baya böle çaresizce bakıyo filan tek sıkıntımız tembel olması ev işleri konusunda

Canım ne kadar şanslısın kv sana anne olmuş resmen.Benim kv korona var diye gelmeyecekmiş bile.Gelmezse gelmesin.Eşinin uyumasına da bayıldım yani bazen anlamıyorum bu erkeklere nereden geliyor bu rahatlık

Yufka yürekli olması güzel ama vicdansız erkek zor olur.Ev işleri konusunda ben de tembelim olsun o kadar

Ben iyiyim koku duygum gelmedi sadece bide geniz akıntısı var cıkaramayınca midemi bulandırıyor ama genel olarak iyiyim halsizlik filan gecti ya o yeter 5 günüm var daha 10 gün vermişlerdi bana
5 gün daha tut içerde sonra inşaallah kendi doktorunla doğurursun
Bu hastalığın tek iyi yanı sütünden bebeğe antikor vereceksin bebiş şanslı
Son haberlerde covid geçiren annelerin sütünün ne kadar kıymetli olduğunu söylüyorlardı bebeğin doğal aşısı olacak.

Hadi geçmişler olsun çok şükür doğumunda falan yapılan testte çıkmadı inşallah istediğin hastanede istediğin doktorla doğumunu gerçekleştirirsin

Öylemi cnm ilk defa duyuyorum inş süt olursa bol bol emer 1 hafta sonra test yaptırırım tekrardan heralde

Çok geçmiş olsun kuzular hasta olunca insan çaresiz hissediyor kendini keşke hiç hasta olmasalar..erkek çocuklarda idrar yolu enfeksiyonuna pipisini sabun ve ılık su ile yıkamak mümkünse sabunlu su içine oturması bile %50 yardım ediyor enfeksiyona anında iyileştiriyor denemek istersen aklında olsun bize de doktorumuz tavsiye etmişti bi kere geçirmişti oğlum hemen düzeldi bu şekilde..sünnetli değilse özellikle deriyi ittirip içine girmesine yardımcı olman gerek

Kızlar kasılmalar arasında ebenin veya eşin yaptığı masajlar var bide bu masajlarda kullanılan yağlar varmış..hiç duydunuz mu ne yagı bunlar

Sanki beni anlattın bende acaba vasiyet mi hazırlasam bana birşey olsa çocuklarıma annem ve teyzeleri baksın diye düşünmedim değil
Abnelik bu işte rüyamda öldüğümü görüyordum ölümü değil oğlumu düşünüyorum ama benim oğlum daha çok küçük o büyümeden ölmek istemiyorum diyordum

bizde kvalidelere sadece anne babaları alıyor hastane ziyarete dedik. kvalidemin tepkisi aa ben gelemem hastaneyevirüsü bahane ediyor hasbam
ilk doğumumda da ziyaretçi gibi doğumdan 3saat sonra gelmişti

Hastaneye giderken iyi, ben onlara çoktan başladım kurup kurup ağlamalara bir balık burcu olaraktan
yalnız olmadığıma sevindim
Üvey anneye bile dövdürdün yani çocuğu helal olsun..Bende psikopatımda yok bacım o kadar ötesinin hayalini kurmaya gerek yok
ohooo o neki kuruntularımın bir kısmını anlattım daha
Kızlar hastaneye tek refakatçi alınıyor. Sizce eş mi alınmali anne mi? Eşimi yanimda istiyorum ama gerek doğum öncesi gerek dogum sonrasi anneler daha deneyimli de.
D-hiçbiri
Kardeşimi istiyorum annem tecrübeli ama hastanelerde rahatsız oluyor eşim desen sıfır tecrübe kalsa da bana faydası olmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…