• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ikinci normal mi ne guzel😍
Teşekkürler canım benimde ikinci olacak bu allahin izni ile ilk hamileliğim de mide bulantım çoktu ama ilk aylarda kanamam olmamıştı sonradan oldu 7 haftalikken oldu hastaneye gittik kalp atışını duymuştum Bu seferki çok erken kanama oldu ve bildiğin adet gibi geldi 5 gün sürdü bugün kesildi biraz ama heran tekrar olacak diye korkuyorum tek tesellim değerimin güzel yükselmesi yarın yine bta bakicak doktorum bakalım nolacak..
Kalp atışı felan duyulduğu insallah bir sıkıntı olmaz canım. Benimki ikinci sürpriz oldu oğlum 16 aylık daha ama ben kanamam olunca düştü sandım ama kalp atışını duyduk çok şükür iğneler ilaçlar fayda etti sanırım şimdi 9 martta kontrolüm var

Valla hele benim morale çok ihtiyacım var tüp bebek ve kanamam vardi kaç gündür yarın yine kontrolüm var ömrümden ömür gidiyor😭😭 çok teşekkür ederim iyi oldu bunu öğrendiğim neredeyse bulantı için derin araştırmalara girecektim..
Hi
Kalp atışı felan duyulduğu insallah bir sıkıntı olmaz canım. Benimki ikinci sürpriz oldu oğlum 16 aylık daha ama ben kanamam olunca düştü sandım ama kalp atışını duyduk çok şükür iğneler ilaçlar fayda etti sanırım şimdi 9 martta kontrolüm var
Maşallah darisi başima 🤲

Valla hele benim morale çok ihtiyacım var tüp bebek ve kanamam vardi kaç gündür yarın yine kontrolüm var ömrümden ömür gidiyor😭😭 çok teşekkür ederim iyi oldu bunu öğrendiğim neredeyse bulantı için derin araştırmalara girecektim..
Inan alakasi yok hele daha 5 hafta içindesin canim herkez kuscak diye bişey yok benim eltim bazi cocuklarinda hep kustu yerden kalkmadi ama 2 tanesinde midesi bile bulanmadi bende kusma 2 gebelikte oldu ama kücük kizimda hiç olmadi 🤗

inşallah inşallah 😊 maşallah Allah tamamına erdirsin🤲🤲
Inan alakasi yok hele daha 5 hafta içindesin canim herkez kuscak diye bişey yok benim eltim bazi cocuklarinda hep kustu yerden kalkmadi ama 2 tanesinde midesi bile bulanmadi bende kusma 2 gebelikte oldu ama kücük kizimda hiç olmadi 🤗
Ben zaten pek kusan biri değilim ama ilk hamilelikte aşırı bulantım oldu ilk üç ay kafamı kaldiramadim bulantidan ağzıma lokma demiyordu.. Bunda da iyiyim ama bu sefer kanama düşündürüyor beni keseyi ve kalp atışını görseydim rahatlayacaktim..

Arkadaşlar günaydınnnn...gebelik testinde cuma birşey yoktu.ptesi silik çizgi çıktı.fakat adet düzensizliğim olduğu için işin neresindeyim kaç günüm kaldı tam birşey diyemiyorum.25 günde bir ise nerdeyse 3 gün geçti ama bu durumda ise silik çıkması tuhaf.sizde göğüs şişkinliği veya hassasiyeti var mi? 4.haftada...

Arkadaşlar günaydınnnn...gebelik testinde cuma birşey yoktu.ptesi silik çizgi çıktı.fakat adet düzensizliğim olduğu için işin neresindeyim kaç günüm kaldı tam birşey diyemiyorum.25 günde bir ise nerdeyse 3 gün geçti ama bu durumda ise silik çıkması tuhaf.sizde göğüs şişkinliği veya hassasiyeti var mi? 4.haftada...
Benim en belirgin belirtilerim göğüs hassasiyeti şişkinliği ve kasık ağrısıydı canım daha regl olmadandı bu belirtiler hatta kan vermiştim regl tarihinden önce negatif çıkmıştı doktorum bile olsa ufak da olsa çıkardı demişti. Sen gebelik testi ile takip et çizgi koyulaşcak mı bakalım ama bence en kesin olarak kan ver

Kızlar günaydın ben bu gece yatarken ayagımı aniden uzatınca kasıgıma agrı girip geciyordu batma gibi. Sabahta kalkınca yine batma gibi agrı var düşük tehlikem geçti şükür ama kasılma gibi değil sanki batma gibi kasık böylesi cildim gergin gibi birhis oluşuyor.oturunca aniden kalkıncada aynı gerginlikler karısık batma hissi oluyor simdi. İlk gebelik ya yeni tecrübe ediyorum kasık bölgesi şişiyor büyüyor olabilirmi? Aynısını yaşasan yada bilen varmı ☺️

Böyle diyip korkutmamak gerek çünkü benimde bulantım yok..
Aynen benim de öyle çok olmuyor bir iki gündür başladı ama ablam da 6 aylık 2. Bebeğine hamile ikisinde de hiç bulantı kusması olmadı her hamilelik farklı psikolojiyi bozmamak lazım öyle ki insan kusmam lazım psikolojisine girer sonra boş yere kendini de bebeği de kasar

günaydın herkeseee :)
9+2 haftalık hamileyim
hanımlar ben de bir korku var mesela her öğlen yemek kokusundan midesi bulanan ben dün çok rahatsız olmadım (ama evde oldum) göğüslerimde ki hassasiyet yok oldu sanki şimdi bi yokladım da acımıyor gibi dokununca. daha da geçen hafta gittim doktora 1 ay sonra görüşürüz demiştik.
ilk hamilelik olunca korkuyorum bir şeyler ters gidecek diye..

Kızlar günaydın ben bu gece yatarken ayagımı aniden uzatınca kasıgıma agrı girip geciyordu batma gibi. Sabahta kalkınca yine batma gibi agrı var düşük tehlikem geçti şükür ama kasılma gibi değil sanki batma gibi kasık böylesi cildim gergin gibi birhis oluşuyor.oturunca aniden kalkıncada aynı gerginlikler karısık batma hissi oluyor simdi. İlk gebelik ya yeni tecrübe ediyorum kasık bölgesi şişiyor büyüyor olabilirmi? Aynısını yaşasan yada bilen varmı ☺
Canım bende de oluyor arada doktor korkma rahim büyümeye başlıyor dedi merak etme yerleşmeden sonra sıklığı azaldı yerleşme zamanı daha çok sancı şeklindeydi şimdi aynı senin tarif ettiğin gibi merak etme

günaydın herkeseee :)
9+2 haftalık hamileyim
hanımlar ben de bir korku var mesela her öğlen yemek kokusundan midesi bulanan ben dün çok rahatsız olmadım (ama evde oldum) göğüslerimde ki hassasiyet yok oldu sanki şimdi bi yokladım da acımıyor gibi dokununca. daha da geçen hafta gittim doktora 1 ay sonra görüşürüz demiştik.
ilk hamilelik olunca korkuyorum bir şeyler ters gidecek diye..
merhaba bebeğiniz emriyo dönemini bitirmek üzere fetal döneme geciyor bu hafta sonunda fetüs olcak yani :) artık bize göre biraz daha rahat olmalısınız aslında bi sorun yoksa doktorlarda artık zırt pırt çağırmaz bu dönemde 1 ay sonrada 2li tarama için yada cinsiyetine bakmak için çağırmıstır bnde basta cok takıntılıydım ama biraz gecti sadece merak kalıyo insanın içinde :)

Back
X