2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
K.bakmayın kızlar ya paylaşmak istedim bi anda allah kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de bu foruma girip girmemeye kararsızdım olumsuz yorumlardan ve kayınvalide muhabbetlerinden dolayı . Faydalı içerik azalmıştı son zamanlarda . Yazdığınız o mesajdan sonra kesin girmemeye karar verdim. Keşke yazmasaydınız. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum .

yalnız olmadığıma sevindim
Ahahhaa ben bi derece üstündeyimdir bence eşime bile tembihledim valla kaç kez düşün bence anneyiz ve bunları düşünmemiz çok insani, çok çok normal. Yansıtış şekillerimiz de mizacımızla alakalı bizim gibi sulu gözler tabi daha başka boyutta yaşıyo ve yansıtıyo bu duyguları. Allah hepimize yavrikolarıyla sağlıklı uzun ömürler hayırlı doğumlar versin

Kızlar çalısan anne adayları 37. Haftaya gelenler nasıl ni rapor aldınız benm rapor işi çorbaya döndü sağolsun yeni yetme doktorlar ve onların asistanları sayesinde
32’de çalışır raporu aldıysanız SGK üzerinden onda zaten izne başlayacağı tarih kısmında 37. Haftanın tarihi yazıyor 37de gittiğimde tekrar aynı rapor çıktı. Kurum illa istiyor mu 37de?

Amin canım
aynen annelik duygusunu dibine kadar yaşıyoruz

Canım ne kadar şanslısın kv sana anne olmuş resmen.Benim kv korona var diye gelmeyecekmiş bile.Gelmezse gelmesin.Eşinin uyumasına da bayıldım yani bazen anlamıyorum bu erkeklere nereden geliyor bu rahatlık
Boşuna cennet anaların ayağının altındadır denilmemiş. Adam napayım bekledim bekledim doğmadı, artık uykuya dayanamadım uyudum diyor ben orada ecel teri dökerkenvalla bu doğum konusunda yardımı olmayan gelmesin zaten bi zahmet, zaten yorgun oluyorsun, corona korkusuyla gelen kaynananın nazını çekme bi de

Anladım canım teşekkür ederim hemen deneyeyim

Alez yokmu yatakta? Yoksa sen her ihtimale karşı alez ser nezaman geleceği hiç belli olmaz yengemin iki kere suyu gelmiş ilki evde uyurken ikincisi hastaneye varınca..

Valla bende kopyala yapıştır yapıyorum bu yazını.ilk doğumda annemi çağırmak büyük tecrübesizlikti sebeplerimiz birebir aynı. Bende bu doğumda eşimi istiyorum ama normal doğumu beklediğim için annemi eve çocuğun başına nasıl yetiştirip yerleştirsek o sürede onu Bi türlü ayarlayamıyorum kafamda ya lütfen bir fikir

evet canim ya biz evi dip kose siliyorz bn fazla bisey yapmiyorm zatn ole kapi duvar siliyorz Perdeyi falan kaynanam takiyor Bnde suyu cok seviyorm Oglumla banyodan cikamiyoruzz Sizde artik banyodan cikmazssinzCinsiyeti ne bebeisin canm
Kızım olacak canım ayyy bir gelsin de çıkmayız banyodan çok hevesle banyo oyuncaklarını bile aldım bir sürü ben şimdiden tarak fırça bakım seti derken pembiş pembiş oldu herşeyi az önce de kızI doğurdum büyüttüm de saçlarını tarıyorum hayalimde tabi taradığım saçlar benim

bnimde tabanlarim sizliyor ates gibi ciplak ayak yere basmak ckk iyi geliyor Oh serin serinBnim hslilari adam bugn aldi daha carsamba gelir dedi Anca biter zatn Bizim burdada dun gece yagdi yagmur Allahtan cam balkonu yapmamistk Esin gene yırtmis
Aman dikkat et ben dün hep yere bastım gece uyuyamadım sancıdan

Bitti çok şükür canım ama bende bittim
Nekadar kendimi yormicam desemde onu yıka bunu yıka as kurut topla çok yoruldum
Oh bitmiş ya artık benim yarına az işim kaldı camlar kaldı onun için de annemi bekleyeceğim artıK dinlenelim bakalım artık diyeceğim de ben yorgun olunca yorgunluktan uyuyamam ama bakalım

Aynen canım, bazen olaylara duygusal yaklaşmamak lazım, herkes şaşırıyor ben kayınvalidemi isterim dediğimde. Ama bizim için en mantıklısı bu
Bende bana bebeğime bakabilecek birinin kalmasını tercih ediyorum onun için ne annemi ne kv mi istiyorum hastanede..

Ay ben de gece boyu sancı çekip sabah doğurmuştum ondan mıdır nedir korkuyorum hava kararınca

he he ondandir ondanBnde oleydim iki gece tek basima hastanede kaldm Ondanda rahatsizim sıkıliyordm Ama devlette artik virusten dolayi ayni gun cikarilabiliyormussun

Ya burası forum forum..Herkes artık bi vazgeçsin şu belgesel tadında sayfa beklentisinden..yeri gelir bilgi paylaşılır yeri gelir kaynana çekiştirilir..ne kadar anlam yüklüyosunuz bazı şeylere..her an her saniye herkes sözlük gibi açıklama mı yapıcak burda... ansiklopedimiyiz biz..stres atıyoruz burda iki laklak yapıyoruz bildiklerimizide paylaşıyoruz bilmediklerimize de bilgim yok diyoruz..benimde hiç ilgimi cekmeyen konular oldugunda gayet sıkılabiliyorum okumadan geciyorum bazi seyleri..kimseyi germiyoruz burda şu muhabbeti yapma diye..kimse de şunu konuşun bunu konuşun demesin yani lütfen

Oh bitmiş ya artık benim yarına az işim kaldı camlar kaldı onun için de annemi bekleyeceğim artıK dinlenelim bakalım artık diyeceğim de ben yorgun olunca yorgunluktan uyuyamam ama bakalım
Aman boş ver dinlen biz iki güne bitirelim dedik ama çok yorulduk bende dün gece uguyamadım yorgunluktan bu gece parol içip yatıcam belki uyurum

Ay ne guzel canm insallah bu dediklerinin hepsini yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…