Ya burası forum forum..Herkes artık bi vazgeçsin şu belgesel tadında sayfa beklentisinden..yeri gelir bilgi paylaşılır yeri gelir kaynana çekiştirilir..ne kadar anlam yüklüyosunuz bazı şeylere..her an her saniye herkes sözlük gibi açıklama mı yapıcak burda... ansiklopedimiyiz biz..stres atıyoruz burda iki laklak yapıyoruz bildiklerimizide paylaşıyoruz bilmediklerimize de bilgim yok diyoruz..benimde hiç ilgimi cekmeyen konular oldugunda gayet sıkılabiliyorum okumadan geciyorum bazi seyleri..kimseyi germiyoruz burda şu muhabbeti yapma diye..kimse de şunu konuşun bunu konuşun demesin yani lütfen
Ben de bu foruma girip girmemeye kararsızdım olumsuz yorumlardan ve kayınvalide muhabbetlerinden dolayı . Faydalı içerik azalmıştı son zamanlarda . Yazdığınız o mesajdan sonra kesin girmemeye karar verdim. Keşke yazmasaydınız. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum .
Sizde okuduğunuz yazının tarihine ve üstünden kaç sayfa yazı geçtiğine bi göz atsaydınız keşke. Unutulmuştu burada ama sizde tekrar gün yüzüne çıkartarak en az O yazı kadar itici göründünüz şuanda. Bi insanın üstünede bu kadar gelinmez ki canım. Herkes boş bulunabilir düşünemeyebilir. Bu kadar hassassanız girmeyin ozaman her kes her an herşeyi yazabilir yani.
Kv konusunu ben açtım açmamın sebebi de tatsız konular çıkmıştı tamamen onu dağıtmaktı ama livaneli1608
arkadaşımızın desiği gibi hoşunuza gitmeyen bir konu var ise okumadan geçebilirsiniz,
Ayrıca özür dileyen arkadaşın üstüne de çok gidiliyor daha önce de yazdım şimdide yazıyorum arkadaşımız kötü etki yaratacağını düşünememiş ve bunu dile de getirmiş tekrar tekrar yazmak çok anlamsız bence..
Kv konusunu ben açtım açmamın sebebi de tatsız konular çıkmıştı tamamen onu dağıtmaktı ama livaneli1608
arkadaşımızın desiği gibi hoşunuza gitmeyen bir konu var ise okumadan geçebilirsiniz,
Ayrıca özür dileyen arkadaşın üstüne de çok gidiliyor daha önce de yazdım şimdide yazıyorum arkadaşımız kötü etki yaratacağını düşünememiş ve bunu dile de getirmiş tekrar tekrar yazmak çok anlamsız bence..
Aynen yaa tadımiz kaçmasin şurda iki sohbet ediyoruz egleniyoruz kendi adıma gercekten en basindan beri burasi olmasaydı kafayi yerdim heralde..hepinizden Allah razı olsun..evde aylardır tıkandık kaldik insan yuzu gormuyoruz korkumuzdan gezemiyoruz burda da herşeyi paylaşırız yani ne var bunda
Aynen yaa tadımiz kaçmasin şurda iki sohbet ediyoruz egleniyoruz kendi adıma gercekten en basindan beri burasi olmasaydı kafayi yerdim heralde..hepinizden Allah razı olsun..evde aylardır tıkandık kaldik insan yuzu gormuyoruz korkumuzdan gezemiyoruz burda da herşeyi paylaşırız yani ne var bunda
aynen katılıyorum canım. sürekli bebek ve doğum mu konuşacağız o mu bekleniyor anlamıyorum ki. hayır bir de eleştiri yapanlar sanki çok aktif olup sürekli bize katılanlar. madem hoşuna gitmiyor bu muhabbetler okumadan geçersin hoşuna gidenleri okursun. herkesi mutlu edemez forumlar.ben çok eski bir üyeyim. daha önce o kadar çok şeyle karşılaştımki artık şaşırmıyorum.şurda iki muhabbet dönüyor havamız değişiyor ne olmuş yani. yeri geliyor aralarda sorulara cevap veriyoruz fikir alışverişi yapıyoruz. bu kadar da takılmaz yani sanal alem.
Ben de bu foruma girip girmemeye kararsızdım olumsuz yorumlardan ve kayınvalide muhabbetlerinden dolayı . Faydalı içerik azalmıştı son zamanlarda . Yazdığınız o mesajdan sonra kesin girmemeye karar verdim. Keşke yazmasaydınız. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum .
Girmezsen girme Allah Allah özrünü dilemiş kadın hala ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin şunu. Sanki buraya takılan herkes her muhabbete dahil oluyor, işine geliyorsa yaz gelmiyorsa okumadan geç herkes gibi bu ne ya.
Ayy yazdığıma yazacağıma pişman oldum zaten ya valla ne çok topa tutuldum yakac sayfa öncesinde kaldı hala cevaplar geliyor silemiyorumda lanet olsun dedim artık..forumda tek kötü şeyi yazan psikoloji bozan benim yazım olduanlamadım gitti
aynen katılıyorum canım. sürekli bebek ve doğum mu konuşacağız o mu bekleniyor anlamıyorum ki. hayır bir de eleştiri yapanlar sanki çok aktif olup sürekli bize katılanlar. madem hoşuna gitmiyor bu muhabbetler okumadan geçersin hoşuna gidenleri okursun. herkesi mutlu edemez forumlar.ben çok eski bir üyeyim. daha önce o kadar çok şeyle karşılaştımki artık şaşırmıyorum.şurda iki muhabbet dönüyor havamız değişiyor ne olmuş yani. yeri geliyor aralarda sorulara cevap veriyoruz fikir alışverişi yapıyoruz. bu kadar da takılmaz yani sanal alem.
Evet o kısmı da var..gerçekten aktif olan belli kişileriz burda ..bu da demek oluyor ki biraz samimiyet gelişiyor sohbetlerde ister istemez bu kendiliğinden oluşan bi durum..Nasil ki arkadaşımızla eşimizle dostumuzla konusuyoruz sohbet ediyoruz burda da aynısı ..yani forumun amacıni bi saptamak lazim önce..saf bilgiye uzmanından ulaşabilirz burda değil..burası paylaşım alanı herşey paylaşılabilir..diyerekkkkk konuyu kapatıyorum kendi adıma hiç sevmem tartışma gürültü.. ihtiyacımız olan bu değil burda çünkü