2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

agzina mi desem elinemi desem bilemedm Valla eline agzina saglik ne guzel yazmissinAynen katiliyorm

Doğum çantasını hazırladınız mı anneler? Neler koydunuz? İnternette baktım da orda yazan her şeyi götürmeye kalksam 3 valiz eşya taşımak gerekir

Sizde okuduğunuz yazının tarihine ve üstünden kaç sayfa yazı geçtiğine bi göz atsaydınız keşke. Unutulmuştu burada ama sizde tekrar gün yüzüne çıkartarak en az O yazı kadar itici göründünüz şuanda. Bi insanın üstünede bu kadar gelinmez ki canım. Herkes boş bulunabilir düşünemeyebilir. Bu kadar hassassanız girmeyin ozaman her kes her an herşeyi yazabilir yani.

Kv konusunu ben açtım açmamın sebebi de tatsız konular çıkmıştı tamamen onu dağıtmaktı ama livaneli1608 arkadaşımızın desiği gibi hoşunuza gitmeyen bir konu var ise okumadan geçebilirsiniz,
Ayrıca özür dileyen arkadaşın üstüne de çok gidiliyor daha önce de yazdım şimdide yazıyorum arkadaşımız kötü etki yaratacağını düşünememiş ve bunu dile de getirmiş tekrar tekrar yazmak çok anlamsız bence..

Aynen yaa tadımiz kaçmasin şurda iki sohbet ediyoruz egleniyoruz kendi adıma gercekten en basindan beri burasi olmasaydı kafayi yerdim heralde..hepinizden Allah razı olsun..evde aylardır tıkandık kaldik insan yuzu gormuyoruz korkumuzdan gezemiyoruz burda da herşeyi paylaşırız yani ne var bunda

aynen katılıyorum canım. sürekli bebek ve doğum mu konuşacağız o mu bekleniyor anlamıyorum ki. hayır bir de eleştiri yapanlar sanki çok aktif olup sürekli bize katılanlar. madem hoşuna gitmiyor bu muhabbetler okumadan geçersin hoşuna gidenleri okursun. herkesi mutlu edemez forumlar.ben çok eski bir üyeyim. daha önce o kadar çok şeyle karşılaştımki artık şaşırmıyorum.şurda iki muhabbet dönüyor havamız değişiyor ne olmuş yani. yeri geliyor aralarda sorulara cevap veriyoruz fikir alışverişi yapıyoruz. bu kadar da takılmaz yani sanal alem.

Girmezsen girme Allah Allah özrünü dilemiş kadın hala ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin şunu. Sanki buraya takılan herkes her muhabbete dahil oluyor, işine geliyorsa yaz gelmiyorsa okumadan geç herkes gibi bu ne ya.

Evet o kısmı da var..gerçekten aktif olan belli kişileriz burda ..bu da demek oluyor ki biraz samimiyet gelişiyor sohbetlerde ister istemez bu kendiliğinden oluşan bi durum..Nasil ki arkadaşımızla eşimizle dostumuzla konusuyoruz sohbet ediyoruz burda da aynısı ..yani forumun amacıni bi saptamak lazim önce..saf bilgiye uzmanından ulaşabilirz burda değil..burası paylaşım alanı herşey paylaşılabilir..diyerekkkkk konuyu kapatıyorum kendi adıma hiç sevmem tartışma gürültü.. ihtiyacımız olan bu değil burda çünkü

kafamı çikolata dolu ve hamur işi dolu sepetlerin içine sokmak istiyorum bir tane yersem duramıcam fenalardayımmmmm
Mideni yakmıyor mu peki? Ben tatlı yediğimde (ev yapımı falan fark etmiyo) baya midemde havai fişekler patlıyo o yüzden tatlıdan da soğudum

R rnp06 canım nasıl oldun? Kaçıncı günün karantinada herşey yolunda mı? Eşinin açıklandı mı test sonucu buarada inş iyisinizdir maaile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…