2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sezaryen ameliyatta küpe lens vs vs takılmaz diyor ama bilemedim.Ben takarım zaten ya net görmem lazım bebeğimi

Bende aynı şeyi not aldım. Carsamba gidince sorucam. Ben Bi de 8 numara miyopum çok sıkıntı lenssiz.
Bi de lens yada gözlük olmayınca gözümde hafif kayma oluyor. Fotoğraflarda çirkin çıkarım

[/QUOTE]

Kızlar benim eşim işi gereği bir gece olacak bir gece olmayacak.Benim yanımda annem olacak ama araba kullanmayı bilmiyor suyum gelirse araba kullanabilecek durumda olur muyum?Taksiyle gitsem suyum geldiği için rezil mi olurum?Nasıl olur tecrübeli anneler?

Ay bu mantıkla hamile de bırakamaması lazım. O daha ayıp bence

En kötü taksiye biner iki depend üst üste giyersin. Burdan biri öyle demişti

Canım sen o telaşla hiç araba kullanmaya zorlama kendini taksiyle gidersen depend aldık ya doğum sonrası için onu takarsın ekstra altına da istersen tek kullanımlık alt açma serersin

Bende aynı şeyi not aldım. Carsamba gidince sorucam. Ben Bi de 8 numara miyopum çok sıkıntı lenssiz.
Bi de lens yada gözlük olmayınca gözümde hafif kayma oluyor. Fotoğraflarda çirkin çıkarım
[/QUOTE]
ooo 8 numara çokmuş baya sıkıntı olur sana gözlüksüz, lenssiz mecbur birini kullancaksin doğumda çocuğu bile göremezsin yoksa :) ben göremiyorum önümü valla sabah yataktan.kalktığım gibi ilk iş gözlüğümü takmak 2.75 benim de..çizdircektim uygun değilmiş kaldı öyle cok büyük sıkınti yaa görme işi

Hayırlısı olsun canım. Kızın nasıl? Çıktınız mı hastaneden? Ne kadar doğdu, ultrason doğru çıktı mı acaba
Sağol canım çıktık gaz sancılarım var onun haricinde iyiyiz ikimizde. Ultrason doğru çıktı 3200 doğdu en son gittiğimizde 3070 idi bir hafta önce

Benim eşim çok panik yaptı annem geldi kaldı benle hastanede, çok yardımı dokundu. Kimle mutlu olacaksan kim sana yardımcı olabilecekse o kalsın canım

Bende ilk doğumumu normal yaptım, bu zamana kadar doktor catı muayenesi yapıcam demedi bende sormadım..acaba ilk doğum normal diyemi bu zamana kadar yapmadı diye düşünüyorum..39+0 da gidicem Perşembe yaparmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…