2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Selam kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkürler, normal doğum sananlar olmuş malesef suyum geldi ve 12 saat hiç kasılma açılma başlamadı apar topar sezeryane alındım sizlerin daha güzel doğum hikayeleriniz olsun inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin

Evet canım yarın doğum çok tuhafım şuan korku mu heyecan mı bilmiyorum ama değişik ❤ aminnnnn inşallah hepimiz sağlıklıkla kucaklarız yavrularımızı
Sindiden hayirlisiolsun canim sag salim kucagina alda hersey geciyor miss kokusunu duyunca

Arkadaşlar çok şükür bebeğim taburcu oldu hamdolsun rabbim sizlere de en sağlıklı hayırlı şekilde bebekelrinize kavuştursun 3.kez anne oluyorum ama harika bir mucize
Oh çok şükür gözünüz aydın

Hayırlı uğurlu olsun bebiş nasıl?

Ohh ne güzel şimdiden afiyet bal süt olsun benim 2 aydır belli sezeryan günüm bende sağlıkla kucağıma alayım kokoreçle kutlamalara başlamayı planlıyorum
Yaa benimde içimde en çok kalan o
Hatta paça işkembe istiyorum ama temiz yapan yer bulmak lazım eşim eve sokmaz hayatta rüyama girdi ya geçen gün.

Hayırlısı olsun canım. Kızın nasıl? Çıktınız mı hastaneden? Ne kadar doğdu, ultrason doğru çıktı mı acaba

Yaa benimde içimde en çok kalan o
Hatta paça işkembe istiyorum ama temiz yapan yer bulmak lazım eşim eve sokmaz hayatta rüyama girdi ya geçen gün.
Ayy böle seyleri insanın canı cekermi diyodum demekki varmış ceken ben aç kalayım kuru ekmek yerim onalrı yine yiyemem midem kaldırmıyor nedense daha agzıma götürmeden malum seyler oluyo

Hahah beceriksiz mi olsun ama çocuğu susturmuş işte o beceri yeter bizim için. Bizimki de kendi öyle düşünmüyo da etraftan çekiniyor galiba. En yakın örnek annesi söyleneceğini biliyorum kesinlikle söylenecek kınayacaktır. Kv dedikodusu yapmak istemiyorum ama Eşim çok güzel yemek yapar mesela onlara götürdüğümüzde kendi yaptığını söyleyince bize hiç bi gün yemek yapmadın karına yapyosun bi tek der her defasında en ufak güzel bişe yapsın eşim hemen söylenir kıskanır

Çogu anne kv de kirilabilir kizabilir kuzum. Bilmesin . Eşinle bi konus. beraber daha iyi bi karar verirsiniz. Benim esimin eli yakindir boyle seylere elim kolum olabilir.ama herkesin esi ayni degildir.adamin gozu kesmiyosa cokta zorlamanin manasi yok. Kv konussa da hic degilse bi uykuya dalsan bebek bakimindan anlar.

Kızlar bişey söylücem inanırsanız tabi elazıgdaki kadın dogum dr söylemişti dogdugu zaman madensuyu içir diye.kızım dogdugunda madensuyu verdim 1çay kaşıgı 10dk beklettim asitli vermedim yani kızımın hiç gazı olmadı ablamın kızınada dogdugu zaman verdim onunda gazı olmadı suan 8aylık yapmak isterseniz araştırabilirsiniz gene zaten asiti cıktıgında içirdik bi zararı yok olmadıda

Çogu anne kv de kirilabilir kizabilir kuzum. Bilmesin . Eşinle bi konus. beraber daha iyi bi karar verirsiniz. Benim esimin eli yakindir boyle seylere elim kolum olabilir.ama herkesin esi ayni degildir.adamin gozu kesmiyosa cokta zorlamanin manasi yok. Kv konussa da hic degilse bi uykuya dalsan bebek bakimindan anlar.

Ben de duymuştum bunu

Zorlansa bile becereceğine eminim çekiniyor utanıyor sadece. Bikaç defa konuştum da karar veremedik işte. Kv olursa en azından orda susturmanın bi yolunu bulmam lazım

Benim kv kp kovit korkusuna gelmicekler sabırımeşim çok üzülüyor sadece..ilk doğumumda eşim yoktu doğudaydı aniden suyum gelince gününü beklemedi kızım ben ailemin yanında dogum yaptım 2gün sonra eşim geldi kv sonra geldi aramız iyi değil mesafeliyiz ayda 1kere filankonusruuz gelmemeleri benm için daha iyi sinirden çatluyorum bağnaz cahiller kundaga sar yatagının altına bıcak koy modundalar gelmemeleri daha hayırlı ablam hemsire o kalıcak başımda kızımada annem bakar heralde ins gününde gelirde gexe suyum gelirse nabarım bilmem kızım hiç annemde kalmadı eşimle kalır büyük ihtimal sürpriz doğum hem heyecanlı hem kötü

Yani bunu hiç duymamıştım erkeğin doğumda ne işi var diye ona da mı karışıyorlar.Doğuma mı girecek eşin ben sandım ki sen yanında o gece kalacak kişiyi söylüyorsun.Madem etraf öyle der diyor eşin mecbur geriye görümcen kalıyor canım.Zaten hemşireler yardımcı oluyorlarmış diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…