2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok doğru anladın canım doğumdan sonra yanında duracak kişiyi söylüyorum. Bizim buralarda erkekler gitmiyor doğum yapan kadının yanına durmuyo yani yanında ayıp geliyo. Öyle saçma bişey. Bebeği görüp çıkıyorlar genelde. Doğuma hiç hiç girmez heralde onu ben de istemem gibi. Benim sorduğum doğumdan sonra refakatçi

ooo seninki çok geç.bencede ..40+2 zaten durmazki bence sancın da başlayabilir. 3. bir de senin dimi..benimki ben göze alamam o kadar sen alıyosan beklerim dedi..
Ben de sezaryen istiyorum ama doğumdan 4 gün önce alırım dedi 39+2 yani.O zamana sancım başlarsa ne olacak çok geç değil mi ben de korkuyorum benim doktorum neden göze alıyor ki acaba
kizlar bende de heyecan dorukta yarin sezeryan icin gun alicam insallah bu haftaya verir umarim 39 haftaya giriyorum cunku son zamanlar bir yandan zor bir yandan cok heycanli ya
Bana da doğumdan 3-4 gün önce dedi sezaryen canım ama sancım başlar diye korkuyorum
Yaa o kadar tehlikeli mi
Bende lensi soracaktım hastalık var diye evde hep gözlüklü gezdim ama hastanede lens daha rahat olurdu.Sorayım belki izin çıkar çünkü kürtaj ve opu da gözlüğümü çıkarmışlardi
Benim kürtajda öyle bir şeyden haberim yoktu o yüzden lensimle oldum
Aaa bu doğruysa ben de yaparım minik ağzını yerim onun
Çok saçmaymış ama ya.Neyi ayıp olacak ilginç şeyler.Yapacak bir şey yok o zaman canım kv yi idare ediverirsin bir güncük bir şey olmaz

Yaa benimde içimde en çok kalan o
Hatta paça işkembe istiyorum ama temiz yapan yer bulmak lazım eşim eve sokmaz hayatta rüyama girdi ya geçen gün.
Ayyy çok özledim işkembe, kelle çürük benim ana besin kaynağım sakatatmış yasaklanınca anladım İstanbul’da Saruhan var çok lezzetli yapıyorlar ama kokoreç midyeci Ahmet ten uzay az kaldı çok az hayırlısıyla

Alez yokmu yatakta? Yoksa sen her ihtimale karşı alez ser nezaman geleceği hiç belli olmaz yengemin iki kere suyu gelmiş ilki evde uyurken ikincisi hastaneye varınca..
Alez var ama pamuklu bi alez suyu yatağa geçirir o yüzden geçen gün eşime su geçirmez alez aldırdım ama onlar çok kullanışsız haşır huşur hiç güzel değil o yüzden doğumdan sonra hemen onu atıcam doğum zamanını da kestiremediğim için o alezi ne zaman kullanmaya başlasam kestiremedim

Var öyle piskolojik baskı yapan boş insanlar kv tek değil genelde bizim kürt erkeklerde çok dönüyor bu muhabbetler eşin onun için çekiniyordur..
Benim eşim bakabilse kimsenin lafına bakmaz ama işte bakamıyor

Ben kullanıyprum çarşaf gibi hiç ses yok ama ben üstüne ayrı lastikli pamuklu çarşafta kullanıyorum.. Bir alez pamuklu çarşaf üstünede pamuk saten çarşaf oldu bittiyatağım da tertemiz kalıyor..

Ayni ben 1 gunde bile degisiyor kilo sen ikizsin canim 3 kisilik kilo o hic takma yani ben 11 kilo aldim simdiye kadar 15le tamamlarsam yeter bana
İki gündür çok şişlik oldu bende acaba ondan mı fazla çıktı dedim çözemedim bu kilo işini

Maalesef bizim buralarda var böyle saçma şeyler. Seninki de bizimki gibi çekiniyor olmasın numaradan beceriksize yatıyosa ya ?

Maalesef bizim buralarda var böyle saçma şeyler. Seninki de bizimki gibi çekiniyor olmasın numaradan beceriksize yatıyosa ya ?
Yok canım ben malımı biliyorum yapamazyapmak istese de ben bırakmam çünkü zararlı çıkıyorum..
Örnek vereyim bebek kaka yaptı bez değiştirecek 50 soru sorar ben cavaplarim ama anlamaz bu 1
üstüne hertarafı kaka yapar bu 2
üstüne sen anlatamıyorsun diyip kendini haklı çıkarır oldu 3
ben beceriksizim de demez hayatta senden iyi bakıyorum der buda 4

Tabi bunları yaparken de arkasını toplayacak biri lazım ona

Zorlansa bile becereceğine eminim çekiniyor utanıyor sadece. Bikaç defa konuştum da karar veremedik işte. Kv olursa en azından orda susturmanın bi yolunu bulmam lazım

Bisey de denilmez ki gozardi etmek lazim sen dert etmemeye calisirsin. Yada esine bu konuda guc verirsin "sende yaparsn annenin yapacagni nolcak ters birsey olursa hemsire dr var " vs vs diyerek. . :)
Ama ilk dogumda anne yoksa kv ile de aranizda sorun yoksa kv tercihim olurdu. İkinci ve sonrasinda es zaten asinadir bebek bakimina.

ayy saruhan yazacaktım bende eşimi işe bırakma bahanesiyle hamileliğimin başında sabah kahvaltılarda oradaydık

Benim de ilkinde öyleydi ikisi geldi, zor oldu lohusa psikolojisi ile kolaylıklar dilerim
Benim kp eşi olmadan yemek bile yiyemez o yüzden yapışık ikizler gibi her yere beraber gidiyorlar doğum öncesi ve sonrası evde eşimin annesi babası ve hiç sevmediğim şu meşhur kardeşi olacak bizimkilerden sadece annem gelecek diğerleri sen toparla öyle gelelim diyorlar. Özellikle doğumdan sonra evde rahat kıyafet giyip rahatça takılmak isterdim ama kp le aynı evde Nasıl rahat edeceksem çok canım sıkılıyor gelme de diyemem demeyi geçtim ima bile etsem kavga çıkar kesin

Evet canım yarın doğum çok tuhafım şuan korku mu heyecan mı bilmiyorum ama değişik ❤ aminnnnn inşallah hepimiz sağlıklıkla kucaklarız yavrularımızı
Doğum yapacağı gün belli olan arkadaşlar ne kadar şanslı kontrolü benim dışımda olan olaylar beni çok geriyor sırf bu yüzden bile acaba sezaryen mı istesem diyorum

Doğum yapacağı gün belli olan arkadaşlar ne kadar şanslı kontrolü benim dışımda olan olaylar beni çok geriyor sırf bu yüzden bile acaba sezaryen mı istesem diyorum
Al bendende o kdr beni geren belirsizlik hiç sevmem benm hayatımda hersey net olmalı

yok canım seninle ilgili degil bu durummm....2. sezaryende oluşabilecek komplikasyonlardan bahsediyo doktorum..ilkinde böyle bi risk yok

Abooo lazım değil kendi yapsa daha iyi söyleyeceğine pişman olur insan
Valla lafımı esirgemiyorum normalde ama işte lohusayken bunlarla uğraşmak istemiyorum huzurlu olmak istiyorum. Görünürde bi sorun yok aramızda. Tek sıkıntı çenesi işte. Eşim bile kaç kez kavga etmiştir kadın susmuyo resmen. Elalemin malını yaptıklarını konuşuyo sürekli dedikodu yapyo ya da bişeylere çemkiriyo hiç bişe beğenmiyo

Sağol canım tavsiyeni bi denicem eşime biraz gaz verim bi bakim nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…