- 11 Mayıs 2018
- 52
- 21
- 18
- 32
bakalım hayırlısıCanım kalp atışını duyman güzel haber çok büyük ihtimal geç döllenmedir bir iki haftaya takılma hiç
bu doğru bir bilgi değil, doktoruma özellikle sordum bulantının neden olduğu keşfedilemedi dedi, burada olup bulantısı olmayan bir sürü arkadaş var ben de dahilim, kimseyi endişelendirmeyelim benceGerçeklik payı var onun maalesefbulantı kusma sağlıklı gebelik işareti olduğu söyleniyor
Karından mi vajinal mi bakıldı? Karından bakildiysa vajinal muayene isteyin, detay görebilirsiniz o şekilde.Hanımlar günaydın. Ben bugün tam 7 haftalık oldum. Doktora gittim. Doktor keseyi görüyor ama bebeği bugün yine göremedi. Boş gebelik olabilir dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı. Moralim çok bozuldu
Söyleniyor deyince söylenti olarak algilamistim, kusura bakma.geçtiğimiz yıl elim ayında kadın doğum kongresindeki edindiğim bir bilgi ....
Yaa işte bizim arayıp bulamadığımız bulunca cildirdigimizi birileri de istemiyorMerhaba kizlar dun hic uyuyamadim hastanede sabah ezaninda hep dua ettim hem kendim icin hem sizler icin allah kabul etsin. Aksam yanimda bir kiz dusuk yapti, simdi de kürtaj olmak isteyen bir kadin var isstemiyormus bebegine tuhaf
5 subatta öğrendiyseniz nasıl 5 haftalık oluyor öğrendiğinizde 8haftaya yakınmıs regl tarihini dogru hatrladıgınızdan eminmisiniz çünkü cok karısık yazmısısnız ben mali müşavir olarak içinden cıkamadım hesaplamanın :)son adet tarihim 19 aralıktı .. öğrendiğimde 5 haftalıktı ..
Teşekkürler canım.. Keşke tek sorunum bulantı olsa şimdi doktordan geldim tek kese gözüktü ikincisi yoktu kanamam devam ettiği için doktor diğer embriyonun tupe yerleştiğinden korktu tupe yerleşmiş se lapariskopi yapacak takibe aldı beni cuma tekrar kontrol istedi inşallah suphelendigi şey çıkmazYok takma kafana canım, google'e bile bulantısız hamilelik olur mu diye aratsan göreceksin çok kişi aynı durumla karşılaşıp sağlıklı bebek doğurmuş
Daha önce iki kese mi görülmüştü? Rahimde iki kese gorulduyse sonradan nasıl tüpe yerleşebilir anlayamadımTeşekkürler canım.. Keşke tek sorunum bulantı olsa şimdi doktordan geldim tek kese gözüktü ikincisi yoktu kanamam devam ettiği için doktor diğer embriyonun tupe yerleştiğinden korktu tupe yerleşmiş se lapariskopi yapacak takibe aldı beni cuma tekrar kontrol istedi inşallah suphelendigi şey çıkmaz
Evet Muğla merkezdeyim siz?Bu Arada isminizde 48 olunca merak ettim Muğla’da mı yaşıyorsunuz
yok canım keseyi yeni görüyoruz tüp bebek transferde iki embriyo rahime konuldu bugün bi tane kese gördük ikincisinin tupe yerleştiğinden suphelendi doktor..Daha önce iki kese mi görülmüştü? Rahimde iki kese gorulduyse sonradan nasıl tüpe yerleşebilir anlayamadım
İnsallah insallah ilk üç ay ömrümden ömür gidiyor benimde..Ya keşke hepimiz şu tehlikeli süreçleri atlatsakta tek derdimizin ayaklarımızın şiştiği gece dönemediğimiz bebeğin tekmelemesi filan olsa inşallah sağ salim herkesin bebeklerini Allah bağıslasada doğum telaşı yaşasak inşallah
Benim de içime birşey olmayacak sağ salim hayırlısıyla cıkacak sın gibi doğuyor canım üzülmemeyi calıs. Gerçekten cok tuhaf aynı odada birisi sabaha kadar bebeği için dua ediyor biriside bebekten kurtulmak istiyor hayat cok değişik. Belki onunda evlilik dısıdır yada imkanı yoktur bilemeyiz ki. Üf yine duygusallık krizim geldiMerhaba kizlar dun hic uyuyamadim hastanede sabah ezaninda hep dua ettim hem kendim icin hem sizler icin allah kabul etsin. Aksam yanimda bir kiz dusuk yapti, simdi de kürtaj olmak isteyen bir kadin var isstemiyormus bebegine tuhaf
Canım iyi düşün ikinci kese kaybolabiliyor bir zaman sonra hatta kaybolan ikiz sendromu diyorlar kanaman da oluyorsa atmış olabilirsin vücuttan zaten Rahime inmeden tüplerde kalırsa dış gebelik olmuyor muydu zaten rahimde görmüştü ilk hiç moralini bozmaTeşekkürler canım.. Keşke tek sorunum bulantı olsa şimdi doktordan geldim tek kese gözüktü ikincisi yoktu kanamam devam ettiği için doktor diğer embriyonun tupe yerleştiğinden korktu tupe yerleşmiş se lapariskopi yapacak takibe aldı beni cuma tekrar kontrol istedi inşallah suphelendigi şey çıkmaz
Ben de muğladayımEvet Muğla merkezdeyim siz?
Kendimi alistirdim iki duruma da ama insallah hic bisey olmayacak :) Yok hic duygusallaşma sırf zor geldigi icin istemiyormus bebegi. 1 tane cocugu varmis yetermis hamileligi cok zor geciyormus falan filan :) Allah isteyenlere versin ne diyelimBenim de içime birşey olmayacak sağ salim hayırlısıyla cıkacak sın gibi doğuyor canım üzülmemeyi calıs. Gerçekten cok tuhaf aynı odada birisi sabaha kadar bebeği için dua ediyor biriside bebekten kurtulmak istiyor hayat cok değişik. Belki onunda evlilik dısıdır yada imkanı yoktur bilemeyiz ki. Üf yine duygusallık krizim geldi
Aaaa süpermiş birde komşu çıkıyormışuzBen de muğladayım
tek temennim o zaten inşallah vücut kendiliğinden atar. Kanamanın renginden yoğunluğundan bahsettim doktor ondan suphelendigini söyledi olabilirde olmayabilirdi..Canım iyi düşün ikinci kese kaybolabiliyor bir zaman sonra hatta kaybolan ikiz sendromu diyorlar kanaman da oluyorsa atmış olabilirsin vücuttan zaten Rahime inmeden tüplerde kalırsa dış gebelik olmuyor muydu zaten rahimde görmüştü ilk hiç moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?