- 24 Şubat 2020
- 725
- 1.052
- 28
Karnım çamaşır makinesi gibi bomba bi tasvir olmuşBu gece benim kız durmuyordu hareketlerinden ben yoruldum artıkdoğum zamanı anneye enerji geliyordu değil mi bebeğe değil bir de hala C şeklinde duruyor kafada kanalda değil onu zorluyor sanırım ama elinin birini göbek deliğimde diğerini aşağıda hissediyorum ayakları da ayırıp geriniyor tüm uzuvlarını hissediyorum ama karnım çamaşır makinası gibi sürekli bir hareket ya hep allahım hareketlerini aramayayım diyorum Kendime kızıyorum ama canım da fena yanmaya başladı
Beni şuan iğnem ve testle beraber 7.500 kadar öpçekler..Seni nasıl öperler hiç düşünemedim şuanAcaba doğumda nekadar öpecekler ben onu merak ediyorum
En son zamdan önce fiyat sormuştum tabi yine ikiz diye 500 üstüne eklediler şimdi 1000 eklemeseler iyi
Ben hele ilk kez duydum nst ye para verildiniO zaman asıl bomba bende nst ye para vermiyorum
Canım önemli olan hikayenin sonunun güzel olması çok şükür sağ salim kavuştunuz@Polyannaolmakisterdim D Decemberist R rnp06 @Suveyda3 @Kemankolik @tugba0634 @Cikilop1 ve diğer kızlar benim doğum hikayem pek dillere destan olacak şekilde olmadı o yüzden fazla detaya girip kimseyi korkutmak istemiyorum.
Kısaca 2 gundur mide ağrısından şikayet ediyordum hatta burda kivi yedim galiba ondan diye yazmıştım ama o arılar saatler geçtikçe şiddetlendi ve nefesim kesen türden oldu. Eşimin acile gidiyoruz demesiyle kendimi acilde buldum 17 tansiyon ve meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum. Tek çözümü bebeği almaktı, acil sezeryana alındım spinal ve bebişimin ağladığını duyabildim yinede. Hala inanamıyorum.. Herşey o kadar hızlı geliştiki.
Çok adice cidden çok kötüler. Bildiğin içinde bulunulan özel durumu kullanıyorlar pis sömürgenler15 tl mi? bedava, benimki 160 tl muayene de 160 tl
Bizde evde bunaldık geçen gün çıktık ama eve gelene kadar işkence çektim arabada sırtımın ağrısı tuttu son haftalarda insan çıkmasa sıkılıyor çıksa rahatsız oluyor Allah yardımcımız olsun
Benim birde oğlum var evde çok sıkılıyor hepten tablete bağlandı.. Virüsten dolayı okula yollamadım, bende hamileyim diye çıkaramıyorum onu, babası da fazla ilgilenemiyor en çok ona üzülüyorum..
Biz hemen her akşam çıkarıyoruz mecbur o tv tablet izleyince kalbim sıkışıyo vallahi ve saldırganlaştığını hissediyorum el kadar çocuğun psikolojik ve fiziksel olarak. Akşamları bisiklet scooter falan sürsün diye çıkıyoruz parka da götürüyoruz maskeyle çıkıyo oyuncaklara ve o an çocuk olmayan oyuncaklara tabi. Elimizde fısfıs kolanyayla yada dezenfektanla bekliyoruz aşağıda da oyıncaktan inince hemn pıs pısAynı durum bizde de mevcut, ben de çok üzülüyorum çocuk sürekli anne sıkıldım diyor, parka götürsem hem enerjim yetmiyor hem de virüs korkusu var, bütün kış napıcaz böyle bilmiyorum
Bnmde c sekli inde duruyodu sol kasıgımda kafası vardı hıckırdıkca orada atıyordu ama son 2 gündür hissetmiyorum orda sağ kaburgama batardı smdi tam ortası batıyor elini filan hissetmiyorum ben ama kafası tam ortaya geldi sanırım cok merak ediyorum kanala girse baskı olurdu heralde baskıda yok anlamadımBu gece benim kız durmuyordu hareketlerinden ben yoruldum artıkdoğum zamanı anneye enerji geliyordu değil mi bebeğe değil bir de hala C şeklinde duruyor kafada kanalda değil onu zorluyor sanırım ama elinin birini göbek deliğimde diğerini aşağıda hissediyorum ayakları da ayırıp geriniyor tüm uzuvlarını hissediyorum ama karnım çamaşır makinası gibi sürekli bir hareket ya hep allahım hareketlerini aramayayım diyorum Kendime kızıyorum ama canım da fena yanmaya başladı
Benim eşim de aynısını diyorOkurken birden aaaa bu benim şakir dedim inanırmısinbazen gerçekten yoruluyorum hareketlerinden içimde çiğnemedigi organ kalmıyor akşama kadar..ama canı saolsun minnoşumun hareket etmese ödüm kopuyor..biraz kibar olsa iyiydi gerçi :)) eşim diyor hala içerde tutçam diye kendini paralıyon çıksın işte biran önce o da rahatlasın sende
Benimkide öyle şükür paragöz değil diyorum hep tahlillerse bakacaklarını yazıyor asmde yaptır diyor Eşimle konuştuk bugün doğumdan sonra kontrol oluyor ya o zaman güzel bir çikolata yaptıralım dedik kesinlikle doğumdan sonraBen hele ilk kez duydum nst ye para verildini
Benim daktır üstüne tahlillerini dışarıda yaptır getir diyo yada foto at diyo çıktı alamazsan,
Bide yolun uzak sen bidaki kontrol zamanı devlete git sonuçların hepsini bana at tlf dan bakayım diyo ve ben ona en baştan beri de değil 31.hf dan sonra gittim
Çok cici bi hediye alasım var ona doğumdan sonra❤
valla şuan o kadar şaşırdımki yazdıklarına sadece +1 diyebilirim yani..benimkide tıpatıp aynı..dısardan karnıma yapılan en ufak baskıya tepki veriyor..nereye degerse degsin karnım masa.kenarina tezgaha koltuğun koluna sert.olan her yeri dürtüyor çok komik yaa..müzik dinliyorum bu akşam kulaklıkla onu bile duyar duymaz karnım da 7 şiddetinde deprem oluyor sanki..doktor usg aletini koyar koymaz.ona cevap verip dürtüyor..bir de dün çok tuhafıma giden bişi oldu şaşırdım kaldım ..doktor kontrolü sonrası yemeğe gittik..bahçede yemek saatini beklerken orda sürekli gördüğümüz yavru kediler vardı..bi tanesi birden kucağima atladı..kafasını karnıma sürtüp gözlerini kapatıp sanki bebege bisiler mirildaniyordu..buda icerden ona vurup tepki veriyor kedi mırıldanıyor bu icerden onun oldugu yere vurup duruyor..ikiside bebek anne kuzusu ağladım resmen inanırmısın çok şaşırdım kedinin onu hissetmesine karşılıklı birbirlerine tepki vermelerineBenim eşim de aynısını diyorhem çıkmasın istiyorsun hem de canım yanıyor diyorsun diyor Ama o ayrı bu ayrı diyorum azıcık kibar olsa anında herşeye tepki affedersin gaz çıkarsam iki saat tepeleniyor müzikte herhangi seste tepkiler yüksek ilk başta aaa sevecek müziği diyordum sonra acaba sesi sevmiyor da ondan mı bu kadar debeleniyor diyorum yeğenim sevmez hiç sesi o aklıma geliyor düğümünde bile durmadı ses var diye şapşik
Bu kadar az uyuması da beni sonrası için korkuyor
Geçen kontrolde doğuma yakın bebeklerin hareketleri azalırmış enerji depolarmış ya bende öyle birşey yok daha gelmez benimki dedim doktora Kadın seninki doğumda bile hareketli olacak çok fazla karakterinde var hareketlilik azalma olmaz onu bekleme dedio bile usg bakarken tekmelerden nasibini alıyor unutmuyor hele nst hiç sevmiyoruz karnıma değmeyecek birşey tayt bile giyemedim ben sıkıya gelemiyor ne keyifçi bu yahu alıştırıyorlar sonra az bir hareketlilik azalsa dürtüyorum korkuyorum o kısmı da beter canım yanmadığı zaman bu hareketlerini çok özleyeceğim diye ağlıyorum o da var benim lafa bi milyon allah sonumu hayır etsin
Geçen kuzenlerle aynı şeyi konuştuk iki, üç çocuğu olanlar karnında hareketli olan doğuncada hareketli oluyor sakin olanlar doğuncada uysal oluyor diyorlardıBenim eşim de aynısını diyorhem çıkmasın istiyorsun hem de canım yanıyor diyorsun diyor Ama o ayrı bu ayrı diyorum azıcık kibar olsa anında herşeye tepki affedersin gaz çıkarsam iki saat tepeleniyor müzikte herhangi seste tepkiler yüksek ilk başta aaa sevecek müziği diyordum sonra acaba sesi sevmiyor da ondan mı bu kadar debeleniyor diyorum yeğenim sevmez hiç sesi o aklıma geliyor düğümünde bile durmadı ses var diye şapşik
Bu kadar az uyuması da beni sonrası için korkuyor
Geçen kontrolde doğuma yakın bebeklerin hareketleri azalırmış enerji depolarmış ya bende öyle birşey yok daha gelmez benimki dedim doktora Kadın seninki doğumda bile hareketli olacak çok fazla karakterinde var hareketlilik azalma olmaz onu bekleme dedio bile usg bakarken tekmelerden nasibini alıyor unutmuyor hele nst hiç sevmiyoruz karnıma değmeyecek birşey tayt bile giyemedim ben sıkıya gelemiyor ne keyifçi bu yahu alıştırıyorlar sonra az bir hareketlilik azalsa dürtüyorum korkuyorum o kısmı da beter canım yanmadığı zaman bu hareketlerini çok özleyeceğim diye ağlıyorum o da var benim lafa bi milyon allah sonumu hayır etsin
Ayne kanala girse baskı olur ki benimkinin kafa DAha yukarıda elimle de hissediyorum kanala yakın değil eller ayaklar kadar kafa için uğraşsa göbek deliğimde eller sürekli çıkışı yanlış yerde arıyor benimkiBnmde c sekli inde duruyodu sol kasıgımda kafası vardı hıckırdıkca orada atıyordu ama son 2 gündür hissetmiyorum orda sağ kaburgama batardı smdi tam ortası batıyor elini filan hissetmiyorum ben ama kafası tam ortaya geldi sanırım cok merak ediyorum kanala girse baskı olurdu heralde baskıda yok anlamadım
Benim kedilerim özellikle karnıma yapışıp gırrlıyor babasına tepki vermeyen çocuk kedilerle kanki oldu resmen iletişim halindeler hemen dürtüklemeye başlıyor bazen hareketsiz olunca kedilere sarılıyorum tek yöntem yoksa bizimki bizi umursamıyorvalla şuan o kadar şaşırdımki yazdıklarına sadece +1 diyebilirim yani..benimkide tıpatıp aynı..dısardan karnıma yapılan en ufak baskıya tepki veriyor..nereye degerse degsin karnım masa.kenarina tezgaha koltuğun koluna sert.olan her yeri dürtüyor çok komik yaa..müzik dinliyorum bu akşam kulaklıkla onu bile duyar duymaz karnım da 7 şiddetinde deprem oluyor sanki..doktor usg aletini koyar koymaz.ona cevap verip dürtüyor..bir de dün çok tuhafıma giden bişi oldu şaşırdım kaldım ..doktor kontrolü sonrası yemeğe gittik..bahçede yemek saatini beklerken orda sürekli gördüğümüz yavru kediler vardı..bi tanesi birden kucağima atladı..kafasını karnıma sürtüp gözlerini kapatıp sanki bebege bisiler mirildaniyordu..buda icerden ona vurup tepki veriyor kedi mırıldanıyor bu icerden onun oldugu yere vurup duruyor..ikiside bebek anne kuzusu ağladım resmen inanırmısın çok şaşırdım kedinin onu hissetmesine karşılıklı birbirlerine tepki vermelerine
Yalnız olmadığımı bilmek güzel hissettiriyorvalla şuan o kadar şaşırdımki yazdıklarına sadece +1 diyebilirim yani..benimkide tıpatıp aynı..dısardan karnıma yapılan en ufak baskıya tepki veriyor..nereye degerse degsin karnım masa.kenarina tezgaha koltuğun koluna sert.olan her yeri dürtüyor çok komik yaa..müzik dinliyorum bu akşam kulaklıkla onu bile duyar duymaz karnım da 7 şiddetinde deprem oluyor sanki..doktor usg aletini koyar koymaz.ona cevap verip dürtüyor..bir de dün çok tuhafıma giden bişi oldu şaşırdım kaldım ..doktor kontrolü sonrası yemeğe gittik..bahçede yemek saatini beklerken orda sürekli gördüğümüz yavru kediler vardı..bi tanesi birden kucağima atladı..kafasını karnıma sürtüp gözlerini kapatıp sanki bebege bisiler mirildaniyordu..buda icerden ona vurup tepki veriyor kedi mırıldanıyor bu icerden onun oldugu yere vurup duruyor..ikiside bebek anne kuzusu ağladım resmen inanırmısın çok şaşırdım kedinin onu hissetmesine karşılıklı birbirlerine tepki vermelerine
yaaa ben ilk defa gördüm o yüzden çok şaşırdım kedininde hemen bebegi kesfetmesine.Benim kedilerim özellikle karnıma yapışıp gırrlıyor babasına tepki vermeyen çocuk kedilerle kanki oldu resmen iletişim halindeler hemen dürtüklemeye başlıyor bazen hareketsiz olunca kedilere sarılıyorum tek yöntem yoksa bizimki bizi umursamıyor
hayvanlar çok değişik varlıklar yaaa..insanlardan bile daha saf sevgileri ve daha gerçekçiYalnız olmadığımı bilmek güzel hissettiriyorKediler çok hissediyor ablamdan biliyorum ben canını yanlışla yaksam tırmalardı yeğenim kuyruğunu çekerdi ona hiçbirşey yapmazdı hasta olsa yakına gider yatar ısıtırdı onu
Bebekler zaten sevgiyi hemen hissediyorlar
Ben de okudum çok yerde inanmak istemiyorumGeçen kuzenlerle aynı şeyi konuştuk iki, üç çocuğu olanlar karnında hareketli olan doğuncada hareketli oluyor sakin olanlar doğuncada uysal oluyor diyorlardıkolay gelsin
Uyuyamadınız mı yoksa uyuyup kalktınız mı saatin yeni farkına vardım dayaaa ben ilk defa gördüm o yüzden çok şaşırdım kedininde hemen bebegi kesfetmesine.
cok tatliydılar ama ayrilamadim baya bi ordan
Olsun ya hareketli olması daha iyi ben sürekli hareket etti mi diye geçirdim hala öyleyimBen de okudum çok yerde inanmak istemiyorumeşim de diyor kız ne yapsın içeride sıkılıyor babama kavuşsam diye tekmeleyip duruyor çıkarın beni dercesine yok artık dedim babaya kavuşmak isteyen çıkmaya çalışır aşağıdan diyorum doktor da genelde mutlu bebekler bu kadar hareketli olur dedi de sustu allahtan adama birşey de diyemiyorum hareketlilik konusunda ben çok hareketliyimdir durduğum yerde duramam arkadaşlarımda onu diyor senden sakin çocuk çıkmazdı kendine bak neden söyleniyorsun ki aynı sen demekki diyorlar hareketli olursa suçu kocaya da atamayacağım
ben dünden uykusuzdum o yuzden bugün öglen baya kestirdim..simdi de uykum yok ve karnım cok sert cok bunaldım şuan.kendimi nereye atacağimı şaşirdım cok rahatsız hissediyorum bu aksam nedense
Toplasan bir saat ancak uyumuşumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?