2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Olsun ya hareketli olması daha iyi ben sürekli hareket etti mi diye geçirdim hala öyleyim ama kız çocuklarıda ayrı sevimli oluyor ortalıkta minnoş minnoş gezinsin bide babaya düşkün oluyorlar
Babaya düşkün olsun lütfen onun tohumlarını da ektim kocaya 9 aydır biraz fazla ekmişim sanırım geçen parktan geçerken kızıyla yapacaklarını anlatıyor bana değil tabi kızına anlatıyor ama arasında hiç ben yokum Dedim ben neredeyim arada meme de lazım kıza AA doğru diyor meme olmasa ben yine yok yani

ben dünden uykusuzdum o yuzden bugün öglen baya kestirdim..simdi de uykum yok ve karnım cok sert cok bunaldım şuan.kendimi nereye atacağimı şaşirdım cok rahatsız hissediyorum bu aksam nedense
Toplasan bir saat ancak uyumuşumdur tuvalet tekmeler sürekli acıkmam susamam ayağımın şişmesi uyuyamamam için o kadar çok sebep varki yanımda da mışıl mışıl uyuyan koca süperim bu gece de
Neyse bizde uykusuzluğa şimdiden alışıyoruz ya da neydi uyuyun uyuyun tadını çıkarın doğunca uyuyamayacaksiniz

Ooo simdiden ilgili desene ama park falan olmaz onlar kolay alt değiştirme, gece uyanınca kalkma, sallama falan kurtarır deseydin

Hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız ?benim iki gün önce bogazıma bir agrı girer çıkardı .böyle soguk bir şey içmiş gibi değilde sanki bir dügüm gibi bir agrı oluyor dün gece den beri sanki bademcikler agrıyor agrıyor anlamadim onun dışında iyiiym çok şükür .bu arada benim doktor hala 2 hafta bir çağırıyor son ay aslında her hafta olması gerekmez mi yoksa ben mi yanlış biliyorum

Geçmiş olsun canım, biraz bal ve ılık su iyi gelebilir. Benim de kontrolüm 2 haftaydı son ay. Bende kafaya takmıştım. Doğuma 1 haftam var bu hafta nasıl durucam gitmeden bilmiyorum

Geçen kuzenlerle aynı şeyi konuştuk iki, üç çocuğu olanlar karnında hareketli olan doğuncada hareketli oluyor sakin olanlar doğuncada uysal oluyor diyorlardı kolay gelsin
Yaaaa öylemiymiş? Bende tam tersini duydum hep, karnında çok hareketli olan doğunca sakin olurmuş diye. Kendimi öyle avutuyodum.

Benim doktorda hareketli olması iyi dedi. Benimki her gece aynı saatlerde öyle bi hareketli ki, yani neredeyse çıkıcak artık. Bende kendimi avutuyodum doğduğunda sakin olur diye

İyiyiz canım, sen nasılsın? Eğer riskli bir durum yoksa iki haftada bir çağırabiliyor doktorlar. Demek seninde herşey yolunda olduğu için 2 haftada bir çağırıyor doktorun. Boğazın ağrıyorsa sıcak ballı süt içebilirsin, iyi gelir.

Geçmiş olsun canım, biraz bal ve ılık su iyi gelebilir. Benim de kontrolüm 2 haftaydı son ay. Bende kafaya takmıştım. Doğuma 1 haftam var bu hafta nasıl durucam gitmeden bilmiyorum
Teşekkür ederim Canım içerim inşallah ama sanki grip gibi değilde değişik bir agrı gibi bizim hormonlar iyice oynadı valla

Bende iyiyim Canım çok şükür bu değişik Boğaz agrısı da geçse anlamadım soguk bir şeyde yemedim .yarın inşallah denerim süt içmeye inşallah etki eder teşekkür ederim

Her şey yolundaysa iki haftada bir çağırıyor. Ama ben o iki hafta da dese üç hafta da dese hep kafama göre kızımı özledim dedim gittim

Kızlar nst sancılarınız kaç çıkıyor ve kaça kadar normal acaba? benim geçen hafta 55 60 lardaydı. Doğumun başlaması için 100 üzeri mi olması gerekiyor?

Geçen gün yunusların anne karnındaki bebeklerle iletişim kurabildiğini okudum. Burunlarını karna dayayıp içerdekiyle konuşabiliyorlar

Hayvanlarda da bebeklere, çocuklara bakış farklı. Bizim kapıda köpek ilerden gelene bile havlardı ama çocuklar kuyruğunu çekse bile gıkı çıkmazdı. Bilirdi onların aklının kesmediğini.

Günaydın kızlar
Sabah sabah aklıma geldi doğum yapan anneler doğum yaptıktan sonra karnınız ne durumda oluyor ? Tamam hemen eski haline dönmeyeceğini biliyorum ama yine de gözle görülür bi küçülme oluyor mu ? Sonuçta içinden kaç kilo bebek, suyu, eşi vs çıkmış oluyor.

Gecmis olsun canim dikkat et sonaya girdin hasta girme benim doktorda şuan oyle 2 haftada gel diyor ben kendim 10 gunde randevu alıyorum 38den sonra sezaryan günü veririm dedi onu bekliyorum suanda

Dogum tarihindemi gel dedi canim ne ilginc ya birkac gün oncesinde gel son kontrolü yapalim demesi lazim degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…