- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Babaya düşkün olsun lütfen onun tohumlarını da ektim kocaya 9 aydır biraz fazla ekmişim sanırım geçen parktan geçerken kızıyla yapacaklarını anlatıyor bana değil tabi kızına anlatıyor ama arasında hiç ben yokum Dedim ben neredeyim arada meme de lazım kızaOlsun ya hareketli olması daha iyi ben sürekli hareket etti mi diye geçirdim hala öyleyimama kız çocuklarıda ayrı sevimli oluyor ortalıkta minnoş minnoş gezinsin bide babaya düşkün oluyorlar
ben dünden uykusuzdum o yuzden bugün öglen baya kestirdim..simdi de uykum yok ve karnım cok sert cok bunaldım şuan.kendimi nereye atacağimı şaşirdım cok rahatsız hissediyorum bu aksam nedense
Neyse bizde uykusuzluğa şimdiden alışıyoruz ya da neydi uyuyun uyuyun tadını çıkarın doğunca uyuyamayacaksinizToplasan bir saat ancak uyumuşumdurtuvalet tekmeler sürekli acıkmam susamam ayağımın şişmesi uyuyamamam için o kadar çok sebep varki yanımda da mışıl mışıl uyuyan koca süperim bu gece de
Ooo simdiden ilgili desene ama park falan olmaz onlar kolay alt değiştirme, gece uyanınca kalkma, sallama falan kurtarır deseydinBabaya düşkün olsun lütfen onun tohumlarını da ektim kocaya 9 aydır biraz fazla ekmişim sanırım geçen parktan geçerken kızıyla yapacaklarını anlatıyor bana değil tabi kızına anlatıyor ama arasında hiç ben yokum Dedim ben neredeyim arada meme de lazım kızaAA doğru diyor meme olmasa ben yine yok yani
Uyuyamayanlarda benide ekleyin hergun bu saaatlerde gözüm açılıyor ve saatlerce uyuyamiyorum
Bu saate kadar uyuduysan o da birşey ama :))Uyuyamayan
Uyuyamayanlarda benide ekleyin hergun bu saaatlerde gözüm açılıyor ve saatlerce uyuyamiyorum
Hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız ?benim iki gün önce bogazıma bir agrı girer çıkardı .böyle soguk bir şey içmiş gibi değilde sanki bir dügüm gibi bir agrı oluyor dün gece den beri sanki bademcikler agrıyor agrıyor anlamadimonun dışında iyiiym çok şükür .bu arada benim doktor hala 2 hafta bir çağırıyor son ay aslında her hafta olması gerekmez mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Yaaaa öylemiymiş? Bende tam tersini duydum hep, karnında çok hareketli olan doğunca sakin olurmuş diye.Geçen kuzenlerle aynı şeyi konuştuk iki, üç çocuğu olanlar karnında hareketli olan doğuncada hareketli oluyor sakin olanlar doğuncada uysal oluyor diyorlardıkolay gelsin
Benim doktorda hareketli olması iyi dedi. Benimki her gece aynı saatlerde öyle bi hareketli ki, yani neredeyse çıkıcak artık. Bende kendimi avutuyodum doğduğunda sakin olur diyeBen de okudum çok yerde inanmak istemiyorumeşim de diyor kız ne yapsın içeride sıkılıyor babama kavuşsam diye tekmeleyip duruyor çıkarın beni dercesine yok artık dedim babaya kavuşmak isteyen çıkmaya çalışır aşağıdan diyorum doktor da genelde mutlu bebekler bu kadar hareketli olur dedi de sustu allahtan adama birşey de diyemiyorum hareketlilik konusunda ben çok hareketliyimdir durduğum yerde duramam arkadaşlarımda onu diyor senden sakin çocuk çıkmazdı kendine bak neden söyleniyorsun ki aynı sen demekki diyorlar hareketli olursa suçu kocaya da atamayacağım
İyiyiz canım, sen nasılsın? Eğer riskli bir durum yoksa iki haftada bir çağırabiliyor doktorlar. Demek seninde herşey yolunda olduğu için 2 haftada bir çağırıyor doktorun. Boğazın ağrıyorsa sıcak ballı süt içebilirsin, iyi gelir.Hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız ?benim iki gün önce bogazıma bir agrı girer çıkardı .böyle soguk bir şey içmiş gibi değilde sanki bir dügüm gibi bir agrı oluyor dün gece den beri sanki bademcikler agrıyor agrıyor anlamadimonun dışında iyiiym çok şükür .bu arada benim doktor hala 2 hafta bir çağırıyor son ay aslında her hafta olması gerekmez mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Teşekkür ederim Canım içerim inşallah ama sanki grip gibi değilde değişik bir agrı gibiGeçmiş olsun canım, biraz bal ve ılık su iyi gelebilir. Benim de kontrolüm 2 haftaydı son ay. Bende kafaya takmıştım. Doğuma 1 haftam var bu hafta nasıl durucam gitmeden bilmiyorum
Bende iyiyim Canım çok şükür bu değişik Boğaz agrısı da geçse anlamadım soguk bir şeyde yemedim .yarın inşallah denerim süt içmeye inşallah etki eder teşekkür ederimYaaaa öylemiymiş? Bende tam tersini duydum hep, karnında çok hareketli olan doğunca sakin olurmuş diye.Kendimi öyle avutuyodum.
Benim doktorda hareketli olması iyi dedi. Benimki her gece aynı saatlerde öyle bi hareketli ki, yani neredeyse çıkıcak artık. Bende kendimi avutuyodum doğduğunda sakin olur diye
İyiyiz canım, sen nasılsın? Eğer riskli bir durum yoksa iki haftada bir çağırabiliyor doktorlar. Demek seninde herşey yolunda olduğu için 2 haftada bir çağırıyor doktorun. Boğazın ağrıyorsa sıcak ballı süt içebilirsin, iyi gelir.
Her şey yolundaysa iki haftada bir çağırıyor. Ama ben o iki hafta da dese üç hafta da dese hep kafama göre kızımı özledim dedim gittimHayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız ?benim iki gün önce bogazıma bir agrı girer çıkardı .böyle soguk bir şey içmiş gibi değilde sanki bir dügüm gibi bir agrı oluyor dün gece den beri sanki bademcikler agrıyor agrıyor anlamadimonun dışında iyiiym çok şükür .bu arada benim doktor hala 2 hafta bir çağırıyor son ay aslında her hafta olması gerekmez mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Geçen gün yunusların anne karnındaki bebeklerle iletişim kurabildiğini okudum. Burunlarını karna dayayıp içerdekiyle konuşabiliyorlarvalla şuan o kadar şaşırdımki yazdıklarına sadece +1 diyebilirim yani..benimkide tıpatıp aynı..dısardan karnıma yapılan en ufak baskıya tepki veriyor..nereye degerse degsin karnım masa.kenarina tezgaha koltuğun koluna sert.olan her yeri dürtüyor çok komik yaa..müzik dinliyorum bu akşam kulaklıkla onu bile duyar duymaz karnım da 7 şiddetinde deprem oluyor sanki..doktor usg aletini koyar koymaz.ona cevap verip dürtüyor..bir de dün çok tuhafıma giden bişi oldu şaşırdım kaldım ..doktor kontrolü sonrası yemeğe gittik..bahçede yemek saatini beklerken orda sürekli gördüğümüz yavru kediler vardı..bi tanesi birden kucağima atladı..kafasını karnıma sürtüp gözlerini kapatıp sanki bebege bisiler mirildaniyordu..buda icerden ona vurup tepki veriyor kedi mırıldanıyor bu icerden onun oldugu yere vurup duruyor..ikiside bebek anne kuzusu ağladım resmen inanırmısın çok şaşırdım kedinin onu hissetmesine karşılıklı birbirlerine tepki vermelerine
Dr kendi yeri,hastane de degil.muayene tamam da bende nst ye okadar para vermeye uyuz oluyorum
30 da çok uygun ben 6 sene önce oğlumda nst ye girdiğimde 30 dan yüksekti galiba..
Uyudum şükür canim 1e geliyordu yattim 4 e sebepsiz uyandim ara ara uyudum uyandim dengesiz gibi oluyorum gün icindeBu saate kadar uyuduysan o da birşey ama :))
Gecmis olsun canim dikkat et sonaya girdin hasta girme benim doktorda şuan oyle 2 haftada gel diyor ben kendim 10 gunde randevu alıyorum 38den sonra sezaryan günü veririm dedi onu bekliyorum suandaHayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız ?benim iki gün önce bogazıma bir agrı girer çıkardı .böyle soguk bir şey içmiş gibi değilde sanki bir dügüm gibi bir agrı oluyor dün gece den beri sanki bademcikler agrıyor agrıyor anlamadimonun dışında iyiiym çok şükür .bu arada benim doktor hala 2 hafta bir çağırıyor son ay aslında her hafta olması gerekmez mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Dogum tarihindemi gel dedi canim ne ilginc ya birkac gün oncesinde gel son kontrolü yapalim demesi lazim degilmiGeçmiş olsun canım, biraz bal ve ılık su iyi gelebilir. Benim de kontrolüm 2 haftaydı son ay. Bende kafaya takmıştım. Doğuma 1 haftam var bu hafta nasıl durucam gitmeden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?