2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Son aylarda korunmasız olması daha iyi oluyormus doğum için ona ne diyosun peki doktorada soramadım aklıma takıldı kısıtlama yoktu zaten bizde de belki doğuma yardımcı olur

Evet çok zorlamadan bir kaç masaj hareketiyle döndürmeye çalışacak doktor
Ilk gebeliklerde çok zorlamiyoruz dedi. Bu gidişle sezeryan olucam. Hayirlisi olsun artık.
Aynen sancı çekip sezaryen dönende çok oluyor ikisinede kendimizi hazırlamak lazım hayırlısı olsun

Belki aniden sancımız gelir canımDr hic korono demedi canım yarın anestezi soyler heralde cogu hastane kandan bakıyomus zaten ameliyata girmeden önceki testleri yaptırdım cuma günü
Benimki devlet hastanesi cubukla yapar keşke kanda yapsalar

Ayy biz mi kaldık bi ya. cileklilimonata doğurdun mu kız sen bizi bırakmışsın
Benimki belirsiz değil ama artık çarşamba doğum için yatış verdi doktor. Zaten takvimde doluyor artık
galiba haftası en ileri olan da Mermaid1991 ve benim
Bizi bırakın siz gidin biz umudu kestik
Ahahaa sorma kız ben de ümidi kestim zaten hamileliğe alıştığımdan mıdır nedir hamile gibi de değilim, dinç ve enerjik olmaya başladım iyice
Valla bebek iri değilse bekle bence melodiaa. Bizim ufaklığın baş çapı kanala girmesine engel oluyor, normal doğrum deneyeceğiz suni sancı ile ama olmazsa sezeryan olacak artık çarşamba günü. Ümidimi kestim ben, gelmeyecek..

Kilosu nasıl bizimkinede hem kafa büyük hem kilo böyle giderse 39dan sonra zorlar dedi doktor

İnşallah gelir o zamana kadar Ben bile zorlanıyorum sen daha da ağırlaşmışsındır

Insallah gelir kendiliginden yaa, yavas yavas sezaryen fikrine alismaya calisiyorum cunku suni sanci tutmayip sezaryene donenler cok fazla oluyomus malesef

Burdayim burdayimm keske dogurdum yazmaya gelebilseydim ama ne gelen var ne giden, oglumun rahati bayagi yerinde sanirim disari cikip bizle tanismaya niyeti yok

ya ben siz yazdıkça biraz endişeleniyorum. bu son haftalarda bebeğin çişini yapması, kordon dolanması falan beni biraz geriyor sezeryan da olacak olsam. normal yapcak olsam 40ı geöşrmezdim sanırımyoksa iyice stres yapardım kesin

Bebegini kucagina alan taze annisler, hepinizi tebrik ederim gule gule saglikla buyutun insallah, darisi bizim basimiza
R rnp06 canim nasilsin dikislerin biraz daha iyidir umarim, bebis nasil? normal kuveze alacaklar yazmistin sanki herhangi bir gelisme var mi?

+1 ben varim yarin 40+0 hic acilmam sancim yok bu bekleyis insani yoruyor
Senin de takvimin son günü çileklim
Evet ne zaman kontrol senin
Yarın ama bir gelişme olduğunu sanmıyorum
Ayy bu çarşamba mı ? Benim doktorum en geç 12 ekim dedi. 12 ekimde suni verecek umarım o zamana kadar kendi gelmeye karar verir hanımefendi

+1 ben varim yarin 40+0 hic acilmam sancim yok bu bekleyis insani yoruyor
Son haftan artik sabırsızlanıyorsun ama moralini bozma lütfen 41-42 ye kadar da gidebiliyor o da normal..Acele edip sezaryen yada hemen suni sancı olayına girme doktorun sıkı takip eder zaten bu günden sonra

Son 1 haftada çatlamayı başarmışım! Oysa 1 aydır neredeyse kilo da almadım. Kısmet :)

Selam kızlar. Bende az önce muayeneden çıktım. Nst’de sancım çıktı, doktor hissetmiyo musun dedi. Hafif hissediyorum dedim. Zaten bir kaç gündür ağrı hissediyodum ama çok zorlayan bi durum olmamıştı. Cumartesi sezaryen olucaktım zaten. Ama sancı çıkınca açılma var mı diye bakalım dedi. Eğer açılma başlamış olursa daha erken alırız dedi. Allah’tan açılma çıkmadı. Herhangi bi durum olursa, su gelmesi veya aşırı sancı, kanama

Anestezi uzmanıyla görüştüm, epidural spinal istediğimi söyledim. Epidurale ihtiyaç duymazsın dedi, ama yine de karar senin dedi. Biz spinal öneriyoruz daha çok dedi. Kemik hastalıklarında epidural kullanıyoruz çünkü çok fazla ağrı oluyor dedi. Ben kombine olarak yazim sen karar verirsin doğum zamanı dedi. Çok kararsızım, epiduralden vaz mı geçsem acaba?
Bu arada korona için kan testi de yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…