Son aylarda korunmasız olması daha iyi oluyormus doğum için ona ne diyosun pekiBen de hurma ağacı olmayı planlıyorum gecikmesinler çok yainşAllah canımm ilişki için bişey demedi biz hiç kısıtlamadık zati aynı modda devam etmeyi düşünüyorum göbeklerimizle zor oluyor ama işte rahat ettiğim farklı pozisyonlar deniyoruz
Ne kadar doğumlar olmuş çoğu kişininde sezaryen günü belli
Belirsiz bekleyen kaç kişi kaldık
Audreyhorne Mermaid1991 @Kitapkurdu20 @Kemankolik @Aysira46 @Zzeehhrraaaa safari_go @daisyyy var mı başka unuttuğum
Evet ne zaman kontrol senin4 gün sonra gidecek bir de bu takvim değil mi
Aa senin 40 dolmuş suni sancı sezaryen falan demiyor mu doktor+1 ben varim yarin 40+0 hic acilmam sancim yok bu bekleyis insani yoruyor
Aynen sancı çekip sezaryen dönende çok oluyor ikisinede kendimizi hazırlamak lazım hayırlısı olsunEvet çok zorlamadan bir kaç masaj hareketiyle döndürmeye çalışacak doktor
Ilk gebeliklerde çok zorlamiyoruz dedi. Bu gidişle sezeryan olucam. Hayirlisi olsun artık.
Aa senin 40 dolmuş suni sancı sezaryen falan demiyor mu doktor
Benimki devlet hastanesi cubukla yapar keşke kanda yapsalarBelki aniden sancımız gelir canımDr hic korono demedi canım yarın anestezi soyler heralde cogu hastane kandan bakıyomus zaten ameliyata girmeden önceki testleri yaptırdım cuma günü
İnşallah gelir o zamana kadarNisanim geldi ama hic acilmam yokmus doktorum normal dogum icin hersey yolundaysa 41'e kadar bekliyorum dedi, carsamba gunu tekrar kontrolum var bakalim o gun ne diyecek
Ayy biz mi kaldık bi ya.Ne kadar doğumlar olmuş çoğu kişininde sezaryen günü belli
Audreyhorne Mermaid1991 @Kitapkurdu20 @Kemankolik @Aysira46 @Zzeehhrraaaa safari_go @daisyyy var mı başka unuttuğum
Ahahaa sorma kız ben de ümidi kestim zaten hamileliğe alıştığımdan mıdır nedir hamile gibi de değilim, dinç ve enerjik olmaya başladım iyice
Kilosu nasıl bizimkinede hem kafa büyük hem kilo böyle giderse 39dan sonra zorlar dedi doktorAyy biz mi kaldık bi ya.cileklilimonata doğurdun mu kız sen bizi bırakmışsın
Benimki belirsiz değil ama artık çarşamba doğum için yatış verdi doktor. Zaten takvimde doluyor artık
Ahahaa sorma kız ben de ümidi kestim zaten hamileliğe alıştığımdan mıdır nedir hamile gibi de değilim, dinç ve enerjik olmaya başladım iyice
Valla bebek iri değilse bekle bence melodiaa. Bizim ufaklığın baş çapı kanala girmesine engel oluyor, normal doğrum deneyeceğiz suni sancı ile ama olmazsa sezeryan olacak artık çarşamba günü. Ümidimi kestim ben, gelmeyecek..
ben de varım ama ben sayfayı kapatacaklardan olcamNe kadar doğumlar olmuş çoğu kişininde sezaryen günü belli
İnşallah gelir o zamana kadarBen bile zorlanıyorum sen daha da ağırlaşmışsındır
Ayy biz mi kaldık bi ya.cileklilimonata doğurdun mu kız sen bizi bırakmışsın
Benimki belirsiz değil ama artık çarşamba doğum için yatış verdi doktor. Zaten takvimde doluyor artık
Valla bebek iri değilse bekle bence melodiaa. Bizim ufaklığın baş çapı kanala girmesine engel oluyor, normal doğrum deneyeceğiz suni sancı ile ama olmazsa sezeryan olacak artık çarşamba günü. Ümidimi kestim ben, gelmeyecek..
Ne kadar doğumlar olmuş çoğu kişininde sezaryen günü belli
Senin de takvimin son günü çileklim+1 ben varim yarin 40+0 hic acilmam sancim yok bu bekleyis insani yoruyor
Yarın ama bir gelişme olduğunu sanmıyorumEvet ne zaman kontrol senin
Ayy bu çarşamba mı ? Benim doktorum en geç 12 ekim dedi. 12 ekimde suni verecekAyy biz mi kaldık bi ya.cileklilimonata doğurdun mu kız sen bizi bırakmışsın
Son haftan artik sabırsızlanıyorsun ama moralini bozma lütfen 41-42 ye kadar da gidebiliyor o da normal..Acele edip sezaryen yada hemen suni sancı olayına girme doktorun sıkı takip eder zaten bu günden sonra+1 ben varim yarin 40+0 hic acilmam sancim yok bu bekleyis insani yoruyor
Belirsiz bekleyenlerden ben varımmNe kadar doğumlar olmuş çoğu kişininde sezaryen günü belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?