2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kilosu nasıl bizimkinede hem kafa büyük hem kilo böyle giderse 39dan sonra zorlar dedi doktor
Kiloya bakmıyoruz artık kafa çapına bakıyoruz sadece. Doktor her seferinde çatım ile kafa çapı uyumuna bakıyor. O yüzden bekledik zaten, kemik yapın çok musait yoksa 2 hafta önce almıştık bebeğini dedi. Sen de kiloya takılma önemli olan senin kemik yapın. Ama işte iri olunca da manevrasını yapıp doğumu başlatamıyor ufaklıklar.

Böyle keyifçilik olmaz ama. Bi doğsunlar ısıralım o popoları, hakettiler yani.
Valla ben de kendimi sezeryan fikrine alıştırdım artık, squat bile yapmıyorum artık. Olacağına bıraktım. Gelse şimdiye gelirdi diyorum. Suni sancı da tutmazsa yapacak bir şey yok.

Ayy bu çarşamba mı ? Benim doktorum en geç 12 ekim dedi. 12 ekimde suni verecek umarım o zamana kadar kendi gelmeye karar verir hanımefendi
Umarım kendi gelmeye karar verir tabii. Ben benimkinden ümitli değilim, hatta verilecek suni sancıdan bile ümitli değilim.

Sezaryende mi epidural önermiyomuş çok şaşırdım ilk defa böyle bişi duydum..anestezistler genelde epidural öneriyolar çünkü

Gözün Aydin Canim Cok Şükür Kavusmussun Hayirli Evlat Olsun Insallah

Bebisin ne kadar olmuş canim bu hafta benimde yarin kontrolum var sanmiyorum benimkide gelsin hic sanci yoktu gecen hafta yaptıklarını banada söyle canim insallah işe yararda bende yapayim

O zaman doğumgünü kutlu olsun paşanın..Nice sağlikli mutlu yaşları olsun..iki kardeş te Ekim çocugu olcak demek ne güzel
Evet, bizim nikah düğün vs de hep ekimde. Kutsal ekim oldu çokk teşekkür ederiz ayrıca

Ben de onlardan çok korkuyorum seastar sürekli takip ediyorum dürtmekten çocuğu bir hal oldum. Allah korusun esirgesin hepsini bolca dua edip iyi düşünmeye çalışıyorum hayırlısıyla gelsinler

R rnp06 canim nasilsin dikislerin biraz daha iyidir umarim, bebis nasil? normal kuveze alacaklar yazmistin sanki herhangi bir gelisme var mi?
Ben de R rnp06 yı çok merak ediyorum aklıma geldikçe özellikle dua ediyorum hayırlı haberler versin inşallah

Gözünaydın canım çok şükür sağ salim kavuştumuz darısı başımıza olsunAllah uzun ömürler versin hepinize spinal mi epidural mi oldun buarada? Abişin yanınızda olmasına sevindim benimki anca biz eve çıkınca keşif yapabilecek

Bebisin ne kadar olmuş canim bu hafta benimde yarin kontrolum var sanmiyorum benimkide gelsin hic sanci yoktu gecen hafta yaptıklarını banada söyle canim insallah işe yararda bende yapayim
Kiloyu sordum da söylemedi bi hafta farkla kilo söylenmez ama haftasıyla uyumlu bide göbek çevresine baktım ondan korkuyordum çok büyümemiş iyi dedi. Valla çok bişey yaptığım söylenemez canım tatlı yapmadım evde. Yoksa yicektim çok yemedim tatlı, ne yediysem de yanına süt içtim o şekeri engelliyor bi de tok tutuyor. Akşamları ekmek yemedim nerdeyse. Bikaç kaçamak dışında ben cidden çok ekmek yiyomuşum öyle işte canım bol su içtim bi de ve pilates yaptım çok yürüyüş yapamasam da hareket hâlindeydim

Sezaryende mi epidural önermiyomuş çok şaşırdım ilk defa böyle bişi duydum..anestezistler genelde epidural öneriyolar çünkü

Evet canım, önermiyorum değil de tercih etmiyoruz dedi. Acı eşiğin düşükse tabi ki yine senin tercihin. Psikolojik olarak etkileyecekse kombine yaparız dedi. Ne bilim bende kararsız kaldım.

Belirsiz bekleyenlerde ben de varım
Bugün çatı muayenem vardı doktor açıklık olduğunu bebeğin kafasına dokunduğunu söyledi bu sırada zorlandım kesin sezaryan diyecek dedim ama normal doğuma karar verdi yapacak gibi duruyorsun dedi bol merdiven çık yürü squat yap dedi nstde sancı sıfır nişan yok bakalım nasıl olacak

Son aylarda korunmasız olması daha iyi oluyormus doğum için ona ne diyosun peki doktorada soramadım aklıma takıldı kısıtlama yoktu zaten bizde de belki doğuma yardımcı olur
Evet canım biz hep korunmasız takıldık hep relax sormana gerek yok kuzum geçen bi videoda izledim sperm hücrelerinde mi o sıvıda mı bilmiyorum rahim ağzını yumuşatan bi madde varmış. Hatta suni sancıda da aynı madde bulunuyomuş. Sunisini almaktansa doğalı var hem de zevkli olanından

Ooo süper benim Yükselenim Başak biraz takıntılıyımdır teraziye dönsün artık diye diye eylülü geçirdim artık her türlü terazi ben de özelliklerini beğeniyorum terazi Burcu’nun iyi olsunlar da burcu önemli değil ama insan yine de düşünüyor ben Arslan eşim yay ikimiz de ateş grubu dediğim dedik insanlarız terazi hava sanırım inşallah bizim ateşi söndürür daha da alevlendirmez diyorum

Alemsin kız
Doktor başta enfeksiyona karşı korunun diyordu sormayada çekindim telefonda kontrolde sorayım diyordum sende açılma yok mu benim yarın randevu ilk defa bakacak inşallah açılma bişey vardır regl agrilarim boşa değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…