- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Kiloya bakmıyoruz artık kafa çapına bakıyoruz sadece. Doktor her seferinde çatım ile kafa çapı uyumuna bakıyor. O yüzden bekledik zaten, kemik yapın çok musait yoksa 2 hafta önce almıştık bebeğini dedi. Sen de kiloya takılma önemli olan senin kemik yapın. Ama işte iri olunca da manevrasını yapıp doğumu başlatamıyor ufaklıklar.Kilosu nasıl bizimkinede hem kafa büyük hem kilo böyle giderse 39dan sonra zorlar dedi doktor
Böyle keyifçilik olmaz ama. Bi doğsunlar ısıralım o popoları, hakettiler yani.Insallah gelir kendiliginden yaa, yavas yavas sezaryen fikrine alismaya calisiyorum cunku suni sanci tutmayip sezaryene donenler cok fazla oluyomus malesef
Burdayim burdayimm keske dogurdum yazmaya gelebilseydim ama ne gelen var ne giden, oglumun rahati bayagi yerinde sanirim disari cikip bizle tanismaya niyeti yok
Umarım kendi gelmeye karar verir tabii. Ben benimkinden ümitli değilim, hatta verilecek suni sancıdan bile ümitli değilim.Ayy bu çarşamba mı ? Benim doktorum en geç 12 ekim dedi. 12 ekimde suni verecekumarım o zamana kadar kendi gelmeye karar verir hanımefendi
Sezaryende mi epidural önermiyomuş çok şaşırdım ilk defa böyle bişi duydum..anestezistler genelde epidural öneriyolar çünküSelam kızlar. Bende az önce muayeneden çıktım. Nst’de sancım çıktı, doktor hissetmiyo musun dedi. Hafif hissediyorum dedim. Zaten bir kaç gündür ağrı hissediyodum ama çok zorlayan bi durum olmamıştı. Cumartesi sezaryen olucaktım zaten. Ama sancı çıkınca açılma var mı diye bakalım dedi. Eğer açılma başlamış olursa daha erken alırız dedi. Allah’tan açılma çıkmadı. Herhangi bi durum olursa, su gelmesi veya aşırı sancı, kanama
Anestezi uzmanıyla görüştüm, epidural spinal istediğimi söyledim. Epidurale ihtiyaç duymazsın dedi, ama yine de karar senin dedi. Biz spinal öneriyoruz daha çok dedi. Kemik hastalıklarında epidural kullanıyoruz çünkü çok fazla ağrı oluyor dedi. Ben kombine olarak yazim sen karar verirsin doğum zamanı dedi. Çok kararsızım, epiduralden vaz mı geçsem acaba?
Bu arada korona için kan testi de yapıldı.
Ne kadar doğumlar olmuş çoğu kişininde sezaryen günü belli
Belirsiz bekleyen kaç kişi kaldık
Audreyhorne Mermaid1991 Kitapkurdu20 Kemankolik A Aysira46 Z Zzeehhrraaaa safari_go daisyyy var mı başka unuttuğum
Gözün Aydin Canim Cok Şükür Kavusmussun Hayirli Evlat Olsun InsallahSelam kızlar 10.32 de spinal anestezi ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür
Usg ölçümleri ile uyumlu doğdu
3200 gr 50cm doğdu
Odaya gelir gelmez iki memeyide emzirdim
Anestezim çok çok rahattı ilkinden daha rahat geçti hamdolsun
Şimdi abimiz kardeşini keşfediyor elini ayağını kurcalıyor
Darısı size güzel doğumlar kızlar
Bebisin ne kadar olmuş canim bu hafta benimde yarin kontrolum var sanmiyorum benimkide gelsin hic sanci yoktu gecen hafta yaptıklarını banada söyle canim insallah işe yararda bende yapayimEvet ya herkes doğurdu bi ben kaldım gibi hissediyorum neyse daha varmış benim gibi arkadaşlar
Az önce kontrolden çıktım canım. Bebek iri demişti geçen hafta çok dikkat edememiştim ama doktora dikkat ettim dedim napim ya çol acıkıyorumBaktı haftasıyla uyumlu iyi dedi neyseki. Sancı 60 larda çıktı sürekli zikzaklar da vardı. Bebek nst yi o kadar çok dövdü ki kadın da içerde halay çekiyor dedi daha doğumuna var haftaya da buraya gel diğer hafta merkeze doğum yapacağın yere gidersin dedi. Benimki de daha gelmicek galiba magnezyum sordum iyi ki de sordum. Evet bırak doğumun başlasın artık dedi. Aynen başlasın artık dedim. Ben çok aşağıda hissediyordum açılma var dicek sandım ama açılma felan yok aşağıda hissetmen normal dedi. Adaçayı ve hurma alcam şimdi yürüyüş yapamıyordum yürüyüşü pilatesi artırcam inşAllah çok geç gelmez
Bir gece ansızın gelebilirim
Evet, bizim nikah düğün vs de hep ekimde. Kutsal ekim olduO zaman doğumgünü kutlu olsun paşanın..Nice sağlikli mutlu yaşları olsun..iki kardeş te Ekim çocugu olcak demek ne güzel
Ben de onlardan çok korkuyorum seastar sürekli takip ediyorum dürtmekten çocuğu bir hal oldum. Allah korusun esirgesin hepsini bolca dua edip iyi düşünmeye çalışıyorumya ben siz yazdıkça biraz endişeleniyorum. bu son haftalarda bebeğin çişini yapması, kordon dolanması falan beni biraz geriyor sezeryan da olacak olsam. normal yapcak olsam 40ı geöşrmezdim sanırımyoksa iyice stres yapardım kesin
Ben de R rnp06 yı çok merak ediyorum
Yine kontrollerimiz ayni canim benimde yarina kontrolum doktorum ne diyecek bakalim sende yaz insallah durumunuBende varimmm 37+2 oldum normal bekliyorum tam bir belirsizlikyarina kontrolum var bakalim ne durumdayiz
Gözünaydın canım çok şükür sağ salim kavuştumuz darısı başımıza olsunSelam kızlar 10.32 de spinal anestezi ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür
Usg ölçümleri ile uyumlu doğdu
3200 gr 50cm doğdu
Odaya gelir gelmez iki memeyide emzirdim
Anestezim çok çok rahattı ilkinden daha rahat geçti hamdolsun
Şimdi abimiz kardeşini keşfediyor elini ayağını kurcalıyor
Darısı size güzel doğumlar kızlar
Kiloyu sordum da söylemedi bi hafta farkla kilo söylenmez ama haftasıyla uyumlu bide göbek çevresine baktım ondan korkuyordum çok büyümemiş iyi dedi. Valla çok bişey yaptığım söylenemez canım tatlı yapmadım evde. Yoksa yicektim çok yemedim tatlı, ne yediysem de yanına süt içtim o şekeri engelliyor bi de tok tutuyor. Akşamları ekmek yemedim nerdeyse. Bikaç kaçamak dışında ben cidden çok ekmek yiyomuşum öyle işte canım bol su içtim bi de ve pilates yaptım çok yürüyüş yapamasam da hareket hâlindeydimBebisin ne kadar olmuş canim bu hafta benimde yarin kontrolum var sanmiyorum benimkide gelsin hic sanci yoktu gecen hafta yaptıklarını banada söyle canim insallah işe yararda bende yapayim
Sezaryende mi epidural önermiyomuş çok şaşırdım ilk defa böyle bişi duydum..anestezistler genelde epidural öneriyolar çünkü
Evet canım biz hep korunmasız takıldık hep relaxSon aylarda korunmasız olması daha iyi oluyormus doğum için ona ne diyosun pekidoktorada soramadım aklıma takıldı kısıtlama yoktu zaten bizde de belki doğuma yardımcı olur
Uzay ben de severim ama eşim istemiyor onu da. Yok biz bu isim konusunda cidden birbirimize gireceğiz sonunda. Bartu istiyor o. Bana da bir kaba geliyor ısınamadım gitti.
Ne kadar doğumlar olmuş çoğu kişininde sezaryen günü belli
Belirsiz bekleyen kaç kişi kaldık
Audreyhorne Mermaid1991 Kitapkurdu20 Kemankolik A Aysira46 Z Zzeehhrraaaa safari_go daisyyy var mı başka unuttuğum
Ooo süper benim Yükselenim Başak biraz takıntılıyımdır teraziye dönsün artık diye diye eylülü geçirdimÇok sağduyulu çocuklar, tartışsan kızsan bile bir saat sonra gelip anne sakin ol bunu halledebiliriz, aile arasında olur öyle şeyler annecim çocukları tam. Hem hareketli hem sakinler. üç tane farklı çocuk tanıyorum terazi çocuğu farklı yaş gruplarından üçü de bu prototipte, uzlaşmacı kimlikteler ve insanların duygularını yönetebiliyolar olumlu anlamda
Benimde randevum degişti yarın gideceğim bakalım yarın güzel haberlerle gelelimYine kontrollerimiz ayni canim benimde yarina kontrolum doktorum ne diyecek bakalim sende yaz insallah durumunu
Alemsin kızEvet canım biz hep korunmasız takıldık hep relaxsormana gerek yok kuzum geçen bi videoda izledim sperm hücrelerinde mi o sıvıda mı bilmiyorum rahim ağzını yumuşatan bi madde varmış. Hatta suni sancıda da aynı madde bulunuyomuş. Sunisini almaktansa doğalı var hem de zevkli olanından
Carsamba gunu randevum var alttan bakilacak o gune dogurcak gbi hissediyorumAudreyhorne Mermaid1991 cileklilimonata E Evdehayatvar Kemankolik A Aysira46 daisyyy Z Zzeehhrraaaa safari_go I ilkjnt Kitapkurdu20 st1248 V Varsayoksaoglum _seastar_ ilk kim doğuracak baya varmışız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?