- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Böyle yazınca bi yarıştaymışız gibi hemen doğurasım geldi he@MelodiaaMermaid1991 @cileklilimonata E Evdehayatvar Kemankolik @Aysira46 daisyyy @Zzeehhrraaaa safari_go @ilkjnt Kitapkurdu20 st1248 V Varsayoksaoglum @_seastar_ ilk kim doğuracak baya varmışız kızlar
Evet dogumu kolaylastiriyor canm. Ilk cocugumda iliskiye girdikten sonraki gun doktora konrtole diye gittim agri sanci yok 5 cm acilmam vardi. Ve bu yuzden oldugunu dusunuyormEvet canım biz hep korunmasız takıldık hep relaxsormana gerek yok kuzum geçen bi videoda izledim sperm hücrelerinde mi o sıvıda mı bilmiyorum rahim ağzını yumuşatan bi madde varmış. Hatta suni sancıda da aynı madde bulunuyomuş. Sunisini almaktansa doğalı var hem de zevkli olanından
Ohh süper en bi sevdiğimEvet dogumu kolaylastiriyor canm. Ilk cocugumda iliskiye girdikten sonraki gun doktora konrtole diye gittim agri sanci yok 5 cm acilmam vardi. Ve bu yuzden oldugunu dusunuyorm
Doktorumda 37 bittikten snra basla iliskiye dedi. Iliskiden sonra sancilarim oluyo sabaha kadr bebek bastiriyo asagiya. Sende olmuyor muOhh süper en bi sevdiğimben baksam gelesi yok hergün alıcam ondan bi doz doğuramayan kızlar kocişleri kovalayın doğum başlasınn
Yok canım sancı olmuyo da bebek çok hareket ediyo ama sonrasıDoktorumda 37 bittikten snra basla iliskiye dedi. Iliskiden sonra sancilarim oluyo sabaha kadr bebek bastiriyo asagiya. Sende olmuyor mu
Ohh iyi iyi devam ozaman:) ben doguruyorm saniyorum smdi doktora gidene kadr yapmicm niye oluyo ogrenmem lazimYok canım sancı olmuyo da bebek çok hareket ediyo ama sonrası
Ben benNe kadar doğumlar olmuş çoğu kişininde sezaryen günü belli
Belirsiz bekleyen kaç kişi kaldık
@MelodiaaMermaid1991 Kitapkurdu20 Kemankolik @Aysira46 @Zzeehhrraaaa safari_go daisyyy var mı başka unuttuğum
Yine kontrollerimiz ayni canim benimde yarina kontrolum doktorum ne diyecek bakalim sende yaz insallah durumunu
Bence terazi çocukları arabulucu, adil çocuklar ve büyüdükçe size de iyi gelir gibi geliyoOoo süper benim Yükselenim Başak biraz takıntılıyımdır teraziye dönsün artık diye diye eylülü geçirdimartık her türlü terazi ben de özelliklerini beğeniyorum terazi Burcu’nun iyi olsunlar da burcu önemli değil ama insan yine de düşünüyor ben Arslan eşim yay ikimiz de ateş grubu dediğim dedik insanlarız terazi hava sanırım inşallah bizim ateşi söndürür daha da alevlendirmez diyorum
Kovalamak lazım cidden yoksa onda tık yok diyorum ki kızım doğunca ona dicem snn doğumun için baban hiç yardımcı olmadı bana bir de gülüyoOhh süper en bi sevdiğimben baksam gelesi yok hergün alıcam ondan bi doz doğuramayan kızlar kocişleri kovalayın doğum başlasınn
@MelodiaaMermaid1991 @cileklilimonata E Evdehayatvar Kemankolik @Aysira46 daisyyy @Zzeehhrraaaa safari_go @ilkjnt Kitapkurdu20 st1248 V Varsayoksaoglum @_seastar_ ilk kim doğuracak baya varmışız kızlar
Ara ara bende de regl ağrısı gibi ağrılar oluyordu evde oturmadım tüm gün hareketli olayım diye iş çıkardım durdum kendime sonra akıntım bayağı fazla geldi su mu falan diye heyecan yaptım ama devamı gelmedi ama hareketleri azaldı bugün doğum yaklaşınca enerji depolamak için azalır diyorlar ama ben yorulduğum için de hissetmemiş olabilirimvalla canm bnim bugun sancim vardi ara ara cok oldu dusumi aldm kisisel temizligimide yaptmBekliyorm sizde durumlar nasil
Ara ara bende de regl ağrısı gibi ağrılar oluyordu evde oturmadım tüm gün hareketli olayım diye iş çıkardım durdum kendime sonra akıntım bayağı fazla geldi su mu falan diye heyecan yaptım ama devamı gelmedi ama hareketleri azaldı bugün doğum yaklaşınca enerji depolamak için azalır diyorlar ama ben yorulduğum için de hissetmemiş olabilirim
Kendi kendime doğum belirtileri yaratıp sonradan da tüm tezleri çürütüyorum
Benim kocam beni kovalıyor ama bebek makat gelişi bir işe yaramayacak. Ben de kaçıyorum o yuzdenOhh süper en bi sevdiğimben baksam gelesi yok hergün alıcam ondan bi doz doğuramayan kızlar kocişleri kovalayın doğum başlasınn
Aman canım dikkat et seni korkutmak istemem ama benimde sancımın olduğu gece çok hareket etmişlerdi hayretler içinde karnımı izliyordum..Aşıri bebek hareketi doğumla ilgili bir belirti değildir demi kızlar bi haller oldu bu çocuğa bugün durmuyor karnımda resmen içim dışıma çıktı ben yoruldum..hava da çok sıcak bugün som demimdeyim artık sanırım çok zor geldi bugün herşey ilk defa
Bıgün benimki de pek bir hareketli ve sabahtan beri acayip bir mide ağrım var. Mideme kramplar giriyor. Şimdi hafiften kasık ağrısı başladı. Bir de kalçam ve bacaklarım çok ağrıyor sanki grip olacakmışım gibi. Hiç ağrım yok diye diye nazar değdirdim. Kaynanam da mideme gren kramplara doğum şeysi olmasın diyor. Doğumda sancı midesine giren bir ben olurum herhalde. Ama bacaklarım titriyor ayağa kalkınca o kadar halsiz ve ağrılı. Bundan sonra ağrım olmayınca hiç söylemeyeceğim.Aşıri bebek hareketi doğumla ilgili bir belirti değildir demi kızlar bi haller oldu bu çocuğa bugün durmuyor karnımda resmen içim dışıma çıktı ben yoruldum..hava da çok sıcak bugün som demimdeyim artık sanırım çok zor geldi bugün herşey ilk defa
@MelodiaaMermaid1991 @cileklilimonata E Evdehayatvar Kemankolik @Aysira46 daisyyy @Zzeehhrraaaa safari_go @ilkjnt Kitapkurdu20 st1248 V Varsayoksaoglum @_seastar_ ilk kim doğuracak baya varmışız kızlar
Yaaaa tahmin ettim değişik bi hali var aşırı hareketli..inşallah başlamaz garip bağırsak hareketlerim var regl olduğumda benim böyle fazla çalışır.aynı o şekilim..zaten korkmaya başlamıştım sabahtan beri inşallah boşadırAman canım dikkat et seni korkutmak istemem ama benimde sancımın olduğu gece çok hareket etmişlerdi hayretler içinde karnımı izliyordum..
Aman dikkat et son zaman hasta olma ..Doğumun mideyle ne alakası olabilir yaa daha var senin telaşlanma benceBıgün benimki de pek bir hareketli ve sabahtan beri acayip bir mide ağrım var. Mideme kramplar giriyor. Şimdi hafiften kasık ağrısı başladı. Bir de kalçam ve bacaklarım çok ağrıyor sanki grip olacakmışım gibi. Hiç ağrım yok diye diye nazar değdirdim. Kaynanam da mideme gren kramplara doğum şeysi olmasın diyor. Doğumda sancı midesine giren bir ben olurum herhalde. Ama bacaklarım titriyor ayağa kalkınca o kadar halsiz ve ağrılı. Bundan sonra ağrım olmayınca hiç söylemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?