2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet dogumu kolaylastiriyor canm. Ilk cocugumda iliskiye girdikten sonraki gun doktora konrtole diye gittim agri sanci yok 5 cm acilmam vardi. Ve bu yuzden oldugunu dusunuyorm

Evet dogumu kolaylastiriyor canm. Ilk cocugumda iliskiye girdikten sonraki gun doktora konrtole diye gittim agri sanci yok 5 cm acilmam vardi. Ve bu yuzden oldugunu dusunuyorm
Ohh süper en bi sevdiğim ben baksam gelesi yok hergün alıcam ondan bi doz doğuramayan kızlar kocişleri kovalayın doğum başlasınn

Ohh süper en bi sevdiğim ben baksam gelesi yok hergün alıcam ondan bi doz doğuramayan kızlar kocişleri kovalayın doğum başlasınn
Doktorumda 37 bittikten snra basla iliskiye dedi. Iliskiden sonra sancilarim oluyo sabaha kadr bebek bastiriyo asagiya. Sende olmuyor mu

Aşıri bebek hareketi doğumla ilgili bir belirti değildir demi kızlar bi haller oldu bu çocuğa bugün durmuyor karnımda resmen içim dışıma çıktı ben yoruldum..hava da çok sıcak bugün som demimdeyim artık sanırım çok zor geldi bugün herşey ilk defa

Yine kontrollerimiz ayni canim benimde yarina kontrolum doktorum ne diyecek bakalim sende yaz insallah durumunu

Ayy evet canim bakalim guzel haberlerle donelim ben gittigimde acilman var bu hafta dogurursun demesini istiyorum bebisin kilosu ne durumda meraktayim cokta kilo almadan kolayca dogum istiyorum hayaller hayatlar bakalim yarina yazarim sende yaz benim 11.30 da

Bence terazi çocukları arabulucu, adil çocuklar ve büyüdükçe size de iyi gelir gibi geliyo ben de çok burçlara takılmam ama bazı ortak şeyler de var gözlemlediğim kadarıylaben çok klasik balığım çoğu huyumda eşleşir

Kovalamak lazım cidden yoksa onda tık yok diyorum ki kızım doğunca ona dicem snn doğumun için baban hiç yardımcı olmadı bana bir de gülüyo

valla canm bnim bugun sancim vardi ara ara cok oldu dusumi aldm kisisel temizligimide yaptm Bekliyorm sizde durumlar nasil
Ara ara bende de regl ağrısı gibi ağrılar oluyordu evde oturmadım tüm gün hareketli olayım diye iş çıkardım durdum kendime sonra akıntım bayağı fazla geldi su mu falan diye heyecan yaptım ama devamı gelmedi ama hareketleri azaldı bugün doğum yaklaşınca enerji depolamak için azalır diyorlar ama ben yorulduğum için de hissetmemiş olabilirim
Kendi kendime doğum belirtileri yaratıp sonradan da tüm tezleri çürütüyorum

valla bnde kendime is cikariyorm sonra regl sancisi basliyor bnde aha dogum yapicam diyorm Ama sonradan geciyor Kiz bide ilk dogumunda hzirliksiz yakalanmistm bunda her gun dus aliyorum

Aman canım dikkat et seni korkutmak istemem ama benimde sancımın olduğu gece çok hareket etmişlerdi hayretler içinde karnımı izliyordum..

Bıgün benimki de pek bir hareketli ve sabahtan beri acayip bir mide ağrım var. Mideme kramplar giriyor. Şimdi hafiften kasık ağrısı başladı. Bir de kalçam ve bacaklarım çok ağrıyor sanki grip olacakmışım gibi. Hiç ağrım yok diye diye nazar değdirdim. Kaynanam da mideme gren kramplara doğum şeysi olmasın diyor. Doğumda sancı midesine giren bir ben olurum herhalde. Ama bacaklarım titriyor ayağa kalkınca o kadar halsiz ve ağrılı. Bundan sonra ağrım olmayınca hiç söylemeyeceğim.

Aman canım dikkat et seni korkutmak istemem ama benimde sancımın olduğu gece çok hareket etmişlerdi hayretler içinde karnımı izliyordum..
Yaaaa tahmin ettim değişik bi hali var aşırı hareketli..inşallah başlamaz garip bağırsak hareketlerim var regl olduğumda benim böyle fazla çalışır.aynı o şekilim..zaten korkmaya başlamıştım sabahtan beri inşallah boşadır

Aman dikkat et son zaman hasta olma ..Doğumun mideyle ne alakası olabilir yaa daha var senin telaşlanma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…