2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nitfy testi sadece kromozom bozukluklarina bakiyorlar 2 li 4 lu teste noral tup , kalp vs baska seylerede bakiyorlar

Kızlar buzdolabının kapağını acınca bir koku geliyor buz dolabı kokusu eşim kokmuyor diyor bugün annemlerdeyim onun dolaptanda koku geliyor, aynı koku annemde sacmalama daha dün temizledim sen hassas oldugundan alıyorsun demekki koku yok diyor benden baskası almıyor kokuyu.Dolabı acınca burnumu kapatıyorum.Bu kokuyu alan varmı Baska birde nasıl cözüm bulabilirim bilen varmı ya

Maalesef aynı şey bende de var dolabın yanından geçmek istemiyorum aşırı kötü kokuyor ve midemi bulandırıyor yemek yaparken zorlanıyorum

Ah ben alıyorum o kokuyu kafayı yiyicem ama bana dolap dışında da herşey kokuyor. Yıllardır aynı marka beyaz peyniri yeriz o bile kokuyor bozuk dedim. Eşim baktı değil diyor Herşeyden tiksiniyorum, hiç bişey yemek istemiyorum. Ağzımda hiç geçmeyen iğrenç bir tat. Tek iğrenmeden yiyebildiğim şey patates cipsi Bunu biri daha yazmış çok faydalıymış gibi canım sadece cips istiyor. Umarım hep beraber çabuk atlatırız şu dönemi

Canım bende öyleyim buzdolabını açmak istemiyorum taze nane ye mide bulantını bastırır biraz hatta canın ekşi tuzlu istiyorsa limon sık üzerine biraz da tuz afiyetle ye

Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim kahverengi baya bir akıntım oldu. Doktor iğne verdi bebek iyi görünüyor ama kanama alanları varmış. İğneden sonra azaldı akıntım ama Korkuyorum 5dkda bir falan sancı giriyor bebegin oldugu yere. Acaba büyüdüğü içinmi bir sorun mu var anlayamadım bu şekilde olan varmı

Canım taze nane biraz tüket mide bulantını bastırır.koku hassasiyeti bende de var maske mi takıp dolaşalım evde napalım bilmiyorum

Maalesef aynı şey bende de var dolabın yanından geçmek istemiyorum aşırı kötü kokuyor ve midemi bulandırıyor yemek yaparken zorlanıyorum
Yemekte yapamıyorum ben kavrulmuş sogan kokusu bakalım İnternetten 3çeşit buzdolabı kokusu giderici söyledim işe yararsa yazıcam inşallah işe yarar

Bana da salonda oturuyorum, ıslak kalmış bez kokusu geliyo. Eşime söylüyorum koku falan yok diyo, hemen kolonya falan getiriyo bana.

Bi de teyzemde mercimek çorbası içicektim, garip kokuyo sanki bozuk dedim. Herkes tadına baktı, bi de yeni yapmıştı zaten. Kimseye garip gelmedi. İçince bana da garip gelmedi.

Aminnnnn geçer insallah koku hassasiyetlerini tiksinmelerimiz ya normal cips mi kızartma mı ben kızartma yiyemiyorum normal cips denemedim aslında severim denesem mi simdi bilemedim. Aç geziyoruz cogumuz benimde menüm yeşil elma muz cubuk kraker

Hepimiz aynıyız demekki normal süreç. Kolonya beni önce ferahlatıyor sonra cokcok kötü bir kokuya dönüşmüş gibi hissediyorum

Bende de agır parfüm kokularına hassasiyet olmustu onun dısında iştahım acıldı sürekli mutfaktayım heralde sadece et kokusu kötü geliyo onu normalde de sevmezdim bide midemde yemekten sonra tas oturmus gibi oluyorum eger erimeden sindirmeden yatarsam rahatsz ediyo aşırı sonrada öğürmeye ceviriyo ufak tefek gaz sancısı dısında Bi sorunum yok şükür

Ben yarım saat önce patates kızarttım yedim de yedim sanki yıllardır yememiş gibi hissediyordum

Bencede çok güzel sizin ikinci gebelik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…