Teşekkür ederim cevabın icin, ben bir öncekinde istanbulda prof recep has hocaya gitmiştim. Kendisi gercekten duayen riskli gebeliklerde tavsiye ederim. Mesela oğlumun sırtı dönüktü bize eliyle karnıma kasığıma basarak Cevirdi yüzünü böyle de enteresan bi hoca :) yine ona giderim diyordum ama gecen sene 750 idi testler, şimdi 1000 olmuştur iki kere git gel yapacagıma direk bu testi yaptırabilirim
Kızlar buzdolabının kapağını acınca bir koku geliyor buz dolabı kokusu eşim kokmuyor diyor bugün annemlerdeyim onun dolaptanda koku geliyor, aynı koku annemde sacmalama daha dün temizledim sen hassas oldugundan alıyorsun demekki koku yok diyor benden baskası almıyor kokuyu.Dolabı acınca burnumu kapatıyorum.Bu kokuyu alan varmı Baska birde nasıl cözüm bulabilirim bilen varmı ya
Kızlar buzdolabının kapağını acınca bir koku geliyor buz dolabı kokusu eşim kokmuyor diyor bugün annemlerdeyim onun dolaptanda koku geliyor, aynı koku annemde sacmalama daha dün temizledim sen hassas oldugundan alıyorsun demekki koku yok diyor benden baskası almıyor kokuyu.Dolabı acınca burnumu kapatıyorum.Bu kokuyu alan varmı Baska birde nasıl cözüm bulabilirim bilen varmı ya
Ah ben alıyorum o kokuyu kafayı yiyicem ama bana dolap dışında da herşey kokuyor. Yıllardır aynı marka beyaz peyniri yeriz o bile kokuyor bozuk dedim. Eşim baktı değil diyor Herşeyden tiksiniyorum, hiç bişey yemek istemiyorum. Ağzımda hiç geçmeyen iğrenç bir tat. Tek iğrenmeden yiyebildiğim şey patates cipsi Bunu biri daha yazmış çok faydalıymış gibi canım sadece cips istiyor. Umarım hep beraber çabuk atlatırız şu dönemi
Ah ben alıyorum o kokuyu kafayı yiyicem ama bana dolap dışında da herşey kokuyor. Yıllardır aynı marka beyaz peyniri yeriz o bile kokuyor bozuk dedim. Eşim baktı değil diyor Herşeyden tiksiniyorum, hiç bişey yemek istemiyorum. Ağzımda hiç geçmeyen iğrenç bir tat. Tek iğrenmeden yiyebildiğim şey patates cipsi Bunu biri daha yazmış çok faydalıymış gibi canım sadece cips istiyor. Umarım hep beraber çabuk atlatırız şu dönemi
Canım bende öyleyim buzdolabını açmak istemiyorum taze nane ye mide bulantını bastırır biraz hatta canın ekşi tuzlu istiyorsa limon sık üzerine biraz da tuz afiyetle ye
Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim kahverengi baya bir akıntım oldu. Doktor iğne verdi bebek iyi görünüyor ama kanama alanları varmış. İğneden sonra azaldı akıntım ama Korkuyorum 5dkda bir falan sancı giriyor bebegin oldugu yere. Acaba büyüdüğü içinmi bir sorun mu var anlayamadım bu şekilde olan varmı
Bana da salonda oturuyorum, ıslak kalmış bez kokusu geliyo. Eşime söylüyorum koku falan yok diyo, hemen kolonya falan getiriyo bana.
Bi de teyzemde mercimek çorbası içicektim, garip kokuyo sanki bozuk dedim. Herkes tadına baktı, bi de yeni yapmıştı zaten. Kimseye garip gelmedi. İçince bana da garip gelmedi.
Aminnnnn geçer insallah koku hassasiyetlerini tiksinmelerimiz ya normal cips mi kızartma mı ben kızartma yiyemiyorum normal cips denemedim aslında severim denesem mi simdi bilemedim. Aç geziyoruz cogumuz benimde menüm yeşil elma muz cubuk kraker
Bana da salonda oturuyorum, ıslak kalmış bez kokusu geliyo. Eşime söylüyorum koku falan yok diyo, hemen kolonya falan getiriyo bana.
Bi de teyzemde mercimek çorbası içicektim, garip kokuyo sanki bozuk dedim. Herkes tadına baktı, bi de yeni yapmıştı zaten. Kimseye garip gelmedi. İçince bana da garip gelmedi.
Sanırım 3. Ay dan sonra geçmeye başlar Sabretmemiz lazım.kaç haftalık gebeliğin canım.ben 6. Haftaya girdim dün başladı mide bulantım ve koku duyarlılığı
Burda olup herşeyi birlikte yaşamak çok güzel yaa Şimdi mide bulantıları, lekelemeler, sonra ikili test sonuçları derken cinsiyetler 9 ay çok güzel geçiyo kızlar, ben 2016 ocak annesi grubunda da vardım ordan biliyorum
Bende de agır parfüm kokularına hassasiyet olmustu onun dısında iştahım acıldı sürekli mutfaktayım heralde sadece et kokusu kötü geliyo onu normalde de sevmezdim bide midemde yemekten sonra tas oturmus gibi oluyorum eger erimeden sindirmeden yatarsam rahatsz ediyo aşırı sonrada öğürmeye ceviriyo ufak tefek gaz sancısı dısında Bi sorunum yok şükür
Aminnnnn geçer insallah koku hassasiyetlerini tiksinmelerimiz ya normal cips mi kızartma mı ben kızartma yiyemiyorum normal cips denemedim aslında severim denesem mi simdi bilemedim. Aç geziyoruz cogumuz benimde menüm yeşil elma muz cubuk kraker
Burda olup herşeyi birlikte yaşamak çok güzel yaa ☺ Şimdi mide bulantıları, lekelemeler, sonra ikili test sonuçları derken cinsiyetler 9 ay çok güzel geçiyo kızlar, ben 2016 ocak annesi grubunda da vardım ordan biliyorum