2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
çok geçmiş olsun alerji çok zor inşallah değildir benim çocukları alerji için götürdüğüm Emin Özkaya Üsküdar da alerji kliniği açtı . Bir araştır istersen
Çok teşekkür ederim. Keşke olmasa diyorum bende ama emin gibiyim okuduklarımdan sonra. Yarın için Günseli Bozdoğana randevu aldım bakalım verim alamazsam orayı da denerim. Sizin çocukların süt alerjisi mi var?

Ay aynen benimki de gaz damlası diye tutturdu. 4 gündür Kakası hala düzelmedi, yüzünde kabarcıklar çıkıyor, çok huzursuz uyanıkken sürekli ya inliyor ya bağırıyor diyorum, bana hala gaz damlası diyor başka bir şey demiyor. Yarın Acıbadem’e götüreyim bakalım içime sinmezse görüşürüm belki burda önereceği bir doktor vardır

magnezyuma dayanınca geçiyor. bende de var. gece ve sabah oluyor özellikle. muz yiyip ve soda içersem baya az oluyor

Ayni benim kv o da unutmus herseyi ama ise yaramadiktan sonra yaninda kalsa nolur yakin arkadasin falan var mi oyla kalabilecek ben cok pismanim arkadasimi cagirmadigima ama kv cok hevesliydi fos cikti dikis agrim olmasina ragmen dogrulup kendim alt alip ust degistirdim banyo isinibde yapamam korkarim dedi bir akraba var ona dedik neyseki gelecek Allah yardimcin olsun cnm ill gebelikse benim gibi herseyi kendin ogreniyorsun ama geliriz ustesinden ins

En son geçen cuma gittim perşembeye kadar gelmezse sezeryan dedi. Kilosu 3450 ydi canım inşAllah çok büyümemiştir ve perşembeye kadar kendi gelir umutla bekliyorum hâlâ
Banada carsambaya kadar gelmezse sezaryan tarihi vericem demisti benimki gelmedi maalesef bugun gidip tarih alacam artik hayırlısı olsun

Kızlar merhaba sezeryanla canım kızım İpek’imi 12.10.2020 de 09.50 de kucağıma aldım şükürler olsun Ama sezeryan çok çok zormuş hiç bana göre değilmiş ama olduk bir kere coraspirin ve oksapar kullandığım için genel anestezi yaptılar mecburi dediler o çok zorladı beni sezeryan mis çok rahat diyenlere şoktayım gerçi her doğum başlı başına zordur Allah yardım etsin
Kızlar sütüm var zannediyordum ama bebeğime yetmedi meğer daha inmemiş o yeterli değilmiş mecburen mama veriyorum şırıngayla ama sonrasında memeyi zor alıyor inşallah bırakmaz değil mi tavsiyeleriniz neler
Ve tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim cennet kokulularımıza şükürler olsun kavuştuk onlar tüm acıya bedel

Doğuran analarr baby nest leri kullanıyo musunuz? Alsam mı bu bugün ben de öneren var mı?

Sorma canim bende de durumlar ayni buraya bir dakka bile giremiyorum valla
A'nin canım Benim inşallah darisı bekleyenlere olsun

Hemen söyleyeyim sebebini hormonlar doğum yakın şaka bir yana doğum öncesi bende de oldu vücut yavaş yavaş oksitosin salgılıyor çatı doğuma hazır oldun diye bir genişliyor ya onu yapan oksitosin diğer eklemlere de etki ediyor El ayak gibi eklem arası boşluklar artınca ödem karıncalanma gibi beLirtiler oluyor yaklaşan Doğumun belirtileri canım bende de doğumdan 3-4 gün önce başlamıştı

Doğuran analarr baby nest leri kullanıyo musunuz? Alsam mı bu bugün ben de öneren var mı?

Ben rflu yatagini kullaniyorum surekli yanliklari da var yan yatirdim mi kiprdamiyo kussa yutma falan olnuyo yatagada onla yatiriyorum cook memnunum baby nest var ama daha kullanmadim onu

Ben rflu yatagini kullaniyorum surekli yanliklari da var yan yatirdim mi kiprdamiyo kussa yutma falan olnuyo yatagada onla yatiriyorum cook memnunum baby nest var ama daha kullanmadim onu
Baby neste az eğim yapsam bir taşla iki kuş vurmuş olur muyum acaba vallahi evde yer kalmadı bende derman bi şeyler almaktanbaby nest sanki salona geçince kullanırım gibi geliyo ya

Baby neste az eğim yapsam bir taşla iki kuş vurmuş olur muyum acaba vallahi evde yer kalmadı bende derman bi şeyler almaktanbaby nest sanki salona geçince kullanırım gibi geliyo ya
aynen bende bu sefer baby nest aldım koltukta falan yatırmaya. altına kendim eğim veririm. reflü yatağından daha uzun süre kullanımı olur babynestin

gözünüzaydın. Allah analı babalı büyütsün.her doğum kişiye özel oluyor. sizin de şansınıza sezeryan kötü tecrübe olmuş. ama bence genel anesteziden kaynaklı bu durum. genelde daha zor oluyor toparlamak ilk anda. olsun şimdi bebeğiniz yanınıza hepsi gelip geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…