2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim bende ayni durumdayım 17 günlük bebegim bir çözüm bulabildin mi

Ayy bir gece benimde ayni oldu ödüm koptu stres oldum iyice hic gelmedi yumusacik oldu gogusler o korkuyla 2 litre su ictim 1 bardak sut artirici ictim geri geldi cok sukur sutum zaten bi kerette kesilmezmis süt

Benimde sağ göğsümde azaldı süt söndü emmiyo sağ göğsümü sağıyorum sabah sol göğsümü emdi üstten biberonla mama döktüm sütüm bitcek diye ödüm kopuyo hoş 1haftada 1kutu mama yedi sagdıımda günlük 100cc anca cıkıyor

Ay kizlar bende mama vermek istemiyorum ama annem verilemez dedi verdi oyle bir emdi ki mamayi cok üzüldüm

Kuzular bestlak damla var eczacı önermişti o benim sütümde etki sağladı birde akşamları bir kupa sıcak süte bir tatlı kaşığı kimyon bir tatlı kaşığı bal koydum içtim şuan çok şükür süt meselemiz iyi ilk bir hafta bende mama verdim sütüm hiç yoktu direnin yapıştırın memelere elbet tutuyorlar

Bende o damladan kullanıyorum gerçekten işe yarıyor

Kızçelerim benim bebişimde geliyor artık. Biletini aldık 21 ekim, haftaya çarşamba

Ama normal doğum yapamıycam çünkü nst de sancım ve açılmam olduğu halde bebek bir haftadır kanala girmedi hala.

Doktor dediki, muhtemelen minyon olduğun için çocuk yer bulup dönemiyor, kanala giremiyor. Ayrıca şekerin var, bu bebeklerde omuz yağlanması yapıyor ve normal doğumlarda omuzları takılıyor. Bir de sancıların ve açılman var, kakasını yeme riski de var. Çok riskli dedi.

Ben sezaryen öneriyorum, sen normal doğumu zorlayalım diyor musun dedi, bende hangisi bizim için sağlıklıysa öyle yapalım hocam dedi.
Şimdi normal diye diretip bebeğiminde, ke diminde başına iş getirmiyim.

Hayırlısı olsun canım nasipten öteye gidilmiyor en azından belirsizlikten kurtulmyşsun. Benimki de mi kanala giremiyor acaba ya ben de minypnum karnım da küçük geçende de doktor şaşırmıştı hala yüzünü gösterdi diye karnım da hiç aşağı düşmedi yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek.

Kızlar benim oğlan 35/40 dk memede durmak istiyor çekiyor sizinkilerde öyle mi yoksa ayırmalı mıyım 15 /20 dk sonra felan

hanımlar bende kontrolden çıktım. 3080gr 49cm olmuş. yalnız rahim ağzı geçen hafta 40iken 34e düşmüş. kafayı baya gömmüş dedi doktor. yarın nstye giricem. sancı çıkmazsa perşembe kontrole kadar beklicez. sancı vs olursa salı bir nst daha istedi. duruma göre sezeryan tarihim öne gelecek yani

İlk gebelik mi benimde aynısı oldu bide epiduralden pek ıkınmayı beceremedim ama ilk gebeliklerde oluyormuş çoğunlukla
Evet canim ilk gebelik aynen bende epiduralden dolayı ıkınmam gereken sekilde ikinamadim cunku sanciyi cok az hissediyordum.ilk gebeliklerin ama yuzde 90 inda kesi olurmuş. Suan dikislerimde hic problem yok ama hemoroid oldu biraz o daha cok rahatsiz ediyor..

Seninki de erken gelmek istiyor desene

Kızlar hipp mama sizdede kabızlık yaptımı?
İlk 1 kutu sma kullandım hiç kabız olmadılar kilo almıyorlar diye hipp e geçtim 2. Kutudayız bebeklerin ikisi de kabız oldu

Kızlar bizimde sarılık 11 çıktı doktor aptamil mama verdi sadece bir hafta günde iki kez ver bir haftadan fazla verme dedi bu seferde alışır diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…