2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok sağol canım evet seninkine benziyor durumumuz sorayim ben de antibiyotik meselesini beni bugün taburcu ediyorlar ama bebeğin durumunu öğrenemedik henuz inşallah iyi olur yavrularımız

İnşallah hepimiz

Geçmiş olsun benim arkadaşımın bebeğinde de enfeksiyon olmuştu 2 gün kaldı küvözde sonra iyi oldu çıktı inşallah sizinkide hemen toparlar

Spinal sezaryen olanlar ameliyathaneye eşinizi aldılar mı yoksa koronadan dolayı kimseyi sokmuyorlar mı ?

Senin de gözün aydın olsun canım..hayirli olsun inşallah güzel gunlerde buyusun bebisin

Canim bende ayni durumdayım 17 günlük bebegim bir çözüm bulabildin mi

Kızlar alt tarafimda acayip agri var yatakta dönemiyorum uykumdan uyandırıyor sizdede olmusmuydu salıya gün verdi de ciddi ağrım var yarına bir gitsemmi doktora bu agri normal mi
Canım geceleri benm de öyle oluyor anlamış değilim uyanıyorum gündüz bişey yok. Gece kasıklarım çatlıyor ağrıdan dönerken de batma karışımı bişeyler oluyor canım yanıyor baya naptn gittin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…