Antibiyotik tedavisi başlanmıstur cnm oda en az 7 gün sürüyor onu Bi sor antibiyotik mi veriyorsunuz diye ben her gün soruyordum 7 gün olmadan cıkmaz filan diyorlardı banada yorgun demişti bide kanalda bekleyince cocuk nefes alamadı uzun süre geçmiş olsun sen sütünü sağıp göndereceksin sanırım bu sürede en iyi terapi o oluyor geçmiş olsun dualarım sizlerle ben daha agırını yasadım o yuzden cok iyi anlıyorum sabır ve duayla yanında olacak merak etme
Çok sağol canım evet seninkine benziyor durumumuz sorayim ben de antibiyotik meselesini beni bugün taburcu ediyorlar ama bebeğin durumunu öğrenemedik henuz inşallah iyi olur yavrularımız
Canim onun belli ölçüsü varmış onun üstünde olunca normal dogum istesekte olmaz cocuk kanala sıkışır oksijensiz kalır dedi riske atmsyalim dedi bende kabul ettimm hic gerek yok yani sag salim kucagina alırsın insallah sende
Doktor yorgun doğdu dedi canım planlı sezeryandı oncea gece suyum geldi sabaha kadar bekledim sancı filan olmadı bebeknyikardaymis o arada su bitti sanırım sonra sabah sezeryanla aldılar zaten 2 buçuk kilo dogdu enfeksiyon varmış bir de solunum sıkıntısı ne zaman çıkacağını bilmiyoruz beklemedeyiz
Kızlar ben doğurdum dün 11 de. Hikayemi yazmayayım şimdi. Bin şükür ki şimdilik bebişim iyi. Sarılık testine gitti şimdi inşallah sarılık çıkmaz.
Şunu anladım ki sonunda cennet kokulu minik olmasa çekilmez cidden.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürleri. Olan, merhametli, imanlı, başarılı, mutlu evlatlar nasip etsin gönlümüze göre inşallah
Çok sağol canım evet seninkine benziyor durumumuz sorayim ben de antibiyotik meselesini beni bugün taburcu ediyorlar ama bebeğin durumunu öğrenemedik henuz inşallah iyi olur yavrularımız
Aaa cidden mi ? Bende göğsüm artık sertleşmeyince yumuşak yumuşak olunca korktum ama şimdi göğsümü sağdım çok az süt geldi bu saatte süt artsın diye süt artırıcı şeyler yedim ama maalesef sütüm çok az geliyor bende mecbur mama veriyorum.
Kızlar alt tarafimda acayip agri var yatakta dönemiyorum uykumdan uyandırıyor sizdede olmusmuydu salıya gün verdi de ciddi ağrım var yarına bir gitsemmi doktora bu agri normal mi