Doktor yorgun doğdu dedi canım planlı sezeryandı oncea gece suyum geldi sabaha kadar bekledim sancı filan olmadı bebeknyikardaymis o arada su bitti sanırım sonra sabah sezeryanla aldılar zaten 2 buçuk kilo dogdu enfeksiyon varmış bir de solunum sıkıntısı ne zaman çıkacağını bilmiyoruz beklemedeyiz
Doktor yorgun doğdu dedi canım planlı sezeryandı oncea gece suyum geldi sabaha kadar bekledim sancı filan olmadı bebeknyikardaymis o arada su bitti sanırım sonra sabah sezeryanla aldılar zaten 2 buçuk kilo dogdu enfeksiyon varmış bir de solunum sıkıntısı ne zaman çıkacağını bilmiyoruz beklemedeyiz
Öncelikle gözünüz aydın olsun bebiş doğmuş Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Küvez için üzülme onlar sandığımızdan güçlüler çabuk toparlar önemli olan senin toparlaman
Sen iyileş ve moralman iyi olki çıkınca bebeğin ona enerjin olsun
Bak rnp arkadaş ne diyor macera şimdi başlıyor
Bol bol dua et senide rahatlatır yüreğine ferahlık verir
Gaz için de hala hastanedeysen lavman iste çok iyi geldi bana yürüme ile atamadım ben
Ameliyatyaramdan değil gazdan çektim resmen
Süt içinde rezene çayı süperyi geliyor hastane tipi pompa iste hastanedeyken onunla çektirin
Bol sütün olsun
Miniğe Rabbim şifa versin sevgiler
Öncelikle gözünüz aydın olsun bebiş doğmuş Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Küvez için üzülme onlar sandığımızdan güçlüler çabuk toparlar önemli olan senin toparlaman
Sen iyileş ve moralman iyi olki çıkınca bebeğin ona enerjin olsun
Bak rnp arkadaş ne diyor macera şimdi başlıyor
Bol bol dua et senide rahatlatır yüreğine ferahlık verir
Gaz için de hala hastanedeysen lavman iste çok iyi geldi bana yürüme ile atamadım ben
Ameliyatyaramdan değil gazdan çektim resmen
Süt içinde rezene çayı süperyi geliyor hastane tipi pompa iste hastanedeyken onunla çektirin
Bol sütün olsun
Miniğe Rabbim şifa versin sevgiler
Çok sağol canım verdiğin moral için güzel dileklerin için . Az önce gelip lavman yaptılar rahatladım biraz sürekli yürü diyorlardi olmuyor ne yapayım bilmiyorum da prosedürü Allah tan vicdana geldiler. Inşallah herşey yolunda gider kziimizi alır gideriz sağlıkla. Hepimize tüm şifa bekleyen annelerimize acil şifalar bol sütler ağrısız günler diliyorum
Evet acikcik iyiydi ama ikinma asamasina iyi ikinamadim sanirim, agladim bağırdım biraz, doktor bu asamada yapilmaz hadi gücünü topla bebegin burda bu sekilde kalmasi iyi bir sey degil falan diyordu, sonra ebe gobegime bastirdi ve doktor da kesi atti o anda bebegi cikarmak icin, tamam aldim. bebegi dedi. Bebek sıkışmıştı yani cikma aşamasındadogum yapmamis arkadaşlar vardir diye acik acik yazmak istemedim ama o son asama evet baya bir zorladi beni.
Bunların hepsini defalarca denedim 1 2 kere aldı agzına cektir Di ama sonra bıraktı istemiyor alıyor bagırıyor kızarana kdr ağlıyor napcam bilmiyorum biberona da cok alısmıs kasıkla versek siniri geçmiyor
Kızlar alt tarafimda acayip agri var yatakta dönemiyorum uykumdan uyandırıyor sizdede olmusmuydu salıya gün verdi de ciddi ağrım var yarına bir gitsemmi doktora bu agri normal mi
Evet acikcik iyiydi ama ikinma asamasina iyi ikinamadim sanirim, agladim bağırdım biraz, doktor bu asamada yapilmaz hadi gücünü topla bebegin burda bu sekilde kalmasi iyi bir sey degil falan diyordu, sonra ebe gobegime bastirdi ve doktor da kesi atti o anda bebegi cikarmak icin, tamam aldim. bebegi dedi. Bebek sıkışmıştı yani cikma aşamasındadogum yapmamis arkadaşlar vardir diye acik acik yazmak istemedim ama o son asama evet baya bir zorladi beni.
Bende kiler henüz erimesi 4 dikişim varmıs Bi kısmı erimeye başlamıs heralde ama o başlangıcı düğüm yeri gibi olan her elime geliyor hala 1 ayı gecer o dikişlerin düzelmesi ama eskisi kdr acımıyor artık hatta pişik olmasam hissetmem de fazla sanırım
Verdi ben duramıyorum dedim 4.gün kuru tutmak zor yani sürekli kan gelen yeri en fazla yarım saat kuru tutabiliyodum oda altıma alt aç ama örtüsü seriyordum yıkıyordum kuruluyordum doktorun verdiği kremleri sargı bezine sürüp üstüne koyuyorduk onu emene kdr yatıyordum öylece o günden sonra hızla acısı azalmaya başladı ama ilk 4 gün mahvoldum
Antibiyotik tedavisi başlanmıstur cnm oda en az 7 gün sürüyor onu Bi sor antibiyotik mi veriyorsunuz diye ben her gün soruyordum 7 gün olmadan cıkmaz filan diyorlardı banada yorgun demişti bide kanalda bekleyince cocuk nefes alamadı uzun süre geçmiş olsun sen sütünü sağıp göndereceksin sanırım bu sürede en iyi terapi o oluyor geçmiş olsun dualarım sizlerle ben daha agırını yasadım o yuzden cok iyi anlıyorum sabır ve duayla yanında olacak merak etme
Kızlar ben doğurdum dün 11 de. Hikayemi yazmayayım şimdi. Bin şükür ki şimdilik bebişim iyi. Sarılık testine gitti şimdi inşallah sarılık çıkmaz.
Şunu anladım ki sonunda cennet kokulu minik olmasa çekilmez cidden.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürleri. Olan, merhametli, imanlı, başarılı, mutlu evlatlar nasip etsin gönlümüze göre inşallah