Çok yüksek değil değerler. İlk 4-7 gün arası önemliymiş. Her bebekte oluyormuş zaten. Önlem amaçlı mama vermiştir sana. Ben göz bebeklerinden ve vücudundan kontrol ediyorum, azalmış gibi geldi bana.Benimkininde öyle sanki zaten ilk iki gün ememiyordu ondan olmuş olabilir daha yeni emebiliyor günde iki vereyim en iyisi bir hafta dedi zaten salı günü randevu ver belki o zaman düşer bıraktırır
M meraklitaze_101 sen ne yaptın yazmıyomusun benmi kaçırdım.
Arkadal
Canım yazdığım kürden içsene süt için
Çok sağol canım ben taburcu oldum bugün bebeği de doktor 3 4 güne çıkarırız dedi. sen de zorlu günler yaşıyorsun Allah kolaylık versin biran önce iyileşirsin insallah. Lahanayı ben de duymuştum inşallah faydasını görürsün sen de canim yavrucuğuna mutlu huzurlu günlere uyanırsın umarımNeverGiveUp canım öncelikle allah analı babalı büyütsün bebeğim en kısa zamanda yanına gelir inşallah Moral bozmuyoruz ona şifa verebileceğin sütün etkilenmesin ve zayıf bebekler çabuk toparlıyor çok daha hızlı kilo alıyor hiç takılma inşallah güzel haberleri de alacağız buradan
Aynı durum bizdede var dün ebesine götürdüm sağmak la süt kesilmez merak etme dedi ama bilemiyorum bende sağarak veriyorumKızlar sütümüzü sadece sağarak bebeğe versek zamanla sütümüz kurur mu ? Ben oğlumla resmen savaş halindeyiz göğsümü ağzına veriyorum ya almak istemiyor yada zorla tutup ilk fırsatta ağlayarak bırakıyor sütümde var aslında. Bende artık sağıp bebeğe içiriyorum ama annem sütün çekilebilir dedi kafam karıştı
Kızlar sütümüzü sadece sağarak bebeğe versek zamanla sütümüz kurur mu ? Ben oğlumla resmen savaş halindeyiz göğsümü ağzına veriyorum ya almak istemiyor yada zorla tutup ilk fırsatta ağlayarak bırakıyor sütümde var aslında. Bende artık sağıp bebeğe içiriyorum ama annem sütün çekilebilir dedi kafam karıştı
Canım benim kuzenimin bebek memeyi hiç istemesi reddettli, 3,5 ay sağabildi. Sonra sütü bitti tamamen. Zaten sağarken de azalmış baya mamayla birlikte idare etmiş son dönemlerinde. Yani bildiğim azalıyor canım.Kızlar sütümüzü sadece sağarak bebeğe versek zamanla sütümüz kurur mu ? Ben oğlumla resmen savaş halindeyiz göğsümü ağzına veriyorum ya almak istemiyor yada zorla tutup ilk fırsatta ağlayarak bırakıyor sütümde var aslında. Bende artık sağıp bebeğe içiriyorum ama annem sütün çekilebilir dedi kafam karıştı
Bekliyoruz hâlâ canım. Geçen gece belime ağrı girdi aşağıda da çok baskı hissedince acile gittik. Ama maalesef sancılar düzenli ve çok değil açılma da çok az 1,5 cm felan. Doğum başlamış aslında ama yarın mı olur bi haftaya mı belli olmuyor ilk gebeliklerde dedi ebe. Acil durumlarda hemen gel. Pazara kadar gelmezse de gel dedi doğum doktorumu aradım söyledim o da bekleyelim dedi öyle işte canım bekliyoruz çok nazlı çıktı benimki çoookKemankolik canım ne yaptın Sana bakayım dedim gözümden mi kaçtı göremedim seni
Minyon olundugu icin bende zor doguruldugunu dusunurdum hep,ama arkadasim 40 kilo 1.50 boyu Yoktur sanirim daha kisa,iki cocugunu o kadar kolay dogurduki,ben bisey anlamadim ucuncuyude dogururum diyoHayırlısı olsun canım nasipten öteye gidilmiyor en azından belirsizlikten kurtulmyşsun. Benimki de mi kanala giremiyor acaba ya ben de minypnum karnım da küçük geçende de doktor şaşırmıştı hala yüzünü gösterdi diye karnım da hiç aşağı düşmedi yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Canım bugün yarın gelecek inşallah adaçayı da içsene sabah akşam bir fincan squatı ben duşta sıcak suyun altında yapmıştım 2-3 sa sonra suyum geldi belki sende de işe yararBekliyoruz hâlâ canım. Geçen gece belime ağrı girdi aşağıda da çok baskı hissedince acile gittik. Ama maalesef sancılar düzenli ve çok değil açılma da çok az 1,5 cm felan. Doğum başlamış aslında ama yarın mı olur bi haftaya mı belli olmuyor ilk gebeliklerde dedi ebe. Acil durumlarda hemen gel. Pazara kadar gelmezse de gel dedi doğum doktorumu aradım söyledim o da bekleyelim dedi öyle işte canım bekliyoruz çok nazlı çıktı benimki çoookyürüyorum hurma squat her şeyi de yapıyorum ama yok yani geleceği yok
Ayyy inşallah bize de nasip olur ne güzel Maşallah onaMinyon olundugu icin bende zor doguruldugunu dusunurdum hep,ama arkadasim 40 kilo 1.50 boyu Yoktur sanirim daha kisa,iki cocugunu o kadar kolay dogurduki,ben bisey anlamadim ucuncuyude dogururum diyo
Adaçayı aldım da hiç içmedim kuzum ya. Kanı sulandırıyormuş galiba. Benim zaten öyle bi sıkıntı var oksapar kullandığım için fazla mı sulanmış ne. Biraz daha sulanırsa doğumda sıkıntı olabilirmiş.Canım bugün yarın gelecek inşallah adaçayı da içsene sabah akşam bir fincan squatı ben duşta sıcak suyun altında yapmıştım 2-3 sa sonra suyum geldi belki sende de işe yarardört gözle bekliyorsun zorlanıyorsun da son günlerde ama doğumdan sonra da içinde olmasını çok istiyorsun elim karnıma gidiyor arada hareketlerini arıyorum son günlerinin keyfini çıkar canım erkenden kendini doğum stresine sokma bir de doğuma gidersen ben göremezsem buradan mutlu sona odaklanmayı unutma bebeğini hayal et kavuştuğun anı hayal et koynuma koydukları an melekler gibi uçuyordum öyle bir hafifleme rahatlama hayatımda yaşamadım bir anda tüm zorluklar geçip gidiyor
Nette biraz araştırma yaptım sağarak uzun süre sütün devamlılığını sağlamanın zor olduğunu söylüyorlar canım. Bizim bu oğlanlar telepati yoluyla iletişim mi kuruyorlar acabaAynı durum bizdede var dün ebesine götürdüm sağmak la süt kesilmez merak etme dedi ama bilemiyorum bende sağarak veriyorum
Haklısın canım maalesef bende bu şekilde düşünüyorumBenim tecrubem olmadi canim ama benim 2 kuzeniminde saginca sutu kesilmis 3.ayda dediklerine gore meme küsmüs her zaman sagmak yerine cok zorlandiginda sagip versen bebegini yine emzirsen bu hormanlar anne kendi emzirince aktif olurmus birde makine bebek kadar iyi cekebilir mi o da tartisilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?