2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimkininde öyle sanki zaten ilk iki gün ememiyordu ondan olmuş olabilir daha yeni emebiliyor günde iki vereyim en iyisi bir hafta dedi zaten salı günü randevu ver belki o zaman düşer bıraktırır
Çok yüksek değil değerler. İlk 4-7 gün arası önemliymiş. Her bebekte oluyormuş zaten. Önlem amaçlı mama vermiştir sana. Ben göz bebeklerinden ve vücudundan kontrol ediyorum, azalmış gibi geldi bana.

M meraklitaze_101 sen ne yaptın yazmıyomusun benmi kaçırdım.

Canımm selamlar, ben yazmıştım ama galiba hiç biri gitmemiş buraya. Doğum yaptım sağlıklı bi kızçem var yanımda. Şimdi günlerim sürekli sağmak ve emzirmek üzerine herkes gibi şimdi birqz okıyım bakalım herkes ne yapmış

Kızlar sütümüzü sadece sağarak bebeğe versek zamanla sütümüz kurur mu ? Ben oğlumla resmen savaş halindeyiz göğsümü ağzına veriyorum ya almak istemiyor yada zorla tutup ilk fırsatta ağlayarak bırakıyor sütümde var aslında. Bende artık sağıp bebeğe içiriyorum ama annem sütün çekilebilir dedi kafam karıştı

Selam kızlar doğum yapanların gözü aydın allah analı babalı büyütsün Giremiyorum foruma birkaç güne inşallah aktif olarak sahalara geri döneceğim hamilelikte başımın belası hemoroid doğum sonrası beni çok zorluyor kızımın kilo kaybı %10 sınırına yakındi günde 4 kez 15 cc mama saat başı emzirme dedi doktorumuz saat başı emzirmeyle tabiki zombiye döndüm saat başı emzirince süt arttı sağmaya zaman da bulamadım sabah bir kalktım mastite doğru gidiyorum sıcak duş aldım kızı emzirip sağdım Hala sertlik var 3-4 güne geçecek inşallah eşime lahana aldırdım hemen kızlar mevsimi gelmişken sizde evde bulundurun sıcak suyu lahanaları batırıp memeye sarın çok iyi geliyormuş sabah deneyeceğim ben de bir de meme başı yaralarım var garmastan bende etki etmedi aklıma tahinin üzerinde biriken yağı sürmek geldi bir yerde okumuştum aklımda kalmış acısını direkt aldı sızlama geçti ama emzirirken hala gözlerden yaşlar dökülüyor geçecek artık bir hafta on günü bir atlatalım hepsi geride kalacak inanıyorum
Reengarenk ben hipp kullanıyorum hiç kabızlık sorunu yaşamadım

NeverGiveUp canım öncelikle allah analı babalı büyütsün bebeğim en kısa zamanda yanına gelir inşallah Moral bozmuyoruz ona şifa verebileceğin sütün etkilenmesin ve zayıf bebekler çabuk toparlıyor çok daha hızlı kilo alıyor hiç takılma inşallah güzel haberleri de alacağız buradan

Çok sağol canım ben taburcu oldum bugün bebeği de doktor 3 4 güne çıkarırız dedi. sen de zorlu günler yaşıyorsun Allah kolaylık versin biran önce iyileşirsin insallah. Lahanayı ben de duymuştum inşallah faydasını görürsün sen de canim yavrucuğuna mutlu huzurlu günlere uyanırsın umarım

Aynı durum bizdede var dün ebesine götürdüm sağmak la süt kesilmez merak etme dedi ama bilemiyorum bende sağarak veriyorum

Benim tecrubem olmadi canim ama benim 2 kuzeniminde saginca sutu kesilmis 3.ayda dediklerine gore meme küsmüs her zaman sagmak yerine cok zorlandiginda sagip versen bebegini yine emzirsen bu hormanlar anne kendi emzirince aktif olurmus birde makine bebek kadar iyi cekebilir mi o da tartisilir

Canım benim kuzenimin bebek memeyi hiç istemesi reddettli, 3,5 ay sağabildi. Sonra sütü bitti tamamen. Zaten sağarken de azalmış baya mamayla birlikte idare etmiş son dönemlerinde. Yani bildiğim azalıyor canım.

Kemankolik canım ne yaptın Sana bakayım dedim gözümden mi kaçtı göremedim seni
Bekliyoruz hâlâ canım. Geçen gece belime ağrı girdi aşağıda da çok baskı hissedince acile gittik. Ama maalesef sancılar düzenli ve çok değil açılma da çok az 1,5 cm felan. Doğum başlamış aslında ama yarın mı olur bi haftaya mı belli olmuyor ilk gebeliklerde dedi ebe. Acil durumlarda hemen gel. Pazara kadar gelmezse de gel dedi doğum doktorumu aradım söyledim o da bekleyelim dedi öyle işte canım bekliyoruz çok nazlı çıktı benimki çoook yürüyorum hurma squat her şeyi de yapıyorum ama yok yani geleceği yok

Minyon olundugu icin bende zor doguruldugunu dusunurdum hep,ama arkadasim 40 kilo 1.50 boyu Yoktur sanirim daha kisa,iki cocugunu o kadar kolay dogurduki,ben bisey anlamadim ucuncuyude dogururum diyo

Canım bugün yarın gelecek inşallah adaçayı da içsene sabah akşam bir fincan squatı ben duşta sıcak suyun altında yapmıştım 2-3 sa sonra suyum geldi belki sende de işe yarar dört gözle bekliyorsun zorlanıyorsun da son günlerde ama doğumdan sonra da içinde olmasını çok istiyorsun elim karnıma gidiyor arada hareketlerini arıyorum son günlerinin keyfini çıkar canım erkenden kendini doğum stresine sokma bir de doğuma gidersen ben göremezsem buradan mutlu sona odaklanmayı unutma bebeğini hayal et kavuştuğun anı hayal et koynuma koydukları an melekler gibi uçuyordum öyle bir hafifleme rahatlama hayatımda yaşamadım bir anda tüm zorluklar geçip gidiyor

Minyon olundugu icin bende zor doguruldugunu dusunurdum hep,ama arkadasim 40 kilo 1.50 boyu Yoktur sanirim daha kisa,iki cocugunu o kadar kolay dogurduki,ben bisey anlamadim ucuncuyude dogururum diyo
Ayyy inşallah bize de nasip olur ne güzel Maşallah ona

Adaçayı aldım da hiç içmedim kuzum ya. Kanı sulandırıyormuş galiba. Benim zaten öyle bi sıkıntı var oksapar kullandığım için fazla mı sulanmış ne. Biraz daha sulanırsa doğumda sıkıntı olabilirmiş.
Strese girdim artık maalesef canım gelmiyor resmen aileler her gün soruyor. Benimle haftası aynı olanlar hatta haftası daha küçük olanlar hep doğurdu. Sadece burda değil arkadaşlardan da var. Bi haftadır bugün yarın gelir diyorum yok yok yani. Belki daha vakti var ama dr önde deyince ultrasonda da bikaç kez edd 10 10 2020 12.10 yazıyodu ben ayın 10 undan sonra gelir diye kendimi şartlamışım farkında olmadan baya geç oldu diyorum o yüzden .
İnşAllah canım inşAllah senin gibi böyle güzel hatırlayacağım güzel bi doğumum olur benim de çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ❤

Aynı durum bizdede var dün ebesine götürdüm sağmak la süt kesilmez merak etme dedi ama bilemiyorum bende sağarak veriyorum
Nette biraz araştırma yaptım sağarak uzun süre sütün devamlılığını sağlamanın zor olduğunu söylüyorlar canım. Bizim bu oğlanlar telepati yoluyla iletişim mi kuruyorlar acaba annelerine aynı sıkıntıyı yaşatıyorlarda

Kızlar günaydın diyeceğim ama benim için sabah akşam kavramı kalmadı.
Kızlar şey diyeceğim. Emzirirken ilk dakika canım inanılmaz yanıyor. Ne zaman geçiyor bu ilk acı? Yara filan da yok ama meme ucu hassas ve bebeğim emmeye başlarken mahvoluyorum.

Haklısın canım maalesef bende bu şekilde düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…