2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
4 günlük canım

Bizim degerde en son 9 cikmisti doktor normal dedi ama 6.gunumuzdu acaba gune gore falan ki karar veriliyor bilemedim istedigim egride yukselmis dedi bence riske atma hastaligin ileemesinden iyidir yani siringayla dene gercekten ama cok zor oluyo ben denemistim sonra biberonla vermistim

Biberonla verme alışır dedi bir haftadan fazlada verme dedi yeni yeni emmeye alıştı aslında korkuyorum bu seferde beni emmezse diye

Bende şırıngayla vereyim dedim doktor kaşıkla ver dedi kaşıkla nasıl verecegim

Ben kasiklada denedim daha iyi bence siringayla hic beceremedim cunku cok az az al kasiga bide agzinin yanindan sal direk bogazina kacmasin canim

Benim de miniğim sarılık oldu şüphelendim doktora götürdüm 16 çıktı Sütüm yetmiyormuş hastanede kaç dk emzirdim üstüne doktorun 30cc mamasını içti.
Sabah 10a kadar mama ve anne sütü ile doyuracakmışım eğer düşmezse yatıracaklarmış 3 günlük bebeğim ya
Dönüşte güvendiğim bir doktora uğradım o da bunun olabileceğini sarılığı çözen şeyin anne sütü olduğunu mamayı teklif ettiğin her bebeğin içeceğini mamasız emzirmeye sürekli devam etmemi söyledi. Pazartesiye kadar sabredip başka doktora gitmemizi söyledi
Kafam karışık bir sürü gözyaşı döktüm artık olan sütüm de kalmamıştır

Biberonla verme alışır dedi bir haftadan fazlada verme dedi yeni yeni emmeye alıştı aslında korkuyorum bu seferde beni emmezse diye

Cok zor valla canim ya en zor sey emzirmek gercekten hemen rahata alisiyorlar insallah emmekten vazgecmez cok gecmis olsun

Kızlar bizimde sarılık 11 çıktı doktor aptamil mama verdi sadece bir hafta günde iki kez ver bir haftadan fazla verme dedi bu seferde alışır diye korkuyorum
ver canım sarılık riski kalkana kadar hiç çekinme ver. emzir üzerine mama ver öğün olarak değil de. mümkünse biberonla değil de şırınga ile ver.

süt yetmemiş ki değeri artmış. ben şu durumda doktoru dinlemezdim. her emzşrme üzerine 10-20 cc mama takviye ederdim. hiç de üzülme. zamanla geçer

Kiyamam sana yaa cok zor bu annelik basa gelince anliyorsun ama bence sutun yetmiyorsa ve sariligi varsa yine sadece kendi sutunle devam etmen sariligini arttiracaktir bence doktoru dinleyip mama vermelisin bebegin sagligindan hicbirsey onemli degil varsin alissin cogu kisinin sutu olmayabiliyor mamayla da cocuk buyuyor sonucta

Diğer konuları bilmşyorum ama kanala inme işi bir gecede de olabiliyor benm öle olmustu bende acılma yoktu sancı da cok azdı tabi

Kızlar bizimde sarılık 11 çıktı doktor aptamil mama verdi sadece bir hafta günde iki kez ver bir haftadan fazla verme dedi bu seferde alışır diye korkuyorum
Canım benimde bebeğimde 4 günlük 10,92 çıktı sarılık değeri. Doktorla telefonda görüştüm çok iyi dedi. Pazartesi kontrole çağırdı. Vücudun alt kısmına inmemişti sarılık. Mama falan ver demedi bana.

Karnın sürekli kasılması heryerinin sert olması doğum işaretimidir. 1 haftaya doğumum var ama sürekli kasılmalar var. Dr günde 15 kere olursa gel demişti. Bebek assagı baskı yapar ilk doğudaki dikişlerin yırtılır anlamazsın dedi.

Canım eğer o kasılmalar doğum işareti olsaydı ben şimdiye çoktan doğururdum sanırım. Ama doktor sana sayı vermiş bilemedim say sen de riske atma bir bildiği vardır doktorun mutlaka. Benm doktor da kasılmaların arası dklar düzenli olursa ara dedi.

Diğer konuları bilmşyorum ama kanala inme işi bir gecede de olabiliyor benm öle olmustu bende acılma yoktu sancı da cok azdı tabi

Arkadaşlarda dedi üzülme birgünde bile doğum pozisyonu alabiliyorlar diye. Ama doktor yerin yok dedi.

Yavrum anasının küçüklüğünün kurbanı oldu

Benimkininde öyle sanki zaten ilk iki gün ememiyordu ondan olmuş olabilir daha yeni emebiliyor günde iki vereyim en iyisi bir hafta dedi zaten salı günü randevu ver belki o zaman düşer bıraktırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…