2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar kontrolden geldim 2 cm açıklık var sancılar düzensiz çıktı perşembe tekrar çağırdı açıklık olunca kanala girmiş mi oluyor onu sormadım bebiş hala yüzünü gösteriyor

Yaa insallah sizde olmaz ama benim arkadaşımın sutu bu sekilde kesilmişti zaten anne de yoruluyor bir zaman sonra ağır geliyor

Emzirdikten sonra son gelen sutunle krem surer gibi basina sür canım sonra onu sil sonra ayni islemi bir kere daha yap oyle birak memeyi. cok rahatlarsin benim gecmeyen yaralari vardi onlar bile bu islem ile duzeldi bebekten kalan ağız salgısı yaraya da sebep oluyor

Aynı günde dogduklarına göre olabilir ben silikon meme ucu denedim biraz tuttu valla ugraştırcak bunlar bizi baya bide bizimki biberona alısmıs agzını plastik doldurmayınca sinirleniyor

Dogduktan sonra bende hala karnımda gibi hissediyorum hatta ilk gün rahim tık tık atıyordu sanki hıckırıyomus gibi ilk iki gün algılayamadım elim karnıma gidiyordu bide yanımda değildi ya benm için zor oldu o süreç gercekten yanında bile olsa aslında zor Bi süreç iş yaşamayanın asla anlamayacagı... Ben hamile olmadan önce bu kdrını tahmin etmemiştim psikolojik olarak garip duygular yaşayacağım düşünmemiştim sadece acı cekeceğimi tahmin ediyordum o kdr

Cnm senn 40nhaftan yarın doluyor stres yapma artık 41 içindeyken gelir gelmezse de alırlar bize bakma bizimkiler erken geldi ben 41i görürüm derken 39da sürpriz yaptı sennde surda 3 4 günün kalmıs bence Eylül annelerinden biri vardı ya herkes dogurdu deyip bu gruba gelmişti gayet normal yani tadını cıkar

Bizde çok pis kabızlık yaptı tekrar sma aldım kakalarını rahat yaptılar doktorda frisolac mama al dedi bakalım onu deneyeceğim galiba..

Bizde çok pis kabızlık yaptı tekrar sma aldım kakalarını rahat yaptılar doktorda frisolac mama al dedi bakalım onu deneyeceğim galiba..
Kiloları ne alemde cnm gittinmi tekrar bu arada etmiyorlar ama süt mü yetmiyor

D Decemberist @yassimin bebekleriniz hayırlı olsun sağlıcakla büyütün kuzularınızı
Gözünaydın canım hayırlı olsun güzel gunlerde büyüt inşallah bebişini
Sag salim bebisine kavusursun insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz
Kızlar teşekkür ederim hepinize.
Bir gün dolmadan çıktık hastaneden. Bu parol benim ağrılarımı kesmiyo. Hastanede kalsaydım iğne devam ederdi diyorum hiç değil. Sizede mi parol verdiler etkisiz eleman gibi geliyo bana

Süreç uzayınca ister istemez stres oluyor işte canım elimde değil. Eşim de takmış hemen gidelim sezeryanla alıp gelelim geleceği yok diyo sürekli en çok o baskı yapyo bana dr korkuttu geçerse kakasını yapar riskli fekan dedi ama dr 42 yi kasdetti söylüyorum ama anlamıyo da istiyo ki hemen gelsin okuldan bikaç arkadaşı da anlatmış niye normal doğumu bekliyorsunuz kimse normal doğum yapmıyo olmaz gelmiyo diye. Herkes bir değil diyorum ama erkek milleti işte sana hava hoş tabi dedim ☹

Kiloları ne alemde cnm gittinmi tekrar bu arada etmiyorlar ama süt mü yetmiyor
Perşembe günü oğlumun doktoruna götürdüm onları, çok şükür iyi biri 3 kilo olmuş diğeri 2 buçuk..
Sütüm ikisine yetmiyor önce ikisini emziriyorum sonra her biri 30 cc mama içiyor keşke sütüm ikisine yetseydi mama vermek yorucu oluyor birde hala şırınga ile veriyorum memeyi bırakmasınlar diye..

Geçmiş olsun canım beni 2 gün salmadılar ikiz diye.. Banada minoset verdiler yani ağrıyı kesiyor ama kısa sürüyor sezeryanın zorluğu işte evde çok ağrı çekiyorsun ben 1 haftada anca toparlandım..

Sırınga kendileri mi cekiyolar agzının kenarına siz mi sıkıyorsunuz
Çok acıkınca bazen kendileri çekiyor bazen de ben milim milim sıkıyorum hemşire şırınganın ucunu üst dudağa değdir demişti öyle verince içiyorlar..

Buarada ben sezeryana gitmeseydim doğuracakmışım çok sancıyla gittim açılmam başlamıştı gittiğimde az da suyum başlamıştı gelmeye, bebek aşağı indiği için. hatta eski sezaryen kesimin yeri dr u zorladı ilk bebeğim çok yukardaydı. Operasyon uzadığı için bana sedasyon verdiler. Ama oradaki uyku bana çok iyi geldi hemen ilgilenebildim bebekle çıkınca. Herşeyde bir hayır varmış. Bizim kız aynı annr karnındaki gibi gece uyanık gündüz uyuyo. Hala karnımda sanıyorum. aşağıda bi kıpırdama hissediyorum sonra bakıyorum yanımda

12.gün bugün
Kont götürdüm
Çok şükür sarılığımız düşüşe geçti
Salı günü 14 ölçülmüştü çok korkmuştum
Bugün 8 çıktı hamdolsun
Ama resmen çetele tuttum
Göğüs kalkanlarında biriken sütü bile verdim
Çok şükür memeyide tutuyor artık uzun uğraşlar sonunda kabul etti mememi
Mama takviyesi de devam sarılık sıfırlanana kadar dedi
Göbeği kanıyordu gümüş nitrat ile yaktı göbeği K vit aşısı vurdurdu tekrardan

kizlar ya uzkusuzluktan geberiyorum Bebegim 10 gunluk oldu gunduz uyuyor gece uyumuyor Gazi var ve bazen cikariyor bazende kaliyo cikarmiyo.Hemsire bebeklerde ilk 3 hafta gaz beklemiyorz dedi Sen duzgun emziremiyisun ondandir dedi Evet emzirirken sut surekli bogazina takiliyir Napiyim cok hizli geliyi sutum Napabilirim? Bide 2 bucuk yasinda oglumm vaf oda ilgi istiyor Kiskanclikta baslqdi hafiften emzigini alip kaciyor besigine biniyor Bana ver diyi Binyerini aciticak bebegin Oda ayri dert Napsam bilmiyorm unsallah bu surec cok uzun surmez

Sütün çok gelmesinden gaz olmaz ki memenin kahverengi olan yerini komple bebeğin ağzına sokmaya çalış birde yediklerine dikkat et canım ondan da gaz olabilir...
Benimkilerde bugün huysuzluk yapıyorlar gazları var tek çare emzik verdim yoksa durmuyorlar..

Çok kısa süreli, bide ağrı bloğu oluştu mu sende de peki ? Bi ara omuza takılıyo bi ara başıma bir ara enseye sonra kayboluyor. Ağrı kesici yetersizliğinden mi yan etki mi sence?

Çok kısa süreli, bide ağrı bloğu oluştu mu sende de peki ? Bi ara omuza takılıyo bi ara başıma bir ara enseye sonra kayboluyor. Ağrı kesici yetersizliğinden mi yan etki mi sence?
Evet bende de oldu ağrı kesici de yetersiz geliyordu bana nescafe iyi geliyordu içmeye devam ediyormu sun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…