- 9 Ağustos 2020
- 222
- 185
- 53
- 32
Yaa insallah sizde olmaz ama benim arkadaşımın sutu bu sekilde kesilmişti zaten anne de yoruluyor bir zaman sonra ağır geliyorKızlar sütümüzü sadece sağarak bebeğe versek zamanla sütümüz kurur mu ? Ben oğlumla resmen savaş halindeyiz göğsümü ağzına veriyorum ya almak istemiyor yada zorla tutup ilk fırsatta ağlayarak bırakıyor sütümde var aslında. Bende artık sağıp bebeğe içiriyorum ama annem sütün çekilebilir dedi kafam karıştı
Emzirdikten sonra son gelen sutunle krem surer gibi basina sür canım sonra onu sil sonra ayni islemi bir kere daha yap oyle birak memeyi. cok rahatlarsin benim gecmeyen yaralari vardi onlar bile bu islem ile duzeldi bebekten kalan ağız salgısı yaraya da sebep oluyorKızlar günaydın diyeceğim ama benim için sabah akşam kavramı kalmadı.
Kızlar şey diyeceğim. Emzirirken ilk dakika canım inanılmaz yanıyor. Ne zaman geçiyor bu ilk acı? Yara filan da yok ama meme ucu hassas ve bebeğim emmeye başlarken mahvoluyorum.
Aynı günde dogduklarına göre olabilirNette biraz araştırma yaptım sağarak uzun süre sütün devamlılığını sağlamanın zor olduğunu söylüyorlar canım. Bizim bu oğlanlar telepati yoluyla iletişim mi kuruyorlar acabaannelerine aynı sıkıntıyı yaşatıyorlarda
Dogduktan sonra bende hala karnımda gibi hissediyorum hatta ilk gün rahim tık tık atıyordu sanki hıckırıyomus gibi ilk iki gün algılayamadım elim karnıma gidiyordu bide yanımda değildi ya benm için zor oldu o süreç gercekten yanında bile olsa aslında zor Bi süreç iş yaşamayanın asla anlamayacagı... Ben hamile olmadan önce bu kdrını tahmin etmemiştim psikolojik olarak garip duygular yaşayacağım düşünmemiştim sadece acı cekeceğimi tahmin ediyordum o kdrCanım bugün yarın gelecek inşallah adaçayı da içsene sabah akşam bir fincan squatı ben duşta sıcak suyun altında yapmıştım 2-3 sa sonra suyum geldi belki sende de işe yarardört gözle bekliyorsun zorlanıyorsun da son günlerde ama doğumdan sonra da içinde olmasını çok istiyorsun elim karnıma gidiyor arada hareketlerini arıyorum son günlerinin keyfini çıkar canım erkenden kendini doğum stresine sokma bir de doğuma gidersen ben göremezsem buradan mutlu sona odaklanmayı unutma bebeğini hayal et kavuştuğun anı hayal et koynuma koydukları an melekler gibi uçuyordum öyle bir hafifleme rahatlama hayatımda yaşamadım bir anda tüm zorluklar geçip gidiyor
Cnm senn 40nhaftan yarın doluyor stres yapma artık 41 içindeyken gelir gelmezse de alırlar bize bakma bizimkiler erken geldi ben 41i görürüm derken 39da sürpriz yaptı sennde surda 3 4 günün kalmıs bence Eylül annelerinden biri vardı ya herkes dogurdu deyip bu gruba gelmişti gayet normal yani tadını cıkarBekliyoruz hâlâ canım. Geçen gece belime ağrı girdi aşağıda da çok baskı hissedince acile gittik. Ama maalesef sancılar düzenli ve çok değil açılma da çok az 1,5 cm felan. Doğum başlamış aslında ama yarın mı olur bi haftaya mı belli olmuyor ilk gebeliklerde dedi ebe. Acil durumlarda hemen gel. Pazara kadar gelmezse de gel dedi doğum doktorumu aradım söyledim o da bekleyelim dedi öyle işte canım bekliyoruz çok nazlı çıktı benimki çoookyürüyorum hurma squat her şeyi de yapıyorum ama yok yani geleceği yok
Bizde çok pis kabızlık yaptı tekrar sma aldım kakalarını rahat yaptılar doktorda frisolac mama al dedi bakalım onu deneyeceğim galiba..Selam kızlar doğum yapanların gözü aydın allah analı babalı büyütsünGiremiyorum foruma birkaç güne inşallah aktif olarak sahalara geri döneceğim hamilelikte başımın belası hemoroid doğum sonrası beni çok zorluyor kızımın kilo kaybı %10 sınırına yakındi günde 4 kez 15 cc mama saat başı emzirme dedi doktorumuz saat başı emzirmeyle tabiki zombiye döndüm saat başı emzirince süt arttı sağmaya zaman da bulamadım sabah bir kalktım mastite doğru gidiyorum sıcak duş aldım kızı emzirip sağdım Hala sertlik var 3-4 güne geçecek inşallah eşime lahana aldırdım hemen kızlar mevsimi gelmişken sizde evde bulundurun sıcak suyu lahanaları batırıp memeye sarın çok iyi geliyormuş sabah deneyeceğim ben de bir de meme başı yaralarım var garmastan bende etki etmedi aklıma tahinin üzerinde biriken yağı sürmek geldi bir yerde okumuştum aklımda kalmış acısını direkt aldı sızlama geçti ama emzirirken hala gözlerden yaşlar dökülüyor geçecek artık bir hafta on günü bir atlatalım hepsi geride kalacak inanıyorum
Reengarenk ben hipp kullanıyorum hiç kabızlık sorunu yaşamadım
Kiloları ne alemde cnm gittinmi tekrar bu arada etmiyorlar ama süt mü yetmiyorBizde çok pis kabızlık yaptı tekrar sma aldım kakalarını rahat yaptılar doktorda frisolac mama al dedi bakalım onu deneyeceğim galiba..
Gözünaydın canım hayırlı olsun güzel gunlerde büyüt inşallah bebişini
Kızlar teşekkür ederim hepinize.Sag salim bebisine kavusursun insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz
Süreç uzayınca ister istemez stres oluyor işte canım elimde değil. Eşim de takmış hemen gidelim sezeryanla alıp gelelim geleceği yok diyo sürekli en çok o baskı yapyo bana dr korkuttu geçerse kakasını yapar riskli fekan dedi ama dr 42 yi kasdetti söylüyorum ama anlamıyo da istiyo ki hemen gelsinCnm senn 40nhaftan yarın doluyor stres yapma artık 41 içindeyken gelir gelmezse de alırlar bize bakma bizimkiler erken geldi ben 41i görürüm derken 39da sürpriz yaptı sennde surda 3 4 günün kalmıs bence Eylül annelerinden biri vardı ya herkes dogurdu deyip bu gruba gelmişti gayet normal yani tadını cıkar
Perşembe günü oğlumun doktoruna götürdüm onları, çok şükür iyi biri 3 kilo olmuş diğeri 2 buçuk..Kiloları ne alemde cnm gittinmi tekrar bu arada etmiyorlar ama süt mü yetmiyor
Sırınga kendileri mi cekiyolar agzının kenarına siz mi sıkıyorsunuzKaşıkla vermesi 2 saat sürer sen şırınga al biz hala şırınga ile veriyoruz meme mama devam ediyorlar..
Geçmiş olsun canım beni 2 gün salmadılar ikiz diye.. Banada minoset verdiler yani ağrıyı kesiyor ama kısa sürüyor sezeryanın zorluğu işte evde çok ağrı çekiyorsun ben 1 haftada anca toparlandım..Kızlar teşekkür ederim hepinize.
Bir gün dolmadan çıktık hastaneden. Bu parol benim ağrılarımı kesmiyo. Hastanede kalsaydım iğne devam ederdi diyorum hiç değil. Sizede mi parol verdiler etkisiz eleman gibi geliyo bana
Çok acıkınca bazen kendileri çekiyor bazen de ben milim milim sıkıyorum hemşire şırınganın ucunu üst dudağa değdir demişti öyle verince içiyorlar..Sırınga kendileri mi cekiyolar agzının kenarına siz mi sıkıyorsunuz
Sütün çok gelmesinden gaz olmaz ki memenin kahverengi olan yerini komple bebeğin ağzına sokmaya çalış birde yediklerine dikkat et canım ondan da gaz olabilir...kizlar ya uzkusuzluktan geberiyorumBebegim 10 gunluk oldu gunduz uyuyor gece uyumuyor Gazi var ve bazen cikariyor bazende kaliyo cikarmiyo.Hemsire bebeklerde ilk 3 hafta gaz beklemiyorz dedi Sen duzgun emziremiyisun ondandir dedi Evet emzirirken sut surekli bogazina takiliyir Napiyim cok hizli geliyi sutum Napabilirim? Bide 2 bucuk yasinda oglumm vaf oda ilgi istiyor Kiskanclikta baslqdi hafiften emzigini alip kaciyor besigine biniyor Bana ver diyi Binyerini aciticak bebegin Oda ayri dert Napsam bilmiyorm unsallah bu surec cok uzun surmez
Çok kısa süreli, bide ağrı bloğu oluştu mu sende de peki ? Bi ara omuza takılıyo bi ara başıma bir ara enseye sonra kayboluyor. Ağrı kesici yetersizliğinden mi yan etki mi sence?Geçmiş olsun canım beni 2 gün salmadılar ikiz diye.. Banada minoset verdiler yani ağrıyı kesiyor ama kısa sürüyor sezeryanın zorluğu işte evde çok ağrı çekiyorsun ben 1 haftada anca toparlandım..
Evet bende de oldu ağrı kesici de yetersiz geliyordu bana nescafe iyi geliyordu içmeye devam ediyormu sun?Çok kısa süreli, bide ağrı bloğu oluştu mu sende de peki ? Bi ara omuza takılıyo bi ara başıma bir ara enseye sonra kayboluyor. Ağrı kesici yetersizliğinden mi yan etki mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?