Walla Allah sana iki katı kolaylık versin bide Bi oğlun daha var oda smdi ilgi istiyordur ikiz cok güzel ama cok zormus senin yazdıklarını okuyunca daha cok anladım insan ilk ikiz olsun derken bunları hiç düşünemiyor tabiPerşembe günü oğlumun doktoruna götürdüm onları, çok şükür iyi biri 3 kilo olmuş diğeri 2 buçuk..
Sütüm ikisine yetmiyor önce ikisini emziriyorum sonra her biri 30 cc mama içiyor keşke sütüm ikisine yetseydi mama vermek yorucu oluyor birde hala şırınga ile veriyorum memeyi bırakmasınlar diye..
Günü dolmamıs bebeğin de sezeryanla alınması insana garip geliyo tabi hayrlısı olsun ne olursa olsun kendni hiç suçlama ben hep hayrlısı nasılsa öle olsun dedim normal doğum başlattık sonra kendmi suçladım baya bi ama aslında benm hiç Bi sulu yokmus ben ZTen hayırlısını istemiştim hayrlısı da böleymiş diyorum ama sennkide yakın bnce doktorda 42yi beklemez zaten sanırımSüreç uzayınca ister istemez stres oluyor işte canım elimde değil. Eşim de takmış hemen gidelim sezeryanla alıp gelelim geleceği yok diyo sürekli en çok o baskı yapyo bana dr korkuttu geçerse kakasını yapar riskli fekan dedi ama dr 42 yi kasdetti söylüyorum ama anlamıyo da istiyo ki hemen gelsinokuldan bikaç arkadaşı da anlatmış niye normal doğumu bekliyorsunuz kimse normal doğum yapmıyo olmaz gelmiyo diye. Herkes bir değil diyorum ama erkek milleti işte sana hava hoş tabi dedim ☹
Sen 1 haftada toparlandın ben 10 günde sezeryan filan farketmiyor hiç vallaGeçmiş olsun canım beni 2 gün salmadılar ikiz diye.. Banada minoset verdiler yani ağrıyı kesiyor ama kısa sürüyor sezeryanın zorluğu işte evde çok ağrı çekiyorsun ben 1 haftada anca toparlandım..
Sütün düzenli bi şekilde sağdıkça şimdilik kurumaz ama zamanla besin miktarı artıcak doyma süresi uzayacak. Haliyle dengeleyemeyebilirsin. Neden memeni tutmuyor bebeği gözlemleyerek bunu bi anlamaya çalışsan aslında. Ağzında pamukçuk olmuş açıyor olabilir. Yada klasik meme reddi yaşıyorsundur. Biraz aç kalmasını göze alarak bi süre hiç bir Şeyle besleme ve pes etmeden memeni sürekli vermeye çalış bence. Uyuklama anında yada Kucağına alıp gezinerek hafif pış pış yaparak denersen o şekildede başarılı olabilirsinKızlar sütümüzü sadece sağarak bebeğe versek zamanla sütümüz kurur mu ? Ben oğlumla resmen savaş halindeyiz göğsümü ağzına veriyorum ya almak istemiyor yada zorla tutup ilk fırsatta ağlayarak bırakıyor sütümde var aslında. Bende artık sağıp bebeğe içiriyorum ama annem sütün çekilebilir dedi kafam karıştı
Bende senin gibiyim ya kaldık böyle gerçi senin gününde dolmuş bebeğin durumuna göre son beklemelerin artıkSüreç uzayınca ister istemez stres oluyor işte canım elimde değil. Eşim de takmış hemen gidelim sezeryanla alıp gelelim geleceği yok diyo sürekli en çok o baskı yapyo bana dr korkuttu geçerse kakasını yapar riskli fekan dedi ama dr 42 yi kasdetti söylüyorum ama anlamıyo da istiyo ki hemen gelsinokuldan bikaç arkadaşı da anlatmış niye normal doğumu bekliyorsunuz kimse normal doğum yapmıyo olmaz gelmiyo diye. Herkes bir değil diyorum ama erkek milleti işte sana hava hoş tabi dedim ☹
niye çıkardılar ki hemen..ben eve geldigimi düşünemiyorum ikinci günü valla..ilk gün neyse anlamadım ama 2. gun fenaydım igneler olmasaydı nasıl dururdum..eve igne yazsaydı bari doktorun vurdururdun evde..benim yazdi ama Allahtan ihtiyacim olmadı iğneye ..parol ne yaparki dedigin gibi etkisiz elemanKızlar teşekkür ederim hepinize.
Bir gün dolmadan çıktık hastaneden. Bu parol benim ağrılarımı kesmiyo. Hastanede kalsaydım iğne devam ederdi diyorum hiç değil. Sizede mi parol verdiler etkisiz eleman gibi geliyo bana
Toparlandım dediğim biraz daha rahat oturup kalktım yoksa hala sezeryan yerinde ağrı var dün mesela çok ağrıyorduSen 1 haftada toparlandın ben 10 günde sezeryan filan farketmiyor hiç valla
Çokça amiiinWalla Allah sana iki katı kolaylık versin bide Bi oğlun daha var oda smdi ilgi istiyordur ikiz cok güzel ama cok zormus senin yazdıklarını okuyunca daha cok anladım insan ilk ikiz olsun derken bunları hiç düşünemiyor tabi
İlk üç hf gaz beklemiyolarmıymışkizlar ya uzkusuzluktan geberiyorumBebegim 10 gunluk oldu gunduz uyuyor gece uyumuyor Gazi var ve bazen cikariyor bazende kaliyo cikarmiyo.Hemsire bebeklerde ilk 3 hafta gaz beklemiyorz dedi Sen duzgun emziremiyisun ondandir dedi Evet emzirirken sut surekli bogazina takiliyir Napiyim cok hizli geliyi sutum Napabilirim? Bide 2 bucuk yasinda oglumm vaf oda ilgi istiyor Kiskanclikta baslqdi hafiften emzigini alip kaciyor besigine biniyor Bana ver diyi Binyerini aciticak bebegin Oda ayri dert Napsam bilmiyorm unsallah bu surec cok uzun surmez
Sen söyleyince hemen içtim bi kahveEvet bende de oldu ağrı kesici de yetersiz geliyordu bana nescafe iyi geliyordu içmeye devam ediyormu sun?
Ay çıkardılar oğlan evde darlandı diye ben de çıktım valla . Benim bursadaki spinalim daha başarılıydı ya aşırı rahattı. bu ikinci spinalimi sevmedim bide erken de çıktım zorlandım.Bi tane fitil vermişti bursadaki dr um bana ağrı kesici onu sorucam bakayım bu dr uma. Senin mastit geçti mi sağdın mı süt sıcak duşta sonra işe yaradı mı? En son orda kalmışım benniye çıkardılar ki hemen..ben eve geldigimi düşünemiyorum ikinci günü valla..ilk gün neyse anlamadım ama 2. gun fenaydım igneler olmasaydı nasıl dururdum..eve igne yazsaydı bari doktorun vurdururdun evde..benim yazdi ama Allahtan ihtiyacim olmadı iğneye ..parol ne yaparki dedigin gibi etkisiz eleman
Kendini niye suçladın ki kuzum ? Normal doğum istemekten doğal ne var. Olacak şeyi nasıl engellicez. Mutlu olmak istiyorsak elimizde olmayan sebepler için üzülmeyi bırakmamız lazımGünü dolmamıs bebeğin de sezeryanla alınması insana garip geliyo tabi hayrlısı olsun ne olursa olsun kendni hiç suçlama ben hep hayrlısı nasılsa öle olsun dedim normal doğum başlattık sonra kendmi suçladım baya bi ama aslında benm hiç Bi sulu yokmus ben ZTen hayırlısını istemiştim hayrlısı da böleymiş diyorum ama sennkide yakın bnce doktorda 42yi beklemez zaten sanırım
Benimki de şimdiye kadar gık demedi. Hiç sıkıntı çıkarmadı ama bu konuda çok sabırsız çıktı dediğin gibi onlar da yıpranıyor bu süreçte niye yıpranıyolarsa artık kendileri taşımıyoBende senin gibiyim ya kaldık böyle gerçi senin gününde dolmuş bebeğin durumuna göre son beklemelerin artık ☺ Eşlerde artık psikolojik yıpranıyor bu süreçte kendiminkinden biliyorum. Of desem , ben taşısam daha iyiydi diyor. Valla milletin ne dediğinin pek önemi yokta doktorunun görüşüde diğer yönteme kayarsa dinlemeni tavsiye ederim.
kafayla itiyorsa ondan açıklık vardır. benim de rahim boyum kısalmış ama açılma yok. biz yüzünü göremiyoruz maalesef uzun süredir. hem kafa gömülü hem arkası dönükKızlar kontrolden geldim 2 cm açıklık var sancılar düzensiz çıktı perşembe tekrar çağırdı açıklık olunca kanala girmiş mi oluyor onu sormadım bebiş hala yüzünü gösteriyor
Benimde bugün 17.gün sol göğsüm öyleydi nefes nefese kalıyodu içerken benim diğer ikisi sol göğsümü uzun sağ göğsümü kısa emerlerdi onun süt kanalları dahamı açık acaba diyorum.Ben emzirme öncesi 10cc ile 15 cc önden sağdım işe yaradı artık normal geliyo sağmıyorum daha az takılıyo küçük çocuk içinde uygulaması çok zor biliyorum ama madem gümdüz uyuyo onun uyuduğu vakitlerde küçükle oyuncuncak bir bebekle oyun oyna bak böyle tutulur hassas canı acır gibi cümlelerle çocuklar oyunla öğreniyo beşiğine yatmasına izin ver önemsemediğini görünce zamanla bırakır Allah yardımcın olsun.kizlar ya uzkusuzluktan geberiyorumBebegim 10 gunluk oldu gunduz uyuyor gece uyumuyor Gazi var ve bazen cikariyor bazende kaliyo cikarmiyo.Hemsire bebeklerde ilk 3 hafta gaz beklemiyorz dedi Sen duzgun emziremiyisun ondandir dedi Evet emzirirken sut surekli bogazina takiliyir Napiyim cok hizli geliyi sutum Napabilirim? Bide 2 bucuk yasinda oglumm vaf oda ilgi istiyor Kiskanclikta baslqdi hafiften emzigini alip kaciyor besigine biniyor Bana ver diyi Binyerini aciticak bebegin Oda ayri dert Napsam bilmiyorm unsallah bu surec cok uzun surmez
Canım sorma benim çevremdeki herkes soruyor. Hala olmadı mı diye. Hadi herkesi sallıyorum da annemler de sanki benim bi kabahatim var gibi çocuk sıkıntıya girdi sezeryan isteseydin artık deyip duruyor. Dr yarın akşam yatırıyor suni sancı deneyecek. Olmazsa pazartesi sezeryanla alınıcak artık. Son çıkışa geldik. Hala bi umut bugun ya da yarın sabah kendisi gelse diyorumSüreç uzayınca ister istemez stres oluyor işte canım elimde değil. Eşim de takmış hemen gidelim sezeryanla alıp gelelim geleceği yok diyo sürekli en çok o baskı yapyo bana dr korkuttu geçerse kakasını yapar riskli fekan dedi ama dr 42 yi kasdetti söylüyorum ama anlamıyo da istiyo ki hemen gelsinokuldan bikaç arkadaşı da anlatmış niye normal doğumu bekliyorsunuz kimse normal doğum yapmıyo olmaz gelmiyo diye. Herkes bir değil diyorum ama erkek milleti işte sana hava hoş tabi dedim ☹
Hahaha ya çok tatlılarReengarenk seninkiler de böyle yapacak mı
Magazin Burada, Instagram: "Bitmek bilmeyen kısır döngüye giren ikizler 😅😂 . . #bebekvideolari #bebek #ikizbebekler #maşallah #komikvideolar #komikpaylasimlar #sevimli #iyigeceler #magazin"
22K likes, 243 comments - magazinburadanet, October 16, 2020: "Bitmek bilmeyen kısır döngüye giren ikizler 😅😂 . . #bebekvideolari #bebek #ikizbebekler #maşallah #komikvideolar #komikpaylasimlar #sevimli #iyigeceler #magazin".www.instagram.com
Gelince sürpriz olsun diye saklanıyor demekki tatlı bıdık. Sonu güzel olur inşallahkafayla itiyorsa ondan açıklık vardır. benim de rahim boyum kısalmış ama açılma yok. biz yüzünü göremiyoruz maalesef uzun süredir. hem kafa gömülü hem arkası dönük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?