2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim içime de erkek doğuyordu başından beri hayırlısı ikisinin de başımın üstünde yeri var 18 ay beklemişim
Benim de daha hamile kalmadan hep icimden erkek geciyordu hala oyle hissediyorum ama bu aksilikler basima geldiginden beri saglikli olsun yeter diyorum kesinlikle kiz erkek farketmez dedigin gibi ben de 20 ay bekledim Allah bizlere bagislasin sag salim

Yiyorum canım ben hamilelik öncesi 6 fincan falan kahve içerdim onu 1 e düşürdüm bide sigarada içmiyorum sanırım onlar etkiledi.Çok zorlanırsam ilaç kullqnıcan ama idare ediyorum şimdilik.
Evet ondandır muhtemelen, bir zaman sonra geçiyor sanırım inşallah sende de geçer. Ne kadar güzel birşey yapmışsın sigarayı bırakmakla ve kahveyi azaltmakla hiç kolay değil bırakamayan çok tanıdığım var benim, tebrik ederim seni.

Amin canım amin sağlık herseyden önemli cinsiyet bir detay. Benim erkek olursa hiç şaşırmam eşimin tarafı hep erkek 14 torundan 4ü kız sadece ama benimde erkek kardeşim hiç yok bakalım kimin tarafı baskın gelecek.

Beslenmeyle de alakaliymis benim eşim cok proteinli besleniyor sebze asla yemiyor malesef. Hep et yiyor. Protein de erkek bebek olmasina sebep oluyormus. Belki esin ve esinin tarafi da oyle besleniyorsa olabilir. Benim de bir kiz kardesim bir erkek kardesim var. Kiz kardesimin 2 erkek cocugu, erkek kardesimin de yolda geliyor o da erkek. Erkek daha baskin geliyor sanirim

Benim eşim yemeklerde et aramaz olmaması işine gelir ama ben çok severim tabi sebzeyide eksik etmem. Kaynım eti çok sever gerçekten de sadece oğulları olmuş mantıklı geldi bana söylediğin hahaha sizdede erkek baskın bakalım tutacak mı inşallah o günlere gelirde paylaşırız heyecanımızı birbirimizle

Bakalim ya insallah dusundukce icim kipir kipir oluyor paylasiriz umarim burada cinsiyetleri

Benimki ekmek ve yoğurtla besleniyor yiyeceklerden tahmin edemem sanırım. Diğer testte de sağımı solumu karıştırdım, eşime baktıracam akşam, Sağlıkla gelsin de hangisi olursa başımızın tacı

Yiyorum canım ben hamilelik öncesi 6 fincan falan kahve içerdim onu 1 e düşürdüm bide sigarada içmiyorum sanırım onlar etkiledi.Çok zorlanırsam ilaç kullqnıcan ama idare ediyorum şimdilik.
Ah ben de çok kahve içerdim şimdi bir fincan Türk kahvesi içiyorum

Sormadım bir kere yaptım sizler soyleyince bıraktım Travacort kremle havşfledi sanki

Kızlar 130 sonrası 297 çıktı.evet 2 katından fazla ama ilerleme yavaş gitmiyor mu? Ben gecikme sonrası fırlamış bir değer bekliyordum.var mi benim gibi olan?:)

Kızlar 130 sonrası 297 çıktı.evet 2 katından fazla ama ilerleme yavaş gitmiyor mu? Ben gecikme sonrası fırlamış bir değer bekliyordum.var mi benim gibi olan?:)
Canım 48 saat arayla verdin değil mi normal Bence 2 katını görmüşsün neden az buldun anlamadım olması gereken bu

Ya ben de nedense en başından beri hep erkekmiş gibi hissediyorum. Aslında içten içe kız istiyoruz ama hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyet sadece bi teferruat. İki cinsin de ayrı ayrı güzellikleri var.

Canım 48 saat arayla verdin değil mi normal Bence 2 katını görmüşsün neden az buldun anlamadım olması gereken bu
Kızımda gecikme olduğunda fazla değerler gördüm canım.bir de normalde gecikme varsa artık kata mata bakmadan fırlar.o sebeple yadırgadım açıkçası.ever canım. 2 gün arayla verdim.

Geç yumurtlamis olabilirsiniz, yumurtlama tarihiyle alakali. Yeter ki 2 katina ciksin stres yapmayin her hamilelik ayni olmuyormuş :)

Kaşıntıya çay ağacı yağı da çok iyi geliyor aklında bulunsun.suyla azcık seyreltip pamukla sür.

Tek temennim tabi ki Allah tan sağlıklı bi evlat ama ben de senle aynıyım canım . Herkes de bana bakıp bakıp oğlan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…