2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim karından ultrasonda bebek sağda kız mı oluyor o zaman bende kız hissediyorum

Benim karından ultrasonda bebek sağda kız mı oluyor o zaman bende kız hissediyorum
Evet karından bakınca kesede nerede gözüküyorsa aynı tarafta oluyormus yani kısaca karın ultrasonunda sagdaysa kız, soldaysa erkek oluyormus Allah herkesin gonlune gore versin saglikli olsunlar yeter ki

Merhaba kızlar
Herkese mutlu pazarlar
Önümüzdeki hafta hepimiz güzel haberlerle doldururuz burayı inşallah. Benim yarın sabah kalp sesini dinlemek için randevum var ama kalp sesinin yanında kanama alanı azalmıştır inşallah diyorum
Benim kese sağda o zaman kız bakalım tutacak mı Çin takviminde de kız gösteriyor tatlı da istemiyorum hiç hatta hayatta az acı bile yiyemem geçen hafta acı biber turşusuna dadandım eşim sok bunu da gördüm ya diyor normal de sabah eşim zor uyandırırdı şimdi 7 gibi kalkıyorum eşim 5 dk daha diye geri yatıyor terse döndü herşey

Bu arada sanırım genetik testten bahsedenler vardı ben pek düşünmüyorum ikili test sıkıntılı çıkarsa zaten yönlendiriyorlar dolar arttığı için 3500 olarak duymuştum ben de onu ama doktorum istemezse düşünmüyorum düşünenlere saygım sonsuz

Insallah herkes guzel haberler verir. Kanama alani bende de var doktor bununla ilgili bisey dedi mi yatman gerek falan diye. Belki gormussundur ben 3 gun hastanede yattim bu yuzden ve eve geldim hep yatiyorum. Progestan verdi bir de gunde 3 kez cok bas donmesi yapti sanirim vajinal kullanacagim artik. Ama kanama alanlari cok ciddi degilmis bebek saglikli olduktan sonra. Kağan Kocatepeden dinledim cok iyi bi doktor youtubeda kanali var. Cinsiyet konusuna gelince bende hep tatli yiyorum erkek gozukuyor

Canım hatırlıyorum seni eve çalmana da çok sevindim kanama alanının yeri önemli sanırım dr yeri sıkıntılı gözükmüyor keseyi etkileyecek yerde değil dedi ama önlem amaçlı progestan 200 mg akşamları kullanıyorum hem etkisini daha çok göstersin hem de yan etkileri az olsun diye vaginal önerdi bana ben hep öyle kullandım sadece halsizlik var ama ilaçtan mi gebelikten mi emin değilim
Evde ağır iş yapmıyorum ama sürekli de yatmıyorum gaz problemim olduğu için yarım saat bir saat arasında yürüyorum iyi geliyor bana yürümek yatak istirahati de demedi ama
Vaginal olarak kullanmak istiyorsan yine de doktoruna danış istersen

Doktor soylemisti nasil istersen oyle kullan diye iki türlüsü de olur dedi :)

Doktor soylemisti nasil istersen oyle kullan diye iki türlüsü de olur dedi :)
O zaman vaginal dene canım yan etkileri daha az oluyormuş ilk kullandığım günlerde sürekli uyuyordum sonra vücut alıştı sanırım onun dışında bir etki görmedim ben şükür
İnşallah yakın zamanda kanama alanları kaybolur büyük ihtimalle yerleşme sırasında oluşmuş dedi doktor da progestan kanın içeride emilmesini kolaylaştırıyormuş. Şükür benim hiç kanamam olmadı inşallah olmadan da kaybolur

Benimki sanki tam ortada canım yanılıyormuyum..

Eklentiler

• IMG_20200301_133329.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 63

Mercimek nohut barbunya filan tüketiyor musun benim kabızlığı onlar geçirdi. Duphalac şurup da alabilirsin çok zorda kalırsan

Ayy ben sağı solu hep karıştırırım benimki de bir tarafta sağ sanırım, o kadar yer var neden orda duruyo diye gülmüştük bir araştırayım bu metodu

Mercimek nohut barbunya filan tüketiyor musun benim kabızlığı onlar geçirdi. Duphalac şurup da alabilirsin çok zorda kalırsan
Yiyorum canım ben hamilelik öncesi 6 fincan falan kahve içerdim onu 1 e düşürdüm bide sigarada içmiyorum sanırım onlar etkiledi.Çok zorlanırsam ilaç kullqnıcan ama idare ediyorum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…