Ya ben de nedense en başından beri hep erkekmiş gibi hissediyorum. Aslında içten içe kız istiyoruz ama hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyet sadece bi teferruat. İki cinsin de ayrı ayrı güzellikleri var.
Kızlar 130 sonrası 297 çıktı.evet 2 katından fazla ama ilerleme yavaş gitmiyor mu? Ben gecikme sonrası fırlamış bir değer bekliyordum.var mi benim gibi olan?:)
Benim de daha hamile kalmadan hep icimden erkek geciyordu hala oyle hissediyorum ama bu aksilikler basima geldiginden beri saglikli olsun yeter diyorum kesinlikle kiz erkek farketmez dedigin gibi ben de 20 ay bekledim Allah bizlere bagislasin sag salim
Siz 18 20 ay beklemişsiniz kızlar Allah size acımış benim ilkimi 10 yıl bekledim bununda sürpriz olmaz derken Allahım nelere kadir ki 16 ay sonra oldu kendiliğinden. Oğlum tüp bebekti
Evet aktarda vardır eczanelerde de bulabilirsin hamilelik döneminde bi zararı var mıdır inanki bilmiyorum ben hamilelikten 4-5 ay önce vajinal mantar enfeksiyonu yaşamıştım aşırı kaşıntım oluyordu.çay ağacı yağı denemiştim baya rahatlatmıştı.internetten araştır istersen canım iyice
Siz 18 20 ay beklemişsiniz kızlar Allah size acımış benim ilkimi 10 yıl bekledim bununda sürpriz olmaz derken Allahım nelere kadir ki 16 ay sonra oldu kendiliğinden. Oğlum tüp bebekti
Ne güzel Allah bagislasin evlatlarinizi :) bu olayi her yerde duyuyorum kendiliginden olan cok var tüp bebekten sonra. Psikolojiyle mi alakalı bilemiyorum hic :)
Daha çok yeni döllenme canım o zaman hiç endişe etme katlanır o acele etme 3-4 gün daha bekle tekrar yaptır kan testini.ben ikinci kan testimi 6.haftaya girince yaptım düşün 10.000 çıkmıştı perşmbe günüydü.
Erkek olduğunu düşünenler saçlarınız nasıl?daha güzelleşti mi ? Ayrıca vücudunuzdaki kıllarda daha artışta olmuş olabilir onu bir gözlemleyin . Erkek bebekten kaynaklı vücutta testesteron hormonu arttığı için kıllarda artış dolayısıyla saçlara da güzellik geliyor
Erkek olduğunu düşünenler saçlarınız nasıl?daha güzelleşti mi ? Ayrıca vücudunuzdaki kıllarda daha artışta olmuş olabilir onu bir gözlemleyin . Erkek bebekten kaynaklı vücutta testesteron hormonu arttığı için kıllarda artış dolayısıyla saçlara da güzellik geliyor
Aaa hiç bilmiyordum valla az önce kollarımı aldım bakalım gözlemleyeyim ne kadar sürede nasıl çıkacak saçlarım çok sertleşti ama organik olsun diye şampuanımı değiştirdim ondan da olabilir tabi
EVET sat 8 ocak :) bebek bile görünmüyordu kesenin içinde. Dün akşam biraz kahverengi lekelenmem oldu. Aslında normal olduğunu okumuştum ama yine de ne olur olmaz doktora gittim. Farklı bi doktordu. Doktor beni yatırdı. Bişey sormadan direk sesi açtı. Ben de şok oldum. :) Dediğiniz gibi çok stresli ve gergindim. İlk hamileliğim olduğu için tecrübesizlik de var tabi. Bişey soramadım heyecanla. Daha önce 10 gün kadar geriden çıkmıştı crl. Şimdi tam 7 haftalık göründü. Sadece 3 gün geriden geliyor. Allahın izniyle o da toparlanır diye inanıyorum :) Dediğim gibi Rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
Ramzi metodu diye bir sey var bebegin kesedeki vajinal ya da karindan fotosuna gore yorumlaniyor. Ben baktim erkek gozukuyor :) %85 dogruluk payi varmis ornek olarak atayim kendiminkini. Vajinal usg ile cekilmis bir foto ve kesede sağa yerlesmis. Bu aslinda solda oldugu anlamina geliyormus. Solda olanlar da erkek oluyormus.
Eee bunda da erkek olabilir çünkü bacak kıllarıma bakmıştım hatta sabah artmış diye. Epilasyondan sonra tamamen bitmişti. Ama o hormonlardan dolayı artıyomuş kıllar zaten yani cinsiyetle alakası var mı ki çok şaşırdım şuan
Eee bunda da erkek olabilir çünkü bacak kıllarıma bakmıştım hatta sabah artmış diye. Epilasyondan sonra tamamen bitmişti. Ama o hormonlardan dolayı artıyomuş kıllar zaten yani cinsiyetle alakası var mı ki çok şaşırdım şuan
Cinsiyet ile alakalı kız bebeğe hamileysen östrojen artıyor onun kıllarda bir etkisi yok . Testesteron kıllanmaya sebep , erkek bebeğe hamile olduğunda vücudunda testesteron artıyor
%85 tutuyormus acilmis konular var bunla ilgili buralarda bakabilirsiniz :) tek onemli nokta vajinal mi abdominal mi bakıldığı :) saglikli olsunlar yeter ki
Cinsiyet ile alakalı kız bebeğe hamileysen östrojen artıyor onun kıllarda bir etkisi yok . Testesteron kıllanmaya sebep , erkek bebeğe hamile olduğunda vücudunda testesteron artıyor
Yaaa benim baya artmış kıllar. Erkek istiyorum aslında ama sonra kız çocuklarının o nazlı halleri o tatlı kıyafetlerini düşününce bi de kız çocuklarının anneye daha vefalı olduğunu düşününce de kız istediğimi farkediyorum. Hayırlısı sağlıklısı tabi. Hepimiz için. Kızım da yok oğlum da Rabbim ne dilerse artık
%85 tutuyormus acilmis konular var bunla ilgili buralarda bakabilirsiniz :) tek onemli nokta vajinal mi abdominal mi bakıldığı :) saglikli olsunlar yeter ki