2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya ben de nedense en başından beri hep erkekmiş gibi hissediyorum. Aslında içten içe kız istiyoruz ama hayırlı sağlıklı olsun da cinsiyet sadece bi teferruat. İki cinsin de ayrı ayrı güzellikleri var.
Valla al bendede o kadar öncelikle Allah hayırlısını versin. Benim ilkim erkek ikincide kız olsun istiyorum ama banada erkek gibi geliyo

Siz 18 20 ay beklemişsiniz kızlar Allah size acımış benim ilkimi 10 yıl bekledim bununda sürpriz olmaz derken Allahım nelere kadir ki 16 ay sonra oldu kendiliğinden. Oğlum tüp bebekti

Aktarda varmı Bi zararı varmı ki
Evet aktarda vardır eczanelerde de bulabilirsin hamilelik döneminde bi zararı var mıdır inanki bilmiyorum ben hamilelikten 4-5 ay önce vajinal mantar enfeksiyonu yaşamıştım aşırı kaşıntım oluyordu.çay ağacı yağı denemiştim baya rahatlatmıştı.internetten araştır istersen canım iyice

Siz 18 20 ay beklemişsiniz kızlar Allah size acımış benim ilkimi 10 yıl bekledim bununda sürpriz olmaz derken Allahım nelere kadir ki 16 ay sonra oldu kendiliğinden. Oğlum tüp bebekti
Ne güzel Allah bagislasin evlatlarinizi :) bu olayi her yerde duyuyorum kendiliginden olan cok var tüp bebekten sonra. Psikolojiyle mi alakalı bilemiyorum hic :)

Erkek olduğunu düşünenler saçlarınız nasıl?daha güzelleşti mi ? Ayrıca vücudunuzdaki kıllarda daha artışta olmuş olabilir onu bir gözlemleyin . Erkek bebekten kaynaklı vücutta testesteron hormonu arttığı için kıllarda artış dolayısıyla saçlara da güzellik geliyor

Aaa hiç bilmiyordum valla az önce kollarımı aldım bakalım gözlemleyeyim ne kadar sürede nasıl çıkacak saçlarım çok sertleşti ama organik olsun diye şampuanımı değiştirdim ondan da olabilir tabi

Boş gebelik değilmiş ay çok sevindim canım. Niye öyle gözükmemiş şaka mı yapmış korkuttu kerata
Tutuyo mu acaba bu. Benimki de sağda kız mı yani ayy hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek ne olursa baş üstüne

Eee bunda da erkek olabilir çünkü bacak kıllarıma bakmıştım hatta sabah artmış diye. Epilasyondan sonra tamamen bitmişti. Ama o hormonlardan dolayı artıyomuş kıllar zaten yani cinsiyetle alakası var mı ki çok şaşırdım şuan

Cinsiyet ile alakalı kız bebeğe hamileysen östrojen artıyor onun kıllarda bir etkisi yok . Testesteron kıllanmaya sebep , erkek bebeğe hamile olduğunda vücudunda testesteron artıyor

Kasık ağrısı yaşayan varmı 5+2 haftalık hamileym hergün kasıklarım hafif hafif agrıyo bi sıkıntının belirtisi olabilirmi

%85 tutuyormus acilmis konular var bunla ilgili buralarda bakabilirsiniz :) tek onemli nokta vajinal mi abdominal mi bakıldığı :) saglikli olsunlar yeter ki

Kasık ağrısı yaşayan varmı 5+2 haftalık hamileym hergün kasıklarım hafif hafif agrıyo bi sıkıntının belirtisi olabilirmi
Normal rahim büyüyor . Benimde oluyor yataktan kalkerken , oturduğum yerden kalkarken sancı giriyor bazen.

Cinsiyet ile alakalı kız bebeğe hamileysen östrojen artıyor onun kıllarda bir etkisi yok . Testesteron kıllanmaya sebep , erkek bebeğe hamile olduğunda vücudunda testesteron artıyor
Yaaa benim baya artmış kıllar. Erkek istiyorum aslında ama sonra kız çocuklarının o nazlı halleri o tatlı kıyafetlerini düşününce bi de kız çocuklarının anneye daha vefalı olduğunu düşününce de kız istediğimi farkediyorum. Hayırlısı sağlıklısı tabi. Hepimiz için. Kızım da yok oğlum da Rabbim ne dilerse artık

%85 tutuyormus acilmis konular var bunla ilgili buralarda bakabilirsiniz :) tek onemli nokta vajinal mi abdominal mi bakıldığı :) saglikli olsunlar yeter ki
Vajinal olunca tersini mi düşünmek lazım anlamadım o kısmı. Bu vajinal

Eklentiler

• 20200301_204941.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…