2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şu an ben de merak ettim içinde minnacık bir susam tanesi gibi bişey gozukuyor bi dahaki kontrolde insallah o da buyumus kalbi atiyor olur
Evet ya belli belirsiz bir nokta var, sancı ya da kanama , lekelenme gibi olumsuz birşey de yok Allah'a şükür. Bakalım sürprizin sürprizi yumurtam ne hale gelecek cumartesiye

Buna göre sizce ne cinsiyeti minnoşumun.vajinal usg fotosu bu

Eklentiler

• 20200301_222945.webp
    17 KB · Görüntüleme: 66
Canim bebeğini kiza benzentim ben

Mrb hamiş anneler bitmek bilmeyen bulanti kusma ve rutin islerimi yapamayacak kadar halsizligimle hasta gibi geciriyorum gebeligimi... Ozellikle saat 14e kadar hep yatiyorum diyebilirim. Bebisle ilgili bi sorun yok. Degerlerim tahlil sonuclarim cok iyi.ama buna ragmen bendeki durum bu.İki kilo da verdim. Siz nasilsiniz...

Bende ayni durum halsiz bitkin surekli uyku hali baş donmesi ayni zmaanda kasiklarim ara ara ağrilar bebişler sağlikli olsunda değer

Günaydın kızlar mesajları gec okuduğum için bende coguna cvb yazmakta gecikiyor um bu arada 8+5oldum bende karnım cıktı ama bu neyin karnı bilemiyorum cok hafif vardı ZTen bide her gören kız filan diyor ben erkek hissediyorum ama gönlüm de kızdan yana sizinde cıktımı böle pantolonlarım cok dar oldugu için düğme acık geziyorum artık

Eklentiler

• IMG_20200302_065511.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200302_065441.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 53
Güzel Ekim anneleri nasılsınız. Ben çok psikolojik olarak yorucu bi gebelik geçiriyorumçarşamba günü sata göre 5+1ken hafif sarı kahve arası akıntım oldu doktorum ilaç iyne yazdı ertesi gün doktora gittim dış gebelik ihtimalini öğrenmek için çok şükür keseyi anında gördük 4 mmdi nokta kadar sata göre 5+2 usm göre 4+3 normal dedi tam yerinde bi problem gözükmüyo 6 gün geride o da bende zaten reglin 28. günü hcg 12.09du geç döllenme diye küçük dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Şimdi 2 gündür de çamur gibi akıntım var çok koyu kahve bildiğin çamur rengi yine iyne dedi yaptım ama aynı çamur gibi geliyo bugün sata göre 5+6 ama normalde 5+0 oldu mu sizde de böyle garip akıntılar ya çok üzülüyorum ha düştü düşecek diye

Bence kız gibi Canım tabi yinede rabbim hayırlısini versin inşallah

amin insallah Allah hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin gerisi teferruat..Ama kıza hayır demeyiz bir oglum var bir de kiz olsa fena olmaz oglum kendine erkek kardes istiyor :)

Benim sabahları sadece kasıklarım şiş oluyor regl dönemi gibi ama akşam resmen kocaman bir karın

Kızlar 130 sonrası 297 çıktı.evet 2 katından fazla ama ilerleme yavaş gitmiyor mu? Ben gecikme sonrası fırlamış bir değer bekliyordum.var mi benim gibi olan?:)
Canım beta herkeste farklı oluyo adete 2 kala bende 12.09 adet günü 66.35 adetten 3 gün sonra da 335 olmuştu hatta adeti geciktiği halde 20 25 betası olan da var o döllenmeyle ve fazla mı yoksa az mı hormon salgılıyo ondana kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…