2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Vajinal olunca tersini mi düşünmek lazım anlamadım o kısmı. Bu vajinal
Ya kafam karisti bu fotografta. Telefonu saga cevirince farkli, sola cevirince farkli gorunuyor. Vajinal olunca tersini dusunuyoruz evet. Ama sizin kesenin durusunu anlayamadim. Yatay degil dikey duruyor kese. Daha dogrusu fotoyu oyle cekmis doktorunuz :)

Sağlıklı olsunlarda inşallah benimde kız erkek bit isteğim yok

Hahah
Benim de bakınca kafam karıştı işin içinden çıkamadığım için siz de yorumlayın istedim ama sizin de kafanızı karıştırdım:))

Hahah
Benim de bakınca kafam karıştı işin içinden çıkamadığım için siz de yorumlayın istedim ama sizin de kafanızı karıştırdım:))

Belki burdan fikir alabilirsiniz

Bi bakayım canım teşekkürler

Çin takviminde de ultrasonda ki görüntüyede göre kız çıkıyor. İnşallah burda birbirimize cinsiyet haberi verdiğimiz günleri görürüz

İnşallah canım, o günleri de görelim ve paylaşalım hepbirlikte. Benim çin takvimine göre erkek, görüntüye göre kız sanırım. Emin değilim ama.

Hayırlı olsun kaç haftalık hamilesiniz

Merhaba kızlar iyi geceler, yarın ikinci kontrolüm var hesaplamalarıma göre 9+1 olacağım. Cok heyecanlıyım sanki ilk defa görecek gibi... malum bir öncekinde yüksekovada(memuruz orada) aynı anda odada 7 kadındık 2 sedyeye uzana uzana 2 şerli bakmıştı doktor. Anlamadım bile ne oldu bitti. Şimdi ailemin yanına istanbula geldim de şöyle sakin bir muayene olacagım bebeğime iyice bakacagım insallah

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz yaramaz miniginin
Gümbür gümbür duyacaksın inşallah

bu testte bile yanılma payı olduğunu okudum dün burada testi öğrenince. Açıkçası ben hiçbir şartta gebeliği sonlandırma kararı vermeyi dusunmedigim için tüm taramaları reddedecegim. Tabii ki bu benim kişisel görüşüm. Bebeğin sağlığı açısından yapılması gerekenler dışında birşey yaptırmayı düşünmüyorum.

Doktor soylemisti nasil istersen oyle kullan diye iki türlüsü de olur dedi :)
Ağızdan alınınca boş yere sersemlik, uyku yapiyor vajinal kullan demişti iki doktorum da. Ben de vajinal kullanıyorum günde 400 mg. Gayet rahatım.

Siz 18 20 ay beklemişsiniz kızlar Allah size acımış benim ilkimi 10 yıl bekledim bununda sürpriz olmaz derken Allahım nelere kadir ki 16 ay sonra oldu kendiliğinden. Oğlum tüp bebekti
Benim de 9. Yılım Dondurulmuş embriyolarimi transfere hazırlanırken bir mucize oldu

Hadi bana da söyleyin bakalım, cinsiyeti nedir
Vajinal ultrason görüntüsü bu
Yalnız telefonu sağa çevirip bakın ben düz çektim ama buraya yan yuklendi

Eklentiler

• 1583095549946..webp
    26 KB · Görüntüleme: 73
Ağızdan alınınca boş yere sersemlik, uyku yapiyor vajinal kullan demişti iki doktorum da. Ben de vajinal kullanıyorum günde 400 mg. Gayet rahatım.
Ben de bi agizdan deneyeyim dedim de pisman oldum günde 3 kez 600 mg oluyor hepsini agizdan alinca hic iyi olmadi vajinale döndüm mecburen

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz yaramaz miniginin
Insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…