- 8 Nisan 2011
- 2.025
- 2.057
- 333
Ya kafam karisti bu fotografta. Telefonu saga cevirince farkli, sola cevirince farkli gorunuyor. Vajinal olunca tersini dusunuyoruz evet. Ama sizin kesenin durusunu anlayamadim. Yatay degil dikey duruyor kese. Daha dogrusu fotoyu oyle cekmis doktorunuz :)Vajinal olunca tersini mi düşünmek lazım anlamadım o kısmı. Bu vajinal
Bnde bu çarsamba kese görücem allahın izniyle sende kalp atıslarını inşallah duyarsınKese göründü ama daha içinden haberim yok bu çarşamba inşallah görürüm
Sağlıklı olsunlarda inşallah benimde kız erkek bit isteğim yokYaaa benim baya artmış kıllar. Erkek istiyorum aslında ama sonra kız çocuklarının o nazlı halleri o tatlı kıyafetlerini düşününce bi de kız çocuklarının anneye daha vefalı olduğunu düşününce de kız istediğimi farkediyorum. Hayırlısı sağlıklısı tabi. Hepimiz için. Kızım da yok oğlum da Rabbim ne dilerse artık
İnşallahBnde bu çarsamba kese görücem allahın izniyle sende kalp atıslarını inşallah duyarsın
HahahYa kafam karisti bu fotografta. Telefonu saga cevirince farkli, sola cevirince farkli gorunuyor. Vajinal olunca tersini dusunuyoruz evet. Ama sizin kesenin durusunu anlayamadim. Yatay degil dikey duruyor kese. Daha dogrusu fotoyu oyle cekmis doktorunuz :)
Hahah
Benim de bakınca kafam karıştı işin içinden çıkamadığım için siz de yorumlayın istedim ama sizin de kafanızı karıştırdım:))
Bi bakayım canım teşekkürlerRamzi Teorisi ve cinsiyet tahmini ( tutma olasılığı %85 miş )
Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz...www.kadinlarkulubu.com
Belki burdan fikir alabilirsiniz
Çin takviminde de ultrasonda ki görüntüyede göre kız çıkıyor. İnşallah burda birbirimize cinsiyet haberi verdiğimiz günleri görürüzÇin takvimini yaptınız mı kızlar? ☺
Çin takviminde de ultrasonda ki görüntüyede göre kız çıkıyor. İnşallah burda birbirimize cinsiyet haberi verdiğimiz günleri görürüz
Benim Çin takvimine göre erkek ramziye göre kız bir de kese fasulye şeklinde ise erkek teorisi vardı ona da uyuyor. Bakalım hangisi tutacak o günleri de görürüz inşallahÇin takvimini yaptınız mı kızlar?
Hayırlı olsun kaç haftalık hamilesinizMerhabalar hanımlar ..yaklaşık 10 gündür takip ediyorum sayfanızı uye oldum fakat bir turlu aktivitasyon maili gelmiyordu o yuzden yazamiyordum sonunda basardim .. bende ekim annesi olucam insallah hepinize saglikli gebelik sureci gecirmenizi temenni ediyorum..
Maşallah canımHanımlar merhaba :) bende dün bebeğimi gördüm hepinize nasip olsun inşallah :)
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz yaramaz minigininBen iyiyim Allaha sukur agrilarim kesildi ama ayaga kalkinca belime vuruyor hafif hafif. Persembe gunu devlet hastanesine gidicem ama yarin ozeldeki doktorumu bi ziyaret edicem cunku devlette ultrason goruntusunde gorulen kalp atisinin sesinin duyulmamasi tedirgin etti beni.
Gümbür gümbür duyacaksın inşallahMerhaba kızlar
Herkese mutlu pazarlar
Önümüzdeki hafta hepimiz güzel haberlerle doldururuz burayı inşallah. Benim yarın sabah kalp sesini dinlemek için randevum var ama kalp sesinin yanında kanama alanı azalmıştır inşallah diyorum
Benim kese sağda o zaman kızbakalım tutacak mı Çin takviminde de kız gösteriyor tatlı da istemiyorum hiç hatta hayatta az acı bile yiyemem geçen hafta acı biber turşusuna dadandım eşim sok bunu da gördüm ya diyor normal de sabah eşim zor uyandırırdı şimdi 7 gibi kalkıyorum eşim 5 dk daha diye geri yatıyor terse döndü herşey
bu testte bile yanılma payı olduğunu okudum dün burada testi öğrenince. Açıkçası ben hiçbir şartta gebeliği sonlandırma kararı vermeyi dusunmedigim için tüm taramaları reddedecegim. Tabii ki bu benim kişisel görüşüm. Bebeğin sağlığı açısından yapılması gerekenler dışında birşey yaptırmayı düşünmüyorum.Bu arada sanırım genetik testten bahsedenler vardı ben pek düşünmüyorum ikili test sıkıntılı çıkarsa zaten yönlendiriyorlar dolar arttığı için 3500 olarak duymuştum ben de onu ama doktorum istemezse düşünmüyorum düşünenlere saygım sonsuz
Ağızdan alınınca boş yere sersemlik, uyku yapiyor vajinal kullan demişti iki doktorum da. Ben de vajinal kullanıyorum günde 400 mg. Gayet rahatım.Doktor soylemisti nasil istersen oyle kullan diye iki türlüsü de olur dedi :)
Benim de 9. Yılım Dondurulmuş embriyolarimi transfere hazırlanırken bir mucize olduSiz 18 20 ay beklemişsiniz kızlar Allah size acımış benim ilkimi 10 yıl bekledim bununda sürpriz olmaz derken Allahım nelere kadir ki 16 ay sonra oldu kendiliğinden. Oğlum tüp bebekti
Ben de bi agizdan deneyeyim dedim de pisman oldum günde 3 kez 600 mg oluyor hepsini agizdan alinca hic iyi olmadiAğızdan alınınca boş yere sersemlik, uyku yapiyor vajinal kullan demişti iki doktorum da. Ben de vajinal kullanıyorum günde 400 mg. Gayet rahatım.
InsallahhhhHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz yaramaz miniginin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?