2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İğne verdi doktor kanama alanı varmıs geçermi acaba cok korkuyorum ya
Benim cuma günü vardı. İğne oldum o gün. Bugün geçmişti. Ben de çok korktum sabah kasık ağrım da artınca ama şükür bi sıkıntım yok. Ağrım hala devam ediyor ama endişe etmiyorum :) sen de korkma, geçer inşallah :)

bende cumartesiden beri iğneye devam ediyorum hergün 1 tane baya azaldı sanki ama sabahları az az oluyo leke tam geçmiş degil

Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Çok geçmiş olsun canım. 9 ay önce ben de kürtaj oldum. Çok iyi anlıyorum seni. Rabbim yerini sağlıklı bi evlatla tekrar doldursun inşAllah, şifa versin
bende yapıyodum onu sonra o peçeteler tahriş etmeye baslayınca bıraktım :)
Tuvalet kağıdı tahriş ediyor kaşıntı yapıyor ama havlu peçeteler tahriş etmiyor canım. Sürekli iç çamaşırı değiştirmek zor oluyor. Benim normalde de akıntım fazla olduğu için namaz kılıyorum. Sürekli sıkıntı olmasın diye değiştiriyorum akıntı oldukça öyle bi çözüm buldum gayet iyi oluyor

zaten bu gidişle ona döncem bende ara ara yogunlasıyor bas edemiyorum :)

Evet kalintilari olabilir bide yerleşme sonrasi kilcal damarlara denk gelince hafif kanama yapiyor baxen bu kanamayi o zaman atmiyor sonrasinda orda kaldiği için koyu renkli kahve rengi olarak atiyor diye biliyorum
Canım demin banyoda avuç içi kadar pıhtısız parlak kan geldi çok korkuyorum galiba düşecek yarın doktora gidicem bakalım neler oluyo

Teşekkür ederim canım, böyle şeyler duymaya çok ihtiyacı oluyor insanın, doktorum da normal diyor 12 hafta bitse rahatlayacağım inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İn şa Allah canım

zaten bu gidişle ona döncem bende ara ara yogunlasıyor bas edemiyorum :)
Tabiki ben iç çamaşırı yetiştiremem yoksa hem çamaşıra gelmiyor akıntı peçeteye geliyor değiştirmeye gerek yok yıllardır öyle yaparım

Kızlar bende yarın dahiliyeye görünücem...tsh hormonu için...kan tahlillerinize bakın bu tshı ihmal etmeyin olur mu? Birçok doktor bakıyo buna ama gözden kaçıranlarda var malesef benimki gibi

Canım demin banyoda avuç içi kadar pıhtısız parlak kan geldi çok korkuyorum galiba düşecek yarın doktora gidicem bakalım neler oluyo
Canım bence hemen acile git. Acil ebesi baksın belki iğne ilaç bişe yapılması gerekiyordur bence yarına bırakma hemen git. Allah korusun sonradan vicdan azabı çekme

Yarını bekleme sakın hemen acile git de ki kanamam var onlar hemen kontrol altına alır. Düşecek vs diye şimdiden düşünme teyzem 4 ay kanama yaşadı sabah akşam iğne vuruldu şimdi oğlu doğdu yaşına giirecek

Canım bence acile git direkt kırmızı kanamada doktorum bana saat kaç olursa olsun mutlaka hastaneye gel demişti ne olur ne olmaz belki önlemi alınır

Kacinci haftadasin ben 6+6da gidecegim duyulurmu acaba kalp atislari

Merhaba arkadaşlar,
Aç karnına kan verip hormonlarına bakılan var mi acaba benim tiroid hormonum 0.040 çıkmış ama düşük dedi biraz doktor yarın dahiliyeye gideceğim çok korkuyorum bir sorun olur mu diye

Kizlar bebegi kaybettik kalbi atmiyor gibi bisey dedi doktor. Gelismemis de hiç. Progestani biraktirdi cumaya kadar muddet verdi dusmezse kürtaj olacagim. Allah sizlerinkine saglikli uzun ömür versin. Cok uzgunum.
Canım benim ne diyeceğimi bilemedim. Çok üzüldüm hemde şaşırdım okuyunca. Ama arkadaşlarında dediği gibi demekki sağlıklı değilmiş. Fazla ilerlemeden vücut atacak. Biliyorum üzülmemek elde değil ama üzülmemeye çalış. Hayırlısı böyleymiş demek. Tevekkül et. Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…