Merhaba arkadaşlar,
Aç karnına kan verip hormonlarına bakılan var mi acaba benim tiroid hormonum 0.040 çıkmış ama düşük dedi biraz doktor yarın dahiliyeye gideceğim çok korkuyorum bir sorun olur mu diye
Evet canım ama yüksekliği daha büyük sorun oluyormus düşüklük öyle sorun Olmuyor galiba devlet hastanesine aldım randevu ama bakalım beğenmezsem başka doktora gideceğim 11.30 da randevum yarın haberleşelim senin kaç da
Kızlar bizim neden listemiz yok en baş sayfada? Öteki konularda hep liste yapılmış ve güzel duruyor. Bulunduğumuz şehirler falan yazılı olsa, doktor vs konusunda yakınımızdakilerden daha detaylı bilgi alabilirdik.
Merhaba arkadaşlar,
Aç karnına kan verip hormonlarına bakılan var mi acaba benim tiroid hormonum 0.040 çıkmış ama düşük dedi biraz doktor yarın dahiliyeye gideceğim çok korkuyorum bir sorun olur mu diye
Evet canım ama yüksekliği daha büyük sorun oluyormus düşüklük öyle sorun Olmuyor galiba devlet hastanesine aldım randevu ama bakalım beğenmezsem başka doktora gideceğim 11.30 da randevum yarın haberleşelim senin kaç da
Hemen doktora git ya da ara canım hiç mi ulaşamadın proluton depot iğnesi yaptır bir tane, kanama ille kötü birşey olduğu anlamına gelmiyor benim de 26 saat durmaksızın kanamıştı ama sorun olmadı
İlk haftalarda düşüyor gebelikten dolayı demişti doktorum ki benim normalde yüksekti sonra toparlıyor hızlıca, doktorun yönlendirir zaten en güzel şekilde endişelenme
İlk haftalarda düşüyor gebelikten dolayı demişti doktorum ki benim normalde yüksekti sonra toparlıyor hızlıca, doktorun yönlendirir zaten en güzel şekilde endişelenme
Öyle mi aman çok şükür öyle olsun canım ya yüksek olması daha korkutucu tabii ama insan endişelenmeden edemiyor gene de yarın olsa hemen gitsem öğrensem dahiliye doktorundan
Kızlar bizim neden listemiz yok en baş sayfada? Öteki konularda hep liste yapılmış ve güzel duruyor. Bulunduğumuz şehirler falan yazılı olsa, doktor vs konusunda yakınımızdakilerden daha detaylı bilgi alabilirdik.
Kızlar merhaba, birşey sormak istiyorum. Dr folik asiti ne zaman kesin dedi size? Bide benim elimdeki folik asit bitmek üzere marla önerisi olan var mı?
Merhaba, burada bulantısı olmayan bir sürü anne adayı var siz böyle yazınca endişeleniyoruz. İyi niyetle yazdığınızı biliyorum ama hormonlardan kaynaklı herşeyi kafaya takıyor insan. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
canim bunlar hurafe takma kafana..halen anlamiş degilim boyle birseyi hangi tip doktoru soyler..Kaldiki ayni doktorlar hamilelikte sadece %30 gebenin bulanti cektigini soyluyolar..oglumda tek bir gun,tek bir saniye mide bulantisi cekmedim ben ..10 yasinda aslan gibi evladım var..bunda da ayniyim simdi yine ayni seyleri duyuyorum yillar gecti bu muhabbet degismemis..
Kızlar merhaba, birşey sormak istiyorum. Dr folik asiti ne zaman kesin dedi size? Bide benim elimdeki folik asit bitmek üzere marla önerisi olan var mı?
Hayırlı akşamlar arkadaşlar benim tansiyon düşüyor .başıma küçük bi agrı giriyor sonra bakıyorum tansiyonum düşmüş .yemek yiyinceye bir süre sonra düzeliyor acaba bunu yaşayan var mı yada doktora gitmem gerekir mi bilemedim