2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
5.haftam öyle geçti benimde 9 a 4 yada 9 a 3 tü tansiyonum doktor gebelikte olabilir dinlen dedi geçti sonra.Boş ver düşük tansiyon iyidir yükselirse sıkıntı.

Papatyacım iyimisin hiç yazmıyosun merak ettim.

5.haftam öyle geçti benimde 9 a 4 yada 9 a 3 tü tansiyonum doktor gebelikte olabilir dinlen dedi geçti sonra.Boş ver düşük tansiyon iyidir yükselirse sıkıntı.
Anladım inşallah evet yüksek olmasın tabi çok şükür.

Hanımlar merhaba :) bende dün bebeğimi gördüm hepinize nasip olsun inşallah :)
Ben bu ultrason resimlerinde hiçbir şey göremiyorum Zamanla öğrenir miyim acaba baktığımda keseyi bebeği falan görmeye
bu arada hayırlı olsun canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

12.hafta don canım iskelet sistemi artık tamamlanıyo.
Bana dr um 8.hf dan sonra dedi ama acaba o an başka bişey için mi dedi malum yoğunlar çünkü bana 8 çok erken geldi. O an özellikle tekrar soramadım aklıma takıldı ben de 12.hf diye biliyorum çünkü

Evet yükseği kontrol etmek daha zor. Benim de midem sanki aşırı sıvı salgılıyo gibi ne yesem o anda acıkıyorum geri. anında yok oluyo sanki yediğim içtiğim bu hamileliğimde sanırım baya kilo alıcam diğerinde neredeyse almamıştım bunda telafi edicem

Kızlar ben fıttırıcam bu gidişle galiba
Aslında hiç gülmüyor çok korkuyorum benim belirtilerin hepsi gitti yine
Hiç belirti olmaması mide bulanmaması felan biliyorum kızlar normal ama benimkiler varken gitti. 2-3 saattir felan ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti. 7+1 deyim ilk gebeliğimde de böyle bir anda gitmişti hepsi 7+4 de. Sonra hiç iyi şeyler yaşamadım
Sizde de oluyor mu belirtiler gelip gidiyo mu. Bahsettiğim belirtileri yaşayan hamişler ?

amin canım aslında o gördüğün ultrason rahim. O ortadaki siyahlık bebeğin kesesi:) siyahlığın içindeki minicik beyazlık ise bebek:)

Bende de var duşuk tansiyonun zarari yok bebeğe yanniz dikkatli olmak lazim duşmemek lazim malum duşme olursa başimiza bişey gelebilir bunun dişinda başka sorun olmaz dedi doktor ama sen gine sor

Bende mide bulantısı falan yokta aşırı hassasiyet var. Kokulara karşı çok hassas oldum özellikle bayıldığı yumos kokusuna öğürür oldum.. ve midem çok sis hissediyorum yemek yiyemiyoruz

Bende var canim bazen bütün belirtiler var bazende hic yok takma sorun olmaz

Bende mide bulantısı falan yokta aşırı hassasiyet var. Kokulara karşı çok hassas oldum özellikle bayıldığı yumos kokusuna öğürür oldum.. ve midem çok sis hissediyorum yemek yiyemiyoruz
İşte işin kötü yanı da o. 2 haftadır sıvı sabuna öğüren ben şuan o koku normal geliyo ya olumsuz düşünmek istemiyorum ama çok da korkuyorum

İşte işin kötü yanı da o. 2 haftadır sıvı sabuna öğüren ben şuan o koku normal geliyo ya olumsuz düşünmek istemiyorum ama çok da korkuyorum
Yok canım merak etme içini ferah tut bende bu haftaya kadar hiçbişey yoktu. Hatta 2 gündür var ama çok şükür sorunsuz bi gebeliğim var suanda. Bu haftalarda azalıyormuş şikayetler

amin canım aslında o gördüğün ultrason rahim. O ortadaki siyahlık bebeğin kesesi:) siyahlığın içindeki minicik beyazlık ise bebek:)
o resmin tamamı rahim mi valla yeni bir şey öğrendim, kendi çocuğumu da göremem diye korkuyorum

Kızlar ben bankacıyım, tüm gün insanlar o kadar aşırı kokuyormuş gibi geldi ki... çok kötüydü ne zaman geçecek bu hassasiyet kaçıncı haftada bitecek?

Ya birincisi tüp bebek i yada birinci varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…