2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Siz hangi siteden aldiniz biberonu

Bende tam sana soracaktım sadev teşekkür ederim kızlar bende hemen sipariş veriyorum siz nerden aldınız? Sadev instagram sitesine baktım sayfanın adı comotomotürkiye mi? Fiyat bilgisi istedim henüz dönmediler..

Bizimkide ya memede ya da gaz cikarma pozisyonunda kucakta dermanim kalmiyor bazen

Hipp combiotic ozellikle kabizlik falan olmasin diye daha iyi biliyorum ben de kullaniyorum ama kakasi sari hic yesil olmadi

Mememde
Benimde aynı yatırdığımda başlıyor ağlamaya

Evet ya aynen bizimkide aynı mama yerken sesi çıkmıyor mama bitince başlıyor yatağa yatırıyorum gene aynı ağlıyor normal mi anlamadım

Kızlar bebelac prematüre mamasından sonra aptamil 1e başladık diğer mama daha koyu kovmalıydı bu daha ince ondan mı bilmiyorum ama çok çabuk acıkıyor her ağladığında mama versem yiyecek bunun sebebi ne olabilir diğer mama 3 saate kadar götürüyordu

Kızlar 2.sorum bebekler durduk yere ağlar mı ? Evet ağlar.. ama insan başına gelince bu soruyu soruyor ‍♀ Normalmidir durduk yere ağlama huzursuzluk, yatağa koyunca uyanma ağlama, mama da susma sonra gene başlama uykuya dalmada güçlük yani bu döngü normalmidir ? Tecrübeli anneler bi el atın

Yok canım bir tarafa topluyor poposunu genelde ama bişey yaptırmadım ya doktorlar böyle bişeyin olmadığını söylüyor

Sorma bende aptamile gextim 3gün önce 600luk paketi actım yarısı bitti cok cabuk acıkıyor doyurmuyor smata gecicem sanırım oda kabız yapmıstı

Bu kusmalar ne zaman bitecek gazdan sonra bu başladı bide emzirip mama veriyorum yoksa kusunca ağlamaya başlıyor geceleri vereyim mama diyorum en azından daha tok tutuyor gibi

Evde kullan gitsin ben sleepy nin saf su ıslak mendilini aldım çok güzel ama bende evde pamuk kullanıyorum onşarıda dışarda kullanmak için almıştım biyere gitriğimiiz yok elimde kaldı

Hemen sağmıyorum ki canm önceden o uyurken sağdıklarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…