- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 38
Siz hangi siteden aldiniz biberonuReengarenk canım nasılsın? Comotomo biberon için deneyimim hakkında bilgi vereyim; işe yarıyor sadece süt akma deliği çok küçük kızım olay çıkartıyordu emerken çatalın ucuyla genişlettim. Şimdi gayet memnunuz büyük boyundan da sipariş edeceğim inşallah
İnstagramda comotomo Türkiye sayfası var. Link yönlendiriyor. Oradan aldım.Siz hangi siteden aldiniz biberonu
Gazlari hemen cikiyor bebeklerin cnm biberonla icselerde,beni emselerde.
Bebislerden biri 2 gun sancilandi ama kaka da sorun var az az yapiyor ,biogaia ya basladigimizdan beri o da gecti
Ben memnun kaldim biberonlardan her acidan meme reddi falan da hic olmadi
Bende tam sana soracaktımReengarenk canım nasılsın? Comotomo biberon için deneyimim hakkında bilgi vereyim; işe yarıyor sadece süt akma deliği çok küçük kızım olay çıkartıyordu emerken çatalın ucuyla genişlettim. Şimdi gayet memnunuz büyük boyundan da sipariş edeceğim inşallah
Tamda bunu sormuştumİnstagramda comotomo Türkiye sayfası var. Link yönlendiriyor. Oradan aldım.
Minorisin kendi sitesinde canım kampanya.İnstagramda comotomo Türkiye sayfası var. Link yönlendiriyor. Oradan aldım.
Arada kalmak çok zor oluyor herkes kendi bildiğinin en doğrusu olduğunu düşünüyor malesef.Kayınvalidem şerbet verdi canım diger torunlara ve çocuklarınada vermiş üç gün verelim dedi bi zor tuttum
Benimde aynı yatırdığımda başlıyor ağlamayaBizimkide ya memede ya da gaz cikarma pozisyonunda kucakta dermanim kalmiyor bazen
Hipp combiotic ozellikle kabizlik falan olmasin diye daha iyi biliyorum ben de kullaniyorum ama kakasi sari hic yesil olmadi
Mememde
Evet ya aynen bizimkide aynı mama yerken sesi çıkmıyor mama bitince başlıyor yatağa yatırıyorum gene aynı ağlıyor normal mi anlamadımYaptık yaptık huysuz bugün çok huysuz bitirdi beni de babasını dababası 1 saattir ayağında sallıyor yari uykulu ama sallama bittiği an hemen ciyakliyor. Hep ağlıyor ya hiç huzurlu durduğu 2 dk yok normal mi
Evet ya al işte bizim de öyle. Huzurlu güler yüzlü olduğu zamanı görecek miyiz ko? Sadece meme emdikten sonra memede bi iki kendi kendine gülüyor o kadar, memeden çıkınca yine karanlık dünya
Kızımda vardı dr burnuna ve gözünün alt kısmına masaj yap demişti geçmiştiGeciyor sanırım sonra cok sıkıntı bsy değil
Yok canım bir tarafa topluyor poposunu genelde ama bişey yaptırmadım ya doktorlar böyle bişeyin olmadığını söylüyorBen slepy yenidoğan kullanıyorum ve çok memnunum. Çok ıslak değil hatta kuruya yakın. Kokusu hiç yok gibi.
Leke çıkarıcısı işe yarıyor mu?
ızlar iye batması diye bisey duydunuz mu annemlere geldim bebeğim agliyor annem iyesi mi battı acaba dedi yüz üstü yatırıp önce belini ovdu sonra sağ ayağı sol eline, sol ayağıda sag eline değecekmiş biri degdi biri değmedi iyesi batınca cok ağlarlarmış diyor
Beyiss
İlk defa duyuyorum. İlginç. Bebekler çok esnek sanki her yeri her yere değecekmiş gibi geliyor bana. Düzeltmek için ne yaptınız peki.
Sorma bende aptamile gextim 3gün önce 600luk paketi actım yarısı bitti cok cabuk acıkıyor doyurmuyor smata gecicem sanırım oda kabız yapmıstıKızlar bebelac prematüre mamasından sonra aptamil 1e başladık diğer mama daha koyu kovmalıydı bu daha ince ondan mı bilmiyorum ama çok çabuk acıkıyor her ağladığında mama versem yiyecek bunun sebebi ne olabilirdiğer mama 3 saate kadar götürüyordu
Saol canım sipariş verdim hemenMinorisin kendi sitesinde canım kampanya.
Evde kullan gitsin ben sleepy nin saf su ıslak mendilini aldım çok güzel ama bende evde pamuk kullanıyorum onşarıda dışarda kullanmak için almıştım biyere gitriğimiiz yok elimde kaldıBu arada prima pure nin ıslak mendilini çok beğendiğimi söyleyemiycem ama.. garip bir kokusu var tarif edemiyorum..sırf temiz içerikli katkısız diye kullanıyorum ama bitince bir daha alcagımı sanmıyorum..gerçi bitecegide yok kitlıktan çıkmış gibi stokladım ne zaman biter Allah Kerim
Baktım kuzum ben 250 ml olanını alıcam uzun süre kullanmak için 2 tane 600 yapıyor gityigidiyorda 2li 460 küsur aklında olsun orda daha uygun..
Hemen sağmıyorum ki canm önceden o uyurken sağdıklarımdanKac kez kaka yapiyor canim
Canim.emdikten sonra 50cc cikiyorsa cok iyi benimki emerse bende hic sut cikmiyor
Ozellikleri farkli canim hipp combiotic bagirsak ve sindirim sistemi icin daha iyi icerigi zaten ikisi arasinda nerdeyse 20lira fark var benimkinin zaten kabizligi oluyor diye combiotic aliyorum
Valla kizlar ben denemek icin bir paket minies aldim 2 numara oldu benim kiza 1 numara yok zaten galiba kiloya bakip aldim gayette memnunum 60li paket 29tl hem fiyati cok uygun pisik vs yapmadi sizmada olmadi hic simdi 2.paketi de aldim sorun yasamayinca deneyin derim zarar etmezsiniz pahali degil zaten
Hemen bakayım, bende bir boy büyüğünü alıcamBaktım kuzum ben 250 ml olanını alıcam uzun süre kullanmak için 2 tane 600 yapıyor gityigidiyorda 2li 460 küsur aklında olsun orda daha uygun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?