2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Dilini oynatıyormu canım bizde yeni farkettik dilini silcektim dilini cıkartmıyo baktı dilbağı

Eklentiler

• 872A0175-F5B0-4DDC-9C59-038813E7F4C7.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 48
Bnmki de içi sarıydı parca kalmış tam düşmemiş demişti iki kez ilaç sürdü Bi git bence doktora

Bir ara epey direndi canim epey zorladim ama suan memeyi de hemen aliyor biberonu da cok sukur
Bende sırınga ile vermeye çalışıyordum ama sevmiyor almıyordu senin msjı gördükten sonra biberonla verdim 60 ml mamayı anında bitirdi hemen sonrasında gösüme tuttum çok şükür hemen gögsümü de emdi 10 dk. Kadar. Hala mama versem yiyecek gibi ama abarmayım dedim şimdi uyumaya çalışıyor.

Canim nasil anlasildi o dedigin sey benimkinde yoktur herhalde ben ilk kez duydum dediginiz seyi
Doğduğunda söylemişler eşime. Eşim dil bağı varmış diyo sürekli ama ben kendi ağrılarımın derdinde olunca önemli bişey olsa doktorlar müdahele eder diye düşünüp üstünde durmadım. 3. Gün kontrole gidince çocuk doktoru aa bu dil bağı olan bebek hatırladım dedi. Hemşirelerin yanına gidince onlarda aynı tepkiyi verdi. Yani bizim bebek hastanede dil bağı olan bebek diye kalmış akıllarda. Sonra biz evde araştırdık emme beslenme güçlüğü ilerde konuşma bozuklukları oluyormuş. Sarılık için 1 gece hastanede yatınca çocuk doktoru bence dil bağını da biran önce halledin sizi kbb doktoruna yönlendireyim dedi. Emerken çok terliyodu. Bugün halledelim dedik hemen halloldu çok şükür. İnşallah bundan sonrasında rahat beslenir ve sıkıntı olmaz.

Uzayan sarılık oluyor bu sanırım bizim yarın 12. Günümüz inşallah geçerde kurtuluruz artık.

Ben de mastit baslangıcı olmustu bende 2gun ben ates titreme ben oyle bi agrı gormedim o yuzden korkuyorum ilk bir ay sık emzir demişlerdi
Evet bir süre emzirmesem benimkilerde çok sızlıyor. Şöyle yaptık ben emzirip uyuttum. Eşime bırakıp gidip yatak odasında uyudum 1 buçuk saat kadar çok iyi geldi. Şimdi yine gece mesaisi

Bizimde 5.gün düştü kayınvalidem oraya bez koymuştu kolonyalı doğru bir uygulama mı bilmiyorum kolay kuruyormuş bikaç güne kurumuştu ama bez 10 gün durdu sürekli akıntı oluyor kıyafetine bulaşıyordu

sürekli durması konusunda emin değilim ama kolonya doğru olabilir çünkü ilk oğlumda hastane çıkışında verilen reçetede alkollü solüsyon aldırılmıştı . Göbeği için hergün sıkıp, içindeki tek kullanımlık bez ile siliyordum. İkincide gerek yok iyi kurulayın demişlerdi

Kayınvalidem daha bugün arayıp görüntülü bakayım daha bez koymaya devam etseydin göbek deligi dışarda durmaz diyor bide eskiden bozuk para koyuyorlarmış öyle mi yapsaydık diyor

Kayınvalidem daha bugün arayıp görüntülü bakayım daha bez koymaya devam etseydin göbek deligi dışarda durmaz diyor bide eskiden bozuk para koyuyorlarmış öyle mi yapsaydık diyor
Bizim bebeğinde göbeği düştükten sonra hafif kabuk kalmıştı arada kanıyordu doktorumuz sadece kolonya ile silin dedi birkaç günde düzeldi..

Gece nöbetçisi çok herhalde
benimkiler sıra yapıyor her beslenmeden sonra bir tanesi güzelce uyuyor bir taneside uyanık, şimdi sıra büyükte 2 saat sonra küçük uykysunu almış olacak bu sefer o uyumayacak, anlaşmalılar nöbetleşe uyuyorlar uyursak annemiz dinlenir aman aman uyumayalım diyorlar

doğduğundan beri nöbetteyim ben geceleri beşiğe koy, kaldır ile geçiyor . Az önce koydum yerine homur homur baktım susmayacak aldım şimdi kucağımda uyuyor . Çok daha atarlanırsa bu defa ben ayaktayken kucağımda uyuyor

Benimkide kucağımda dalmasını bekliyorum tabi beklerken arada oturarak uyukluyorum

sorma yaaa...çıldırıyordum az daha bu akşam şükür uyudu en son da 2 saat uyuyabildim..şimdi uyandım mıkırtısına bakalım bekliyorum beyfendiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…