Emerken uyuyo mama verince uyanıoBizim nöbet 5de basladı mama verdim gözleri açtı hemen yat uyu işte ya napıcaksın bu saatte
Bide kucakta gezme huyu cıktı valla ne anlıyorsa etrafa bakıpDaha yarım saat uyumadım bu vakit olduBirde kucakta gezmek istiyor
Şey soracaktım dandiniler nekadar sure kullanabiliyoruzevet yaptıracağım ama hemen değil. 2-3aylıkken
Sıcak aslında aynı saatte hep ya bide ıkınıyor gazı çıkmayınca morarana kadar ağlıyor hic bişeye susmuyoAllah allah ne var ki bu araba bizim de öyle. Gazlar gidiyor mu arabada
Evet diyorum ki acaba gece üşüyorlar mi da sabaha karşı gaz nöbetleri başlıyor.
ben işe başlayacağım için baya kullanıyorum. ama ek gıda döneminde süt sağmaya pek gerek olmuyor. çalışmıyorsan çok gerek duymayabilirsinKızlar bize bu elektrikli göğüs pompaları kaç aya kadar gerekli oluyor ? Elimde idareten bi tane var ama çok uzun süre gerekli olacaksa yeni bi tane almayı düşünüyorum
Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nedir?
ana kucakları çok uzun soluklu olmuyor. bebek özellikle emekleme dönemi sonrası öok sabit kalmak istemiyor. tahminim 6-7ay kullanırız gibi.Şey soracaktım dandiniler nekadar sure kullanabiliyoruz
Kolik nöbeti böyle bir şey değil di miSıcak aslında aynı saatte hep ya bide ıkınıyor gazı çıkmayınca morarana kadar ağlıyor hic bişeye susmuyo
Faydali mi buana kucakları çok uzun soluklu olmuyor. bebek özellikle emekleme dönemi sonrası öok sabit kalmak istemiyor. tahminim 6-7ay kullanırız gibi.
valla bilemiyorum canım benim şimdi işime yarıyor. ama her çocuk istemeyebilir. şans işi aslındaFaydali mi bu
Suan trendyolda indirim var
Kararsiz kaldim
Anladim denemeden bilemeyizvalla bilemiyorum canım benim şimdi işime yarıyor. ama her çocuk istemeyebilir. şans işi aslında
Bu emzirme sağma doyma muhabbeti daha ne kadar sürüyor bilmiyorumBu model anladıgım kadarıyla güzel ama bunun fiyatına kiralasam daha ucuza gelir ne kadar daha kullanırım ki bilemedim kararsız kaldım şimdi hepten..lansinohunkinide önerdi bi arkadaş o daha uygun
Benim oğlum kucak sevmiyorDaha yarım saat uyumadım bu vakit olduBirde kucakta gezmek istiyor
Nazar değmesin ama ben daha şanslıyım sanırımYine en şanslıınız benm sanırım 3 saatlik ağlamanın ardından saat 2de zorla uyuttum yeni uyandık
Ben uyuduğuma rağmen seesem gibiyim Allah kolaylık versinDaha yarım saat uyumadım bu vakit olduBirde kucakta gezmek istiyor
Masallah masallahm sanki senin dogum da hizli ilerlemisti di miNazar değmesin ama ben daha şanslıyım sanırımbizde bu zamana kadar ağlama nöbetleri hiç olmadı sadece acıkınca ağlamaya başlıyor karnını doyurunca susuyor gece 12 gibi bi yatıyor 4 gibi uyanıyor karnını doyurup 4:30 gibi geri uyutuyoruz 8 e doğru kalkıyor o arada beni biraz uğraştırıyor gazdan dolayı şimdi yine uyudu ama en fazla 1 saat uyur. Gündüz kısa uyuyor gece uzun uyuyor bu arada mama kullanmıyoruz.
Çalışıyorum canım 10 aralıkta işe başlıyorum ama bizde süt izni var yarım gün işe gitcem gerçi duruma bakıp 2 yıl ücretsiz izinde alma durumum var. Gerçi kesin ücretsiz izin alcam da belki şu 6 aylık süt iznini kullanırım diye düşünüyorumben işe başlayacağım için baya kullanıyorum. ama ek gıda döneminde süt sağmaya pek gerek olmuyor. çalışmıyorsan çok gerek duymayabilirsin
Buarada teşekkür ederim asudan doktora göründük çok tatlı bir kadın yavalla bilemiyorum canım benim şimdi işime yarıyor. ama her çocuk istemeyebilir. şans işi aslında
Sıcak aslında aynı saatte hep ya bide ıkınıyor gazı çıkmayınca morarana kadar ağlıyor hic bişeye susmuyo
Tamda böyle oluyor kolik nöbetiKolik nöbeti böyle bir şey değil di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?