2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ben işe başlayacağım için baya kullanıyorum. ama ek gıda döneminde süt sağmaya pek gerek olmuyor. çalışmıyorsan çok gerek duymayabilirsin

günaydın

bizde 5gibi uyuyabildik. ben şimdi uyandım ama bıdığım uyuyor hala. gece uykuya dalmamız zor oldu. alttan gazlaeı çıkardı bir de bağırsakları boşalttı öle uyuyabildi. benim oğlan hep alttan çıkarıyor gazı üstten hiç çıkarmıyoruz beslenme sonrası.

Bu model anladıgım kadarıyla güzel ama bunun fiyatına kiralasam daha ucuza gelir ne kadar daha kullanırım ki bilemedim kararsız kaldım şimdi hepten..lansinohunkinide önerdi bi arkadaş o daha uygun
Bu emzirme sağma doyma muhabbeti daha ne kadar sürüyor bilmiyorum acaba bebekler büyüyüp çenesi kuvvetlenip memeyi foş foş emip bitirebilirse sağmaya gerek kalmayacak mı ? Alırsam çok az bi süre mi kullanmaya ihtiyaç olacak vs sorular Evet dediğin marka daha uygun bende yorumlarına denk geldim memnunlar

Yine en şanslıınız benm sanırım 3 saatlik ağlamanın ardından saat 2de zorla uyuttum yeni uyandık
Nazar değmesin ama ben daha şanslıyım sanırım bizde bu zamana kadar ağlama nöbetleri hiç olmadı sadece acıkınca ağlamaya başlıyor karnını doyurunca susuyor gece 12 gibi bi yatıyor 4 gibi uyanıyor karnını doyurup 4:30 gibi geri uyutuyoruz 8 e doğru kalkıyor o arada beni biraz uğraştırıyor gazdan dolayı şimdi yine uyudu ama en fazla 1 saat uyur. Gündüz kısa uyuyor gece uzun uyuyor bu arada mama kullanmıyoruz.

Ya kızlar bebeğim uyudu ben de biraz dinleneyim diyorsunuz ya o nasıl bir şey oluyor? Ben uyutuyorum oğlumu odaya geçiyorum 2 dk sonra ciyak sesi geliyor. Uykuya tepki olarak doğdu benim oğlum. Uykusuz da yaşanabileceğini tüm dünyaya anlatıp yeni buluşlara imza atacak
Ya da ekstra verimli uykunun formülünü buldu, 2 dk icin de sanki 8 saat uyumuş gibi enerji depoluyor. Keşke bize de soylese neymiş bu formul

Masallah masallahm sanki senin dogum da hizli ilerlemisti di mi

ben işe başlayacağım için baya kullanıyorum. ama ek gıda döneminde süt sağmaya pek gerek olmuyor. çalışmıyorsan çok gerek duymayabilirsin
Çalışıyorum canım 10 aralıkta işe başlıyorum ama bizde süt izni var yarım gün işe gitcem gerçi duruma bakıp 2 yıl ücretsiz izinde alma durumum var. Gerçi kesin ücretsiz izin alcam da belki şu 6 aylık süt iznini kullanırım diye düşünüyorum
Bu arada sen hangi marka süt sağma makinesi kullanıyorsun ?

valla bilemiyorum canım benim şimdi işime yarıyor. ama her çocuk istemeyebilir. şans işi aslında
Buarada teşekkür ederim asudan doktora göründük çok tatlı bir kadın ya oldukça sempatik biri bebeği seviyor bayağı hastası olan bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…