- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Gazan mübarek olsun benimki gider gitmez uyuyacağım gitmek üzere
sorma yaaa...çıldırıyordum az daha bu akşam şükür uyudu en son da 2 saat uyuyabildim..şimdi uyandım mıkırtısına bakalım bekliyorum beyfendiyi
Ben 5 dakikalık uykuylayım benimkiker yattı darısı size kolay gelsin size bende birazcık uyuyayımBizim sabahı bulur artık uyumamızz
Kızlar bize bu elektrikli göğüs pompaları kaç aya kadar gerekli oluyor ? Elimde idareten bi tane var ama çok uzun süre gerekli olacaksa yeni bi tane almayı düşünüyorumBu canımSatın al: Avent Avent Laktator Elektryczny Premium Elektronik göğüs pompası SCF395/11 Elektronik göğüs pompası
Philips Avent Elektronik Göğüs Pompasıyla süt sağmada yeni bir çığır açın. Bu tasarım, bebeklerin süt emme biçiminden ilham alan emiş ve göğüs ucu stimülasyonu arasında mükemmel bir denge kurar. Yumuşak yastık, göğüs ucunuzun boyutuna ve şekline hassas bir biçimde uyum sağlar. Daha fazla bilgi...www.philips.com.tr
Bu model anladıgım kadarıyla güzel ama bunun fiyatına kiralasam daha ucuza gelir ne kadar daha kullanırım ki bilemedim kararsız kaldım şimdi hepten..lansinohunkinide önerdi bi arkadaş o daha uygunKızlar bize bu elektrikli göğüs pompaları kaç aya kadar gerekli oluyor ? Elimde idareten bi tane var ama çok uzun süre gerekli olacaksa yeni bi tane almayı düşünüyorum
Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nedir?
Bizimkiler 3de başlıyor heralde gaz nöbetiSanırım herkesin nöbet bitmiş. Bizimki 3ten beri devam
Doğum kağıdına yazmamışlar ama ultrasonda da hep uzun çıkıyordu en son 54cmdi oğlan dayıya kardeşimde 15 yaşında 1.95 boyu ona çekecek gibi onuda basketci yaparız ne yapalımA Aysira46 senin bebişde uzundu kaç cm şuan
[/QUOTE canim dogumda sordum 51 cm yazılı doktor boyunu onemsemeden yazmis olabilirler 1 aylık kontrolunde anlarsın dedi en son 31.haftada ultrasonda 55 cm çıkmıştı bilmiyorum hangisi dogru haftaya ogrenecem insallah seninki ne kadar suan
Canim bende oyle giydiriyorum ama benimkisi biraz tombis dogdu zaten boyuda azıcık alttan katlıyorum 0-3aylari bosa almisim sadece 1 kere giydirdim cogu dar geliyor sıkıyorKızlar bebeklerinizin boyu kaç cm bizimki uzun olacak heralde kusup duruyor kıyafet bulamadım 3/6 ay giydirdim kilodan doldurmasada boydan oldu
Aynen ya 60 ml mama verdim gözler faltaşı ama gazı var sanırım ıkınıyorBizim nöbet 5de basladı mama verdim gözleri açtı hemen yat uyu işte ya napıcaksın bu saatte
Benimki uyurken bile çok ıkınıyor okdr ıkınmıyo bile cıkmıyoAynen ya 60 ml mama verdim gözler faltaşı ama gazı var sanırım ıkınıyor
Allah allah ne var ki bu araba bizim de öyle. Gazlar gidiyor mu arabadaGeceye kadar uyumadı bütün gün evi turladık durdukBelli saatlerde başlıyor sallayıp uyuttum şimdi Arabada uyuyor bide
Evet diyorum ki acaba gece üşüyorlar mi da sabaha karşı gaz nöbetleri başlıyor.Bizimkiler 3de başlıyor heralde gaz nöbeti
biraz masaj yaptık telefondan saç kurutma makinesi sesi dinliyoruz
hahayyy bukadancıkmıydı yani..biz.hala burdayız.Biz uyuyup geldik
Daha yarım saat uyumadım bu vakit olduBiz uyuyup geldik
oyyyy senin durum da fena...benimki de hiç sevmiyor uyumayı daha doğrusu şu sancıları yüzünden uyuyamıyor kuzumDaha yarım saat uyumadım bu vakit olduBirde kucakta gezmek istiyor
Uyurda inşallah iki saat uyurum bendeoyyyy senin durum da fena...benimki de hiç sevmiyor uyumayı daha doğrusu şu sancıları yüzünden uyuyamıyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?