2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bize bu elektrikli göğüs pompaları kaç aya kadar gerekli oluyor ? Elimde idareten bi tane var ama çok uzun süre gerekli olacaksa yeni bi tane almayı düşünüyorum
Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nedir?

Bu model anladıgım kadarıyla güzel ama bunun fiyatına kiralasam daha ucuza gelir ne kadar daha kullanırım ki bilemedim kararsız kaldım şimdi hepten..lansinohunkinide önerdi bi arkadaş o daha uygun

3 ten 5.30 a kadar uyuduk. Şimdi huzursuzlanmaya başladı 60 ml mama vereceğim umarım uyumaya devam eder...

Bizim nöbet 5de basladı mama verdim gözleri açtı hemen yat uyu işte ya napıcaksın bu saatte

Kızlar bebeklerinizin boyu kaç cm bizimki uzun olacak heralde kusup duruyor kıyafet bulamadım 3/6 ay giydirdim kilodan doldurmasada boydan oldu
Canim bende oyle giydiriyorum ama benimkisi biraz tombis dogdu zaten boyuda azıcık alttan katlıyorum 0-3aylari bosa almisim sadece 1 kere giydirdim cogu dar geliyor sıkıyor

Geceye kadar uyumadı bütün gün evi turladık durduk Belli saatlerde başlıyor sallayıp uyuttum şimdi Arabada uyuyor bide
Allah allah ne var ki bu araba bizim de öyle. Gazlar gidiyor mu arabada
Bizimkiler 3de başlıyor heralde gaz nöbeti
biraz masaj yaptık telefondan saç kurutma makinesi sesi dinliyoruz
Evet diyorum ki acaba gece üşüyorlar mi da sabaha karşı gaz nöbetleri başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…