- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Kullanıyorum ama hiç faydasını görmedim sanki ya. En güzelini emerken yapıyor bol bol kaka yapıyor.Damla falan kullanıyor musunuz
Kocadan çok ta şanslı olduğumu düşünmüyorum veya ben huysuz birisiyim adamın her yaptığı konuştuğu bana batıyor kavga ediyoruzMaşallah cnm sen kocadanda şanslısın bebeden de senle yarışamam
Erkek canım ben bu uykuya az derken sen yarısına razıysan ben Halime şükredeyim bariMaşallah de kız sendeki uykunun yarısını bana göndersen razıyım kız mı bebiş kızlar daha gazsız oluyormuş
Hadi yaGünaydınben oğlumda 1 yıla yakın kullandım. Ama arkadaşım 2,5 yıl kullandı. İhtiyacına göre yani canım
Yaa aynısıaynen bemimki de öyle. o kafayı nasıl kaldırıyorsa el kadar bebebi de ağzına kıyafeti değerse o tarafa doğru yığılıyor meme diye
Kız maşaallah de nazar etcen bebeğeBenim oğlum kucak sevmiyor
Ben bimden almıştım canım Kiwi baby marka. Çok uygundu da 100 liraydı galiba. Ben bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim. Bebek göğüslerimi tam bitiremiyor sağmayınca çok fena ağrı yapıyor sütü sağınca öyle bi rahatliyorum kiKızlar bize bu elektrikli göğüs pompaları kaç aya kadar gerekli oluyor ? Elimde idareten bi tane var ama çok uzun süre gerekli olacaksa yeni bi tane almayı düşünüyorum
Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnuniyet durumunuz nedir?
Haydaa polyannaya bişey sormayın kızlar sinirimi bozduBenim oğlum kucak sevmiyor
Evet bizimkide emerken yapiyor tek ama hala yapamadı çok huzursuz off napcamKullanıyorum ama hiç faydasını görmedim sanki ya. En güzelini emerken yapıyor bol bol kaka yapıyor.
Senin oglan bnm kızın ruh ikiziYa kızlar bebeğim uyudu ben de biraz dinleneyim diyorsunuz ya o nasıl bir şey oluyor? Ben uyutuyorum oğlumu odaya geçiyorum 2 dk sonra ciyak sesi geliyor. Uykuya tepki olarak doğdu benim oğlum. Uykusuz da yaşanabileceğini tüm dünyaya anlatıp yeni buluşlara imza atacak
Ya da ekstra verimli uykunun formülünü buldu, 2 dk icin de sanki 8 saat uyumuş gibi enerji depoluyor. Keşke bize de soylese neymiş bu formul
Bende sırınga ile vermeye çalışıyordum ama sevmiyor almıyordu senin msjı gördükten sonra biberonla verdim 60 ml mamayı anında bitirdihemen sonrasında gösüme tuttum çok şükür hemen gögsümü de emdi 10 dk. Kadar. Hala mama versem yiyecek gibi ama abarmayım dedim şimdi uyumaya çalışıyor.
Doğduğunda söylemişler eşime. Eşim dil bağı varmış diyo sürekli ama ben kendi ağrılarımın derdinde olunca önemli bişey olsa doktorlar müdahele eder diye düşünüp üstünde durmadım. 3. Gün kontrole gidince çocuk doktoru aa bu dil bağı olan bebek hatırladım dedi. Hemşirelerin yanına gidince onlarda aynı tepkiyi verdi. Yani bizim bebek hastanede dil bağı olan bebek diye kalmış akıllarda. Sonra biz evde araştırdık emme beslenme güçlüğü ilerde konuşma bozuklukları oluyormuş. Sarılık için 1 gece hastanede yatınca çocuk doktoru bence dil bağını da biran önce halledin sizi kbb doktoruna yönlendireyim dedi. Emerken çok terliyodu. Bugün halledelim dedik hemen halloldu çok şükür. İnşallah bundan sonrasında rahat beslenir ve sıkıntı olmaz.
Aynen ya 6dan beri hiç emerken de yapmadı ve çok huzursuzEvet bizimkide emerken yapiyor tek ama hala yapamadı çok huzursuz off napcam
Beşik kertmesi yapalım bunları uğraşsın dursunlar birbirleri ileSenin oglan bnm kızın ruh ikizi
Aynen ya 60 ml mama verdim gözler faltaşı ama gazı var sanırım ıkınıyor
Emerken uyuyo mama verince uyanıo
Nazar değmesin ama ben daha şanslıyım sanırımbizde bu zamana kadar ağlama nöbetleri hiç olmadı sadece acıkınca ağlamaya başlıyor karnını doyurunca susuyor gece 12 gibi bi yatıyor 4 gibi uyanıyor karnını doyurup 4:30 gibi geri uyutuyoruz 8 e doğru kalkıyor o arada beni biraz uğraştırıyor gazdan dolayı şimdi yine uyudu ama en fazla 1 saat uyur. Gündüz kısa uyuyor gece uzun uyuyor bu arada mama kullanmıyoruz.
Ayy 3 ay sonrada en çok uyuyan biz olalım lütfen gözlerim ağrımaya başladı hala uyumadım gerçi ben böyleyim bizim bebişler nasıl dayanıyor uykusuz
Canim cok gecmis olsun rabbim.sifa versin en kisa zamanda duzelir insallah simdi nasil bebis
En çok uyuyani da geçtim ortalamayı yakalasak yeter benceAyy 3 ay sonrada en çok uyuyan biz olalım lütfen gözlerim ağrımaya başladı hala uyumadım gerçi ben böyleyim bizim bebişler nasıl dayanıyor uykusuz
çok uyumuşum yaaa saolsun oğluş 1.5 saat uyuttu beni ..mamanı yedin gazini cikardin daha ne gıvranıyon bebe derdin ne...yat uyu işte..catlıycak valla kafamSabah 10...nobeti devrediyorum artık benden bu kadar..pertingennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?