2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah cnm sen kocadanda şanslısın bebeden de senle yarışamam
Kocadan çok ta şanslı olduğumu düşünmüyorum veya ben huysuz birisiyim adamın her yaptığı konuştuğu bana batıyor kavga ediyoruz
Maşallah de kız sendeki uykunun yarısını bana göndersen razıyım kız mı bebiş kızlar daha gazsız oluyormuş
Erkek canım ben bu uykuya az derken sen yarısına razıysan ben Halime şükredeyim bari bende az uyuyorum diye gün boyu fık fık eşimle kavga ediyorum
Günaydın ben oğlumda 1 yıla yakın kullandım. Ama arkadaşım 2,5 yıl kullandı. İhtiyacına göre yani canım
Hadi ya baya önemli bi ihtiyaçmış o zaman bende 6 aylık olunca yani ek gıdaya geçince bu sağma olayını bitiricez diye düşünüyordum.

aynen bemimki de öyle. o kafayı nasıl kaldırıyorsa el kadar bebebi de ağzına kıyafeti değerse o tarafa doğru yığılıyor meme diye
Yaa aynısı görmüyo mu bu bebeler memeyi uzatıyorum kıyafetin toplandığı yeri emiyor aç memeyi tutturana kadar bi de öyle bi güçle ittiriyor ki kendini şuncacık bebe o gücü nerden buluyor

Ben bimden almıştım canım Kiwi baby marka. Çok uygundu da 100 liraydı galiba. Ben bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim. Bebek göğüslerimi tam bitiremiyor sağmayınca çok fena ağrı yapıyor sütü sağınca öyle bi rahatliyorum ki

Sabah sabah yüzünde kanla uyandım çocuğumun.tırnaklarını kesmiştim en küçük parmağına kıyamadım bi türlü beceremedim ve o tek tırnakla yüzünü yolup kanatabilmiş.Hayır küçüçük bi yerden nasıl o kadar kan çıkıyo kalp krizi geçirirecektim kan nerden geldi diye.

Kızlar biogaia kullanan var mı kaç tane eczane aradım en son eczanenin birinde bir tane kalmış sanırım satılmıyor artık kullanım süreside bir ay mecbur yenisini almak gerekiyor

Senin oglan bnm kızın ruh ikizi

Emzirmeyi hic birakma canim mama versende emzir bana doktor once emzir sonra mama ver diyordu ama benimki cok acikirsa memeyi tutmuyordu mamayi once sonra memeyi aliyordu ama emzire emzire alisti simdi bazi ogunlerde mama hic vermiyorum sadece emiyor

Gecmis olsun canim simdidem sonra cokur cokur emsin anacigini artik engelide kalmadi bebisin

Emerken uyuyo mama verince uyanıo

AYy benimkisinde de oluyor biberon agiza girince gozleri lamba gibi aciyor ama ben daha kucagima alicam yolda uyuyor resmen sanki uyku sensoru var bende ama kendilerini guvende hissettikleri icin kucakta uyuyrlarmis ama bu da emmeyi zorlastiryor malesef

Emziriyorsun dimi canim sagip vermiyorsun sutunu yarim saatte doyuyor mu doydugunu nasil anliyorsun kendisi mi birakiyor ben 1 saate yakin emziriyorum biraktimi zorla tepiyorum yine doymamistir diye.memeyi

Canim cok gecmis olsun rabbim.sifa versin en kisa zamanda duzelir insallah simdi nasil bebis

Sağol kuzum. Çok şükür dün eve getirdik. Mamayı 120 cc ye çıkarmışlar. Memeyi biraz emip bırakıyor süt olduğu halde. Oluk Oluk akmasada olanıda emzik gibi kullanıyor. Mecbur üsyüne Mamayı veriyorum.

Bu arada korsem geldi kızlar. Gerçekten güzelmiş. Önce bunla göbişi azaltıp sonra yamunaya geçmek daha mantıklı olacak. Ve şuan trendyolda 104 tl ye düşmüş iyi fiyat. Normalde 130 tl.

Ayy 3 ay sonrada en çok uyuyan biz olalım lütfen gözlerim ağrımaya başladı hala uyumadım gerçi ben böyleyim bizim bebişler nasıl dayanıyor uykusuz
En çok uyuyani da geçtim ortalamayı yakalasak yeter bence Ya inan ki onu çözemedim biz dayanamıyoruz bu ufaklıklar nasıl dayanıyor?
Gerçi onlar tüm gün kucaklarinda 5 kiloluk bir insan taşımıyor
Bazen uyuyakaldigi yerde bırakıp gidiyorum belki görmezsem sesini duymazsam uyur diye. Totem yaptım öyle tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…