2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Benim sana tavsiyem gunduz uykusunu azaltman ve odasini ayirman. Birkac gun zorlanirsin sonra sefasini surersin...

Oo cok güzel seans fiyatı ne cnm orda

Kızlar kanguru nasıl kullanıyorsunuz bende alacağım ama 3 ay üstü kullanabilir yazıyor problem olur mu ki

Hım iyi normal buradada öyle ben 120 verdim Baska byer 170 filan demişti değişiyor burda cok var ya
He 120 de iyimiş. sen düzenli gidecek misin?
Kızlar kanguru nasıl kullanıyorsunuz bende alacağım ama 3 ay üstü kullanabilir yazıyor problem olur mu ki
Kullanamıyoruz. Ben de sling aldım ama bağlamayı beceremediğim için duruyor öyle

Yenidoğanlara uygun kangurular var onlardan alabilirsin canım 3 ay üstü olanlarda bebeğin oturma pozisyonunda olması lazım ilk 3 ay bebeklerin oturması iyi değil..

Borooshbaby araştır canım, yenidoğan dan itibaren kullanılabiliyor çünkü ay büyüdükçe omuz ayarı değişiyor; stabil ayarda değil. Ben ondan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…