İçiyosa sıkıntı yokHic bakmadım valla bebiş içiyo ama
Acı olması daha iyi cok alısmazlar mamayaİçiyosa sıkıntı yok
Gül suyu iyi geliyormuş canım bir dene istersenBoyun alt kısımları isilik gibi kızarıklık olmuş kızlar kırmızı kırmızı nasıl geçer
Maşaallah 1 kg almış.Merhaba kızlar tek tek alıntılayamadım bizim dün kontrol vardı kilo alımı iyi boyu 60 cm olmuş ben uzadığını farkettim ama doğumda 52 ydi 28 günde 8 cm çok mantıklı gelmedi yanlış mı acaba dedim doktor normal 2. Ayda da 60 olabilir hep aynı oranda uzamaz boy uzamazsa panik yapmayın dedi kilosu da iyi günde 20 gr alıyor normal dedi doğum kilosu 3625 di ama sonra kilo kaybı çok olmuştu 3250 ye düştük 15. Günde falan doğum kilosuna geldi 28. Günde 4185 oldu gündüz saat başı gece iki saatte bir emziriyordum ben kilo alımına göre saatleri ayarlayacağım son günlerde geceleri en fazla 3 saatte bir uyanıyor ben de o uyandıkça emziriyorum sarılık riski geçtikten sonra uyandıkça emzirebilirsiniz ama doktor 4 saati geçmesin dedi şekeri düştüğü için de uyumaya devam edebiliyorlar çişli bez 5 i geçiyorsa doyuyor demektir ilk başlarda çeneleri kuvvetli olmadığı içim dinlene dinlene emiyorlar bende 20 dkydı ama artık bakıyorum 5-10 dk arası aktif emiyor sonrası meme ucuyla oyun 10 dk sonra çıkartıyorum ben yoksa uzun emzirmek de hava yuttuğu için gaza neden oluyor siz de o hataya düşmeyin emzik gibi kullanmasın size yazık uyku süresini uzatmak için müzik açın arkada ben hamilelikte çok dinlerdim şimdi kız da müziği çok seviyor oyalamak için biraz daha hareketli uykuda daha yumuşak jazz tarzı müzikler açık oluyor tvde gündüz salıncak tarzı ana kucağında yatıyor uykuya dalınca sallanmasını kapatıyorum
Kontrolde Dr çok gazı var dedi evet gazı var ama masajla falan çıkartabiliyoruz kendi çıkardığı için maşallah diyeyim damla istemedim ilerleyen günlerde dayanamazsan damla başlatabiliriz dedi huzursuz değilse kendi çıkartıyorsa başlamayalım dedi
Gebelikte böbrekte genişleme vardı sağda o hala duruyor iki gündür hastanelerdeyiz şükür enfeksiyon çıkmadı böbrek takip edilecek enfeksiyon kapmaması lazım kan tahlili de verdik şükür sonuçlar iyi geldi bizden haberler böyle takipte oluyor olması bile bayağı üzdü biz hasta olalım da onlara birşey olmasın
Bol yıkayıp havalandır canım.ben yanağındaki sivilceler için mustelanın yüz kremini almıştım boynundakilerede iyi geldi.Boyun alt kısımları isilik gibi kızarıklık olmuş kızlar kırmızı kırmızı nasıl geçer
Ben 10 dk emzirip çeksem benimki ağıdı basıyor oyalamaya çalışıyorum ama nafile o memede 45 dk 1 saat arası durmazsa olmuyor ben ne yapayımMerhaba kızlar tek tek alıntılayamadım bizim dün kontrol vardı kilo alımı iyi boyu 60 cm olmuş ben uzadığını farkettim ama doğumda 52 ydi 28 günde 8 cm çok mantıklı gelmedi yanlış mı acaba dedim doktor normal 2. Ayda da 60 olabilir hep aynı oranda uzamaz boy uzamazsa panik yapmayın dedi kilosu da iyi günde 20 gr alıyor normal dedi doğum kilosu 3625 di ama sonra kilo kaybı çok olmuştu 3250 ye düştük 15. Günde falan doğum kilosuna geldi 28. Günde 4185 oldu gündüz saat başı gece iki saatte bir emziriyordum ben kilo alımına göre saatleri ayarlayacağım son günlerde geceleri en fazla 3 saatte bir uyanıyor ben de o uyandıkça emziriyorum sarılık riski geçtikten sonra uyandıkça emzirebilirsiniz ama doktor 4 saati geçmesin dedi şekeri düştüğü için de uyumaya devam edebiliyorlar çişli bez 5 i geçiyorsa doyuyor demektir ilk başlarda çeneleri kuvvetli olmadığı içim dinlene dinlene emiyorlar bende 20 dkydı ama artık bakıyorum 5-10 dk arası aktif emiyor sonrası meme ucuyla oyun 10 dk sonra çıkartıyorum ben yoksa uzun emzirmek de hava yuttuğu için gaza neden oluyor siz de o hataya düşmeyin emzik gibi kullanmasın size yazık uyku süresini uzatmak için müzik açın arkada ben hamilelikte çok dinlerdim şimdi kız da müziği çok seviyor oyalamak için biraz daha hareketli uykuda daha yumuşak jazz tarzı müzikler açık oluyor tvde gündüz salıncak tarzı ana kucağında yatıyor uykuya dalınca sallanmasını kapatıyorum
Kontrolde Dr çok gazı var dedi evet gazı var ama masajla falan çıkartabiliyoruz kendi çıkardığı için maşallah diyeyim damla istemedim ilerleyen günlerde dayanamazsan damla başlatabiliriz dedi huzursuz değilse kendi çıkartıyorsa başlamayalım dedi
Gebelikte böbrekte genişleme vardı sağda o hala duruyor iki gündür hastanelerdeyiz şükür enfeksiyon çıkmadı böbrek takip edilecek enfeksiyon kapmaması lazım kan tahlili de verdik şükür sonuçlar iyi geldi bizden haberler böyle takipte oluyor olması bile bayağı üzdü biz hasta olalım da onlara birşey olmasın
Acı olması daha iyi cok alısmazlar mamaya
Evet canım öyleymiş doktora sordum öyle dedi oda deniycemGül suyu iyi geliyormuş canım bir dene istersen
Aaa şahane deneyeceğim bunuYatagı biraz ısutmayı dene cnm o sıcaklıgı alsın birden soguk geliyo sanırım o yatak çarsaf filan ben öyle yapıyorum anlamıyor o zmn
Emzik almıyor muBen 10 dk emzirip çeksem benimki ağıdı basıyor oyalamaya çalışıyorum ama nafile o memede 45 dk 1 saat arası durmazsa olmuyor ben ne yapayım
Alt temizle
Tamam canım öyle yapıcam kusuk oluyor ya hep bide yatınca alt kısım kapalı kalıyor ondan heralde mustelanın setini almıştım ama vücut losyonu var içinde o iyi gelir mi ki bide Gül suyu iyi geliyormuşBol yıkayıp havalandır canım.ben yanağındaki sivilceler için mustelanın yüz kremini almıştım boynundakilerede iyi geldi.
Merhaba kızlar tek tek alıntılayamadım bizim dün kontrol vardı kilo alımı iyi boyu 60 cm olmuş ben uzadığını farkettim ama doğumda 52 ydi 28 günde 8 cm çok mantıklı gelmedi yanlış mı acaba dedim doktor normal 2. Ayda da 60 olabilir hep aynı oranda uzamaz boy uzamazsa panik yapmayın dedi kilosu da iyi günde 20 gr alıyor normal dedi doğum kilosu 3625 di ama sonra kilo kaybı çok olmuştu 3250 ye düştük 15. Günde falan doğum kilosuna geldi 28. Günde 4185 oldu gündüz saat başı gece iki saatte bir emziriyordum ben kilo alımına göre saatleri ayarlayacağım son günlerde geceleri en fazla 3 saatte bir uyanıyor ben de o uyandıkça emziriyorum sarılık riski geçtikten sonra uyandıkça emzirebilirsiniz ama doktor 4 saati geçmesin dedi şekeri düştüğü için de uyumaya devam edebiliyorlar çişli bez 5 i geçiyorsa doyuyor demektir ilk başlarda çeneleri kuvvetli olmadığı içim dinlene dinlene emiyorlar bende 20 dkydı ama artık bakıyorum 5-10 dk arası aktif emiyor sonrası meme ucuyla oyun 10 dk sonra çıkartıyorum ben yoksa uzun emzirmek de hava yuttuğu için gaza neden oluyor siz de o hataya düşmeyin emzik gibi kullanmasın size yazık uyku süresini uzatmak için müzik açın arkada ben hamilelikte çok dinlerdim şimdi kız da müziği çok seviyor oyalamak için biraz daha hareketli uykuda daha yumuşak jazz tarzı müzikler açık oluyor tvde gündüz salıncak tarzı ana kucağında yatıyor uykuya dalınca sallanmasını kapatıyorum
Bugün benimki de tam 7 dk yattığı yerde sağa sola baktı. Hala şaşkınımKesinlikle öyle bizimkide bugün yattığı yerde durup etrafa baktı biraz da olsa çok şükür
Babyjörn aldım ben çok memnunum yenidoğan için uygun 3haftalıktan beri her gün kullanıyorumKızlar kanguru nasıl kullanıyorsunuz bende alacağım ama 3 ay üstü kullanabilir yazıyor problem olur mu ki
Anneye zor da daha da kotusu sık emzirmek de çok gaz yapıyor. Sonra çıkarmaya çalış dur. Eziyet cidden ya şu gaz olayı.Emzik almıyor muama 45 dk emmiyor oynuyor en en fazla 20 dk emer pofff emzik gibi kullanıyorlar ilk aylar çok ağlıyorsa güvenli bağlanma için tutun memede her istediğinde diyorlar ama bu anneye bayağı zor neredeyse diğer emzirme zamanı geliyor n benim kızın sabah öğle ikindide derin uykuları var ort iki saat uyuyor onun dışında kısa kestirmeler oluyor o zamanlar gündüz saatte bir emiyor
Evet kokusu biraz farklı. Gaz damlası damlattım hep ben içine o yüzden bilemiyorum.degisik bir kokusu var diyorlar oyle mi canim birde gaz problemi yapmiyor degil mi
Bende 5 6 saat deliksiz uyusa bırakırdım sanırım. Benim doktorum 4 5 saati geçirmeyin dediAnneye zor da daha da kotusu sık emzirmek de çok gaz yapıyor. Sonra çıkarmaya çalış dur. Eziyet cidden ya şu gaz olayı.
Uyuyorsa 4 saati gecirmeyin sekeri duser demis ya doktor bu tehlikeli bir şey mi? Benim oğlum dün ilk kez 5 6 saat uyudu ben de dokunmadım hiçKendi rahatım için onu tehlikeye atmış olmayayım da Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?