- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Ah canım dakika mı tuttun ne hallere geldikBugün benimki de tam 7 dk yattığı yerde sağa sola baktı. Hala şaşkınım
Ahah ben saniye bile tutuyorum. Ağladığı zaman pozisyon degistiriyorum 25 sn sürüyor sonra tekrar aglamaya basliyor. Pozisyon değişimi ortalama 27 sn susturuyor.Ah canım dakika mı tuttun ne hallere geldik
Seninki uyusun da bırak tabi uyutmadığı günlerin acısını çıkartırsınBende 5 6 saat deliksiz uyusa bırakırdım sanırım. Benim doktorum 4 5 saati geçirmeyin dedi
Kendimden pay biçersem şekerim düşünce elim ayağım titriyor başım ağrıyor bebekte de şeker düştü uyandırdık besledik bir anda ani şeker yükselmesi oluyor denge bozuluyor kendimizden pay biçersek böyle şeyler yaşıyordur ama kimi doktor da uyusun ellemeyin diyor bana kalırsa mama alıyorsa geceleri uyuyabilir o bayağı tok tutuyor ama sadece anne sütü alıyorsa sindirimi kolay olduğu için şeker düşmesi daha çabuk olur 4 saati geçirmiyorum ben kız da en fazla 4 saat uyumuştur genelde 2-3 saatte kalkıyorAnneye zor da daha da kotusu sık emzirmek de çok gaz yapıyor. Sonra çıkarmaya çalış dur. Eziyet cidden ya şu gaz olayı.
Uyuyorsa 4 saati gecirmeyin sekeri duser demis ya doktor bu tehlikeli bir şey mi? Benim oğlum dün ilk kez 5 6 saat uyudu ben de dokunmadım hiçKendi rahatım için onu tehlikeye atmış olmayayım da Allah korusun
Ah azıcık uyusaSeninki uyusun da bırak tabi uyutmadığı günlerin acısını çıkartırsın
Merhaba kaşık biberon bildigin var mı ben almak istoyorum 1 aydir meme reddi yasiyorumKaç günlük oldunuz canım? Kaşık biberon veya enjeksiyon ile vermeyi dene bir süre, memeye tam alışınca biberon meme devam edersin..
Şu an benimki de öyleydi ne gaz ne kaka ikisini de yapmadı ama ıkındı durdu memede de tekmeler eliyle Beni tırmaladı resmen meme ucu gitti zaten yine en son yıkadıK memeyi verdim 2 dk emdi sızdı hadi darısı senin başına inşallah uyusunAh azıcık uyusa
Bu gece banyo yaptırıp yatırcam inşallah faydası olur. Zombi gibiyim
Yavrumun gözünden uyku akıyo sancı dan dalamıyo
Artık acıktıklarında kendileri uyanıyor demekki uyku daha tatlı gelmiş bende uyandırmıyorum smdi ye kdr en fazla 5 saat uyuduAnneye zor da daha da kotusu sık emzirmek de çok gaz yapıyor. Sonra çıkarmaya çalış dur. Eziyet cidden ya şu gaz olayı.
Uyuyorsa 4 saati gecirmeyin sekeri duser demis ya doktor bu tehlikeli bir şey mi? Benim oğlum dün ilk kez 5 6 saat uyudu ben de dokunmadım hiçKendi rahatım için onu tehlikeye atmış olmayayım da Allah korusun
bebe yağın varsa banyo sonrası masaj yap. bir de ısıtıcı varsa iyice ısıt odayı az mayışsın.bir de evde varsa tane kimyon demleyip çay kaşığı ile versen rahatlatabilir.Ah azıcık uyusa
Bu gece banyo yaptırıp yatırcam inşallah faydası olur. Zombi gibiyim
Yavrumun gözünden uyku akıyo sancı dan dalamıyo
Nasıl uyudu bişey yaptın mı off o günleri görecek miyimAnneye zor da daha da kotusu sık emzirmek de çok gaz yapıyor. Sonra çıkarmaya çalış dur. Eziyet cidden ya şu gaz olayı.
Canım mamayı öyle birden bırakma ya da birden uzun boşluklar koyma ben ilk hafta mama vermiştim kilo kaybından dolayı kilo almaya başlayınca yavaş yavaş bıraktık birden bırakılmaz mama demişti Dr normalde 4 sa 1 veriyordum bir gün sonra 6 sa bir sonraki günde 8 saatte bir sonra 12 saatte bir gibi mamayı yavaş yavaş azalt canım o da alışacaktırKızlar tüm gün mama vermedim gayet sakin emdi falan simdi öylesine mama verdim nasıl saldırdı 10 gündür ac gibi ya ac mıydı cocuk acaba valla kafayı yicem
Ah canım dakika mı tuttun ne hallere geldik
Şimdi sızdı. İnşallah uyanmazŞu an benimki de öyleydi ne gaz ne kaka ikisini de yapmadı ama ıkındı durdu memede de tekmeler eliyle Beni tırmaladı resmen meme ucu gitti zaten yine en son yıkadıK memeyi verdim 2 dk emdi sızdı hadi darısı senin başına inşallah uyusun
İyice mayıştırdım yatırdım şimdi inşallah uyanmaz bende uyurum şöyle bi 3 4 saat.bebe yağın varsa banyo sonrası masaj yap. bir de ısıtıcı varsa iyice ısıt odayı az mayışsın.bir de evde varsa tane kimyon demleyip çay kaşığı ile versen rahatlatabilir.
Kimyonu bende hafif dövüyorum Bi tutamını üstüne süt sağıyorum 1 çay kaşığı kadar 5 dk bekletiyorum süzüp o sütü veriyorum sanki iyi geldi gibi gaz damlasını kestim. Ben onun yerine böyle yapıyorumİyice mayıştırdım yatırdım şimdi inşallah uyanmaz bende uyurum şöyle bi 3 4 saat.
Kimyonu gece denemeye cesaret edemedim yarın annemle denicez inşallah faydası olur.
Çok şükür 3 aya bir gün daha yaklaştık
Doğuma Şafak sayar gibi 3 Aya Şafak sayıyorsunİyice mayıştırdım yatırdım şimdi inşallah uyanmaz bende uyurum şöyle bi 3 4 saat.
Kimyonu gece denemeye cesaret edemedim yarın annemle denicez inşallah faydası olur.
Seninki baya senden ayrılmak istemiyo uyurken hırkanı atletini mümkünse bikaç gündür giydiğin teninin kokusunun sindiği bi eşyanı burnuna yakın biyere koy.kokunu alırsa daha geç uyanır.İyice mayıştırdım yatırdım şimdi inşallah uyanmaz bende uyurum şöyle bi 3 4 saat.
Ya siz böyle yazınca yazmaya çekiniyorum ama benimki genelde sakin uyku sorunu pek yaşamıyoruz.Alt temizle
Emzir
Yıka
uyut
Pışpışla
Sonra tekrar baştan başla
Hayatım bu şu sıralar sizde nasıl acaba bakamıyotum da
bitti canım ama yinede temkinli davranıyoruz maske takıyolar salonda falan bir kaç saat oturduk akşam hepsi tekrar yatmaya gittiler şuan yine yanlizim..ne yalan söylimm negatif cıktiktan sonra daha cok korkar oldum..eşim hatun sen iyice suyunu çıkarmaya başladın diyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?