maşallah canım hep böyle olsun.Ya siz böyle yazınca yazmaya çekiniyorum ama benimki genelde sakin uyku sorunu pek yaşamıyoruz.
Gaz her bebeğin sorunsalı ama ondada böyle bizi saatlerce ayağa diktiği olmadı 1- 2 kez dışında.
Şimdi sürekli gözü bende hep konuşayımda dinlesin bi sesler çıkartıyo ben konuşurken çok tatlı unutmuşum bu günleri herşeye değer valla o çapkın gülüşü görünce eriyorum.
O şaşkınlık bende de varBugün benimki de tam 7 dk yattığı yerde sağa sola baktı. Hala şaşkınım
Ben ebebekten aldım canım babyplus ama daha başarılı bir kaşık olsun istiyorsan medelanınki var veya anne göğsünü bırakmasın diye özel biberonlar var gaz yapmıyor yine medelanın biberonu çok güzel ama biraz pahalı burdaki arkadaşların tavsiyesi ile ben comotomo biberon aldım henüz gelmedi arkadaşlaf memnun kalmış inşallah bizede iyi gelir..Merhaba kaşık biberon bildigin var mı ben almak istoyorum 1 aydir meme reddi yasiyorum
Aman sen temkinli olmaya devam et canım ama tabi çok da abartma biliyorsun sakınılan göze çöp batıyorbitti canım ama yinede temkinli davranıyoruz maske takıyolar salonda falan bir kaç saat oturduk akşam hepsi tekrar yatmaya gittiler şuan yine yanlizim..ne yalan söylimm negatif cıktiktan sonra daha cok korkar oldum..eşim hatun sen iyice suyunu çıkarmaya başladın diyip duruyo
Ya siz böyle yazınca yazmaya çekiniyorum ama benimki genelde sakin uyku sorunu pek yaşamıyoruz.
Gaz her bebeğin sorunsalı ama ondada böyle bizi saatlerce ayağa diktiği olmadı 1- 2 kez dışında.
Şimdi sürekli gözü bende hep konuşayımda dinlesin bi sesler çıkartıyo ben konuşurken çok tatlı unutmuşum bu günleri herşeye değer valla o çapkın gülüşü görünce eriyorum.
Maşallah diyelimmaşallah canım hep böyle olsun.
benim kızımda çok sakin büyüdü. oğlum da rahat şu an. korkuyorum huyu değişir diye bnde.
8 derken aksam 8dir inşallah8den beri uyku yok allahım zombi gibi geziyorum beynimi ıhh sesi kemirdi artık uykudugubda bile ıhh sesi geliyo sanki kulagıma 1.30saattir aralıksız aglıyo gazını cıkarttık kaka yaptı hala aglama allahım bu günler nezmn geccek kırkımıza 1hafta var daha bi umut bekliyorum
Telefonda uygulama var ordan aç canım ben öyle yapıyorum bizde süpürge sesi tren sesiKomsular bizi kesin kovacak fön makinası sesi yüzünden bizim. Oğlan fön makinasıyla uyuyor her gece bide kapatır kapatmaz acıyor gözleri yaklasık 1 saat çalısıyor kafam patlayacak birazdan
Yok onlara kanmıyor illa gercek fön makinası olacak telden denedm de yemediTelefonda uygulama var ordan aç canım ben öyle yapıyorum bizde süpürge sesi tren sesi
Çok haklısın oluru senin yazdığın gibi zaten. Eşimden yana sıkıntılı olmasam bu kadar zora düşmicem aslında.Mutlaka birini babaya vereceksin . İkisine birden mümkün değil yetişemezsin
Küçük olan mama alıyorsa baba beslesin o saatlerde o uyutsun
Emiyorsa da emzir hemen babaya ver sen büyükle ilgilen bence.
Hem yaş sendromu hem kardeş kıskançlığı vardır kuzum kıyamam içinde fırtınalar kopuyordur onun kendini öyle ifade etmeye çalışıyor bence.
Bizimde 18-20:00 arası kaos saatlerimiz.
Eşime dedim bunları uyutuna kadar enerjini bize bırak.
Yoksa mümkün değil olmuyor ki benim evde annem var bide düşün
Kız elektrik faturasına yazık telden uygulama indirin her ses var bebekuyutucu diye bir uygulama var içinde çoğu ses vardı hem de hiç durmuyor sen durdurana kadar ana fön nakinası sesi var kıydı emin olamadımKomsular bizi kesin kovacak fön makinası sesi yüzünden bizim. Oğlan fön makinasıyla uyuyor her gece bide kapatır kapatmaz acıyor gözleri yaklasık 1 saat çalısıyor kafam patlayacak birazdan
Ya onları istemiyor ki benm fön makşnası profesyonel kuaförlerin kullandığı baya sesli o yüzden telden acınca yemiyor zibidiKız elektrik faturasına yazık telden uygulama indirin her ses var bebekuyutucu diye bir uygulama var içinde çoğu ses vardı hem de hiç durmuyor sen durdurana kadar ana fön nakinası sesi var kıydı emin olamadım
Yaaa sesli güldüm buna çocukta uyandı kucağımdaKomsular bizi kesin kovacak fön makinası sesi yüzünden bizim. Oğlan fön makinasıyla uyuyor her gece bide kapatır kapatmaz acıyor gözleri yaklasık 1 saat çalısıyor kafam patlayacak birazdan
Calısırken Sesini kaydet canım belki yerKomsular bizi kesin kovacak fön makinası sesi yüzünden bizim. Oğlan fön makinasıyla uyuyor her gece bide kapatır kapatmaz acıyor gözleri yaklasık 1 saat çalısıyor kafam patlayacak birazdan
Sabah 7de kalktı aksam 8e kdr 4saat uyumustur en fazla hala uyumuyo umudum 1hafta sonra biter bizimde ins8 derken aksam 8dir inşallah40dan sonra düzeliyor sanki bizim gece ağlamaları bitti gündüze döndük bgn masallah vardı ama dün mahvetti günü gününü tutmuyor ama tılsımlı gibi 40dan sonra bende düzeldim lekelenme bile 40 bitti öyle bitti ilginçtir
Yalnız değilsin canım. İnan benimkide hiç uyumuyor. Allahtan uykusuzluğa dayanıklıyım. Sabah bi kalkıyoruz akşama kadar yatır kaldırla geçiyor yarım saat deliksiz asla uyumuyor. Çoğu işi kucağımda göğsümde onunla beraber hallediyorum. Diğeride peşimde.. Akşamdan sonra rahat uyuyor e ozamanda sofra kur kaldır mutfağı temizle büyükle oyun oyna vakit geçir derken çayımı bile gezinerek içiyorum.Sabah 7de kalktı aksam 8e kdr 4saat uyumustur en fazla hala uyumuyo umudum 1hafta sonra biter bizimde ins
silikon uclada en fazla 5 dk emiyodu bugun rekor kirdi yarim saatle sanirim gun gun alisiyorAslında meme tutsa rahat edersin memede uyutursun o an sizi filan izlersin dalgana kdr sonra yerine koyar işini yaparsın filan silikon uçla veriyormuaun bizimkide tutmadı 2 3 hafta ugrastım ben
Abooowww elektirik faturası 500 gelir artıkYok onlara kanmıyor illa gercek fön makinası olacak telden denedm de yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?