2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
maşallah canım hep böyle olsun.
benim kızımda çok sakin büyüdü. oğlum da rahat şu an. korkuyorum huyu değişir diye bnde.

8den beri uyku yok allahım zombi gibi geziyorum beynimi ıhh sesi kemirdi artık uykudugubda bile ıhh sesi geliyo sanki kulagıma 1.30saattir aralıksız aglıyo gazını cıkarttık kaka yaptı hala aglama allahım bu günler nezmn geccek kırkımıza 1hafta var daha bi umut bekliyorum

Merhaba kaşık biberon bildigin var mı ben almak istoyorum 1 aydir meme reddi yasiyorum
Ben ebebekten aldım canım babyplus ama daha başarılı bir kaşık olsun istiyorsan medelanınki var veya anne göğsünü bırakmasın diye özel biberonlar var gaz yapmıyor yine medelanın biberonu çok güzel ama biraz pahalı burdaki arkadaşların tavsiyesi ile ben comotomo biberon aldım henüz gelmedi arkadaşlaf memnun kalmış inşallah bizede iyi gelir..

Aman sen temkinli olmaya devam et canım ama tabi çok da abartma biliyorsun sakınılan göze çöp batıyor

maşallah canım hep böyle olsun.
benim kızımda çok sakin büyüdü. oğlum da rahat şu an. korkuyorum huyu değişir diye bnde.
Maşallah diyelim ben de yazılanları gördükçe Halime şükrediyorum eşim bu gece uyumadı falan diyor yarım saat uyumasa yok artık sen uyumayan bebek görmemişin diyorum forumdakileri söylüyorum uyumayan bebek böyle olur diye saolsun kızımda çok yormuyor korka korka 20. Günlere geldim bugün başkayacak yarın başlayacak huzursuzluk diyordum şimdi 29 olduk şükür bir değişiklik olmadı inşallah bizimkiler böyle devam eder arkadaşlar da bizim gibi olur çok amin

8 derken aksam 8dir inşallah 40dan sonra düzeliyor sanki bizim gece ağlamaları bitti gündüze döndük bgn masallah vardı ama dün mahvetti günü gününü tutmuyor ama tılsımlı gibi 40dan sonra bende düzeldim lekelenme bile 40 bitti öyle bitti ilginçtir

Bebişi zar zor uyuttum kafamı koyduğum gibi uydum tam 19 dakika sonra cıyaklamaya başladı gözleri açık ne anladın bu kadarcık uykudan çocugum

Komsular bizi kesin kovacak fön makinası sesi yüzünden bizim. Oğlan fön makinasıyla uyuyor her gece bide kapatır kapatmaz acıyor gözleri yaklasık 1 saat çalısıyor kafam patlayacak birazdan
Telefonda uygulama var ordan aç canım ben öyle yapıyorum bizde süpürge sesi tren sesi

Çok haklısın oluru senin yazdığın gibi zaten. Eşimden yana sıkıntılı olmasam bu kadar zora düşmicem aslında.
Büyüğü sen yatır -ama bana gelmiyor seni istiyor
Bebeğe bak ozaman - çok küçük daha tutamıyorum ağlar durmaz
Bu gece sağlam verdim ama ayarı o bebeğe bakarken ben ablayı uyuttum sonra geldim bebişimi uyuttum şükür sorunsuz atlattık bu geceyi

Komsular bizi kesin kovacak fön makinası sesi yüzünden bizim. Oğlan fön makinasıyla uyuyor her gece bide kapatır kapatmaz acıyor gözleri yaklasık 1 saat çalısıyor kafam patlayacak birazdan
Kız elektrik faturasına yazık telden uygulama indirin her ses var bebekuyutucu diye bir uygulama var içinde çoğu ses vardı hem de hiç durmuyor sen durdurana kadar ana fön nakinası sesi var kıydı emin olamadım

Kız elektrik faturasına yazık telden uygulama indirin her ses var bebekuyutucu diye bir uygulama var içinde çoğu ses vardı hem de hiç durmuyor sen durdurana kadar ana fön nakinası sesi var kıydı emin olamadım
Ya onları istemiyor ki benm fön makşnası profesyonel kuaförlerin kullandığı baya sesli o yüzden telden acınca yemiyor zibidi

Yaaa sesli güldüm buna çocukta uyandı kucağımda başlarım o işe öyle uyicaksa uyumasın zaten kafam gitmiş Bide biyerde okumuştum elektrik süpürgesi fön makinası gibi seslerin çocuğa çok sık dinletilmesi iyi değil diye. Sebebi sonucu yazıyordu da benim aklımda kalmadı. Bi bakın istersen netten zararı varmı yokmu diye canım

Calısırken Sesini kaydet canım belki yer

Sabah 7de kalktı aksam 8e kdr 4saat uyumustur en fazla hala uyumuyo umudum 1hafta sonra biter bizimde ins

Sabah 7de kalktı aksam 8e kdr 4saat uyumustur en fazla hala uyumuyo umudum 1hafta sonra biter bizimde ins
Yalnız değilsin canım. İnan benimkide hiç uyumuyor. Allahtan uykusuzluğa dayanıklıyım. Sabah bi kalkıyoruz akşama kadar yatır kaldırla geçiyor yarım saat deliksiz asla uyumuyor. Çoğu işi kucağımda göğsümde onunla beraber hallediyorum. Diğeride peşimde.. Akşamdan sonra rahat uyuyor e ozamanda sofra kur kaldır mutfağı temizle büyükle oyun oyna vakit geçir derken çayımı bile gezinerek içiyorum.

Aslında meme tutsa rahat edersin memede uyutursun o an sizi filan izlersin dalgana kdr sonra yerine koyar işini yaparsın filan silikon uçla veriyormuaun bizimkide tutmadı 2 3 hafta ugrastım ben
silikon uclada en fazla 5 dk emiyodu bugun rekor kirdi yarim saatle sanirim gun gun alisiyor

Kizlar 40 imiz cikti ama benim kanamam hala kesilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…