2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende tahmin edebilirmiyim ve bu tahminim herkese tutyor merak ettiğim sizlerdede tutacakmi. İlk gebe kaldığınız ay gogisde etkilenme sizi vs oldumu. Yada ne zaman oldu
Evet göğsumde ağri var uclari yara gibi aciyor hamile kaldiğim ay ocak yaş 28 sizde bana bakin bende ne cikcak

22 ekim dogum gözükuyor
Kilo 65 boy 159 benim 3 cocuk siirtteyim benide not eder misiniz eksik yazmiştim oncesinde

Kızlar gebrlkde blmsel olarak kız bebekde göğüs fazla büyür erkk bebekde 3/1 oranda az..benm ve çevremdeki 100 lerce kadinda tuttu. Bakalm sizlerde tutacak mı? Göğüs ilk hamile olduğunuzu anladiginz vakitlerde ağrı sızı cekilme başladıysa ki kız bebekdir. Ama erkek bebekde 2 aydan sonra başlıyor genelde. Bakalm tutacak mı sizlerdede.:) Hayirlisi
Bazı kadınlarda iki cinsiyette de sızlama erken baslito ama aslnda o kadnlarda eminm kız bebekde daha aşırı sızlama vs vardr.

Bende tahmin edebilirmiyim ve bu tahminim herkese tutyor merak ettiğim sizlerdede tutacakmi. İlk gebe kaldığınız ay gogisde etkilenme sizi vs oldumu. Yada ne zaman oldu
Ay bana da tahminde bulunur musunuz çok merak ediyorum ben ocakta gebe kaldım. Göğüste hassasiyet adeti beklerken başladı hala daha devam ediyor. Aşırı büyüdü hatta.

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
Merhaba canım beni de ekler misin
30 yaşındayım 30 Aralık son adet tarihim
(ama tüp bebek olduğundan :) )
9 Ekim beklenen doğum tarihi
Cinsiyet ?
1. Çocuklarım olacak :)
Eskişehir / Acıbadem hastanesi

Hadi bakalım İnşallah hep içime kız doğuyor benim de bakalım

Hadi bana da söyleyin bakalım, cinsiyeti nedir
Vajinal ultrason görüntüsü bu
Yalnız telefonu sağa çevirip bakın ben düz çektim ama buraya yan yuklendi
Bebek gözüktüğü taraf kiza benziyor oteki kesede bebek görürsen inşallah onada yorum yaparim doktorlar bile yanniş soyluyor canim yanilma payi var bizimki tahmin

inş tutar bu teori :))

Bu arada kızlar kafadan atmıyorum ciddi araştırdım sosyologum ve bilimsel olarak karar verdim

Canim teyzem erkek bebek dogum yapti adet gelmeden meme ağrisi aşiri vardi devam etti kiz kardeşim 1 ay önce oğlu oldu gine memede ağri başladi yatta yatamiyordu onu bende denedim benim cewremde hep erkek mesela benim prensesler var onlarda hiç olmadi artik bilemiycem

A anidefteri o zmn benide şöle ilk sıralara yazabilirsin :)
sat :1 ocak
t.doğum tarihi 7 ekim
ilk çocuk
ankara/koru hastanesi
kilo:51

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…