2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Valla normal doğurmak için doktor doktor geziyorum kimse risk almak istemiyo diğer ikisi sezeryan diye buda sezeryan olursa 23 eylülde falan alırlar

Sende canımmmm ❤ Ohhhh iyi bari ya, biz de tecrübesizlikten sıkıntı yapıyoruz. Ne yapalım ilk olunca böyle olması normal herhalde.
Normal normal öğreniyoruz işte böyle böyle. Bi de duygusallık var dün belirtiler gidince oturup ağladım valla duygusallık da tavan. Bergüzar Korelin reklamı var ya aynısı bizdeki ikincilere daha tecrübeli oluruz inşAllah

Doktoru yasaklı veya sınırlı gıda listesi veren var mı? Varsa paylaşabilir mi? Benim doktorum liste vermedi sözlü olarak bazı klasik şeyleri söyledi o kadar. O yüzden diğer doktorlar ne diyor merak ediyorum.

cok güzel olmus cokda ii olmus bende ekleme yapmak isterm diğer gruplarda gördüğüm kdryle sata göre sıralama yapılmıstı varsa imkanınız sıralama daha nizami durur diye düşündüm :)
bncede sata göre sıransa daha güzel duru birde ocak yerine 01 olsa :)
ama daha iyiysini A anidefteri bilir :)

Bebeği gördün mü Canım

Günaydınlar bu da benden gelsin o zaman ben kız hissediyorum Çin takvimi kız sanki bu da kız . 7+4 üz buradaEki Görüntüle 2599561 Eki Görüntüle 2599561
Kiza ben benziyor canim hayirlisi bizimki Tahmin bakalim
cok güzel olmus cokda ii olmus bende ekleme yapmak isterm diğer gruplarda gördüğüm kdryle sata göre sıralama yapılmıstı varsa imkanınız sıralama daha nizami durur diye düşündüm :)
Merhaba benim boy 159 kilo 65 siirt cocuk 3

Sıraladım canım sonrakileri de o şekilde eklerim daha düzenli olur, teşekkürler

Doktoru yasaklı veya sınırlı gıda listesi veren var mı? Varsa paylaşabilir mi? Benim doktorum liste vermedi sözlü olarak bazı klasik şeyleri söyledi o kadar. O yüzden diğer doktorlar ne diyor merak ediyorum.

Bana çiğ ete dokunma, tam pişmemiş et yeme, salam, sosis, pastırma, kavurma vs yeme sucuk canın çok çekerse önce haşla sonra tavada pişir ye dedi. Tatlıdır kızartmadır çok yeme dedi, peynirlere dikkat et dedi sert peynir ya da taze kaşar tüket dedi sanırım bir sonraki gidişimizde daha detaylı yasaklı listesi verecekler. Nar ye bol bol dedi

Canım >1000 şeklinde mi sonuç peki

Kiza ben benziyor canim hayirlisi bizimki Tahmin bakalim

Merhaba benim boy 159 kilo 65 siirt cocuk 3
Bende tahmin edebilirmiyim ve bu tahminim herkese tutyor merak ettiğim sizlerdede tutacakmi. İlk gebe kaldığınız ay gogisde etkilenme sizi vs oldumu. Yada ne zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…