Normal normal öğreniyoruz işte böyle böyle. Bi de duygusallık var dün belirtiler gidince oturup ağladım valla duygusallık da tavan. Bergüzar Korelin reklamı var ya aynısı bizdeki ikincilere daha tecrübeli oluruz inşAllah
Doktoru yasaklı veya sınırlı gıda listesi veren var mı? Varsa paylaşabilir mi? Benim doktorum liste vermedi sözlü olarak bazı klasik şeyleri söyledi o kadar. O yüzden diğer doktorlar ne diyor merak ediyorum.
cok güzel olmus cokda ii olmus bende ekleme yapmak isterm diğer gruplarda gördüğüm kdryle sata göre sıralama yapılmıstı varsa imkanınız sıralama daha nizami durur diye düşündüm :)
Beni sıcak basıyor arada, geçen gün alev alev yanıp terledim resmen. Normal şeyler bunlar sanırım. Hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah. Lekelenme bende de oluyor su an, progestan verdi. Bir sorun görmedi su an için, 5+3 te keseyi gördük, bebeği görmeyi bekliyorum şimdi İyi düşünelim , iyi olsun
cok güzel olmus cokda ii olmus bende ekleme yapmak isterm diğer gruplarda gördüğüm kdryle sata göre sıralama yapılmıstı varsa imkanınız sıralama daha nizami durur diye düşündüm :)
Doktoru yasaklı veya sınırlı gıda listesi veren var mı? Varsa paylaşabilir mi? Benim doktorum liste vermedi sözlü olarak bazı klasik şeyleri söyledi o kadar. O yüzden diğer doktorlar ne diyor merak ediyorum.
Bana çiğ ete dokunma, tam pişmemiş et yeme, salam, sosis, pastırma, kavurma vs yeme sucuk canın çok çekerse önce haşla sonra tavada pişir ye dedi. Tatlıdır kızartmadır çok yeme dedi, peynirlere dikkat et dedi sert peynir ya da taze kaşar tüket dedi sanırım bir sonraki gidişimizde daha detaylı yasaklı listesi verecekler. Nar ye bol bol dedi
Kızlar msjlarınızı okudum ama alıntılayamadım şu an. 2 saat önce gittim acile kan verdim yine 1000 çıktı pazar günü de 1000 di kadın doğuma gidicem yarın bugün açık değil kadın doğum küçük bı yerdeyim maalesef. Bende olumlu düşünmüyorum ilk bebeğimin de kalbi durmuştu zaten
Bende tahmin edebilirmiyim ve bu tahminim herkese tutyor merak ettiğim sizlerdede tutacakmi. İlk gebe kaldığınız ay gogisde etkilenme sizi vs oldumu. Yada ne zaman oldu