- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Allahım ben en son ortaokulda 50 kiloydumYAŞ : 27
T. DOĞUM : 12 EKİM
CİNSİYET?
KAÇINCI : 1
BAŞLANGIÇ KİLO .50
Canım benim de belirtim yok kontrole gittim sorun yok dedi doktorum, hatta ben de sordum bulantı ağrı hiç belirti yok bende dedim daha ne istiyosun, hayatın akışına güven kalbi gümbür gümbür günü tam bir sorun yok, kendi kendine sorun oluşturma kafanda rahat ol dedi
Ne demek canım benim.Dün uyuyakalmışım kusura bakma. Bak hiç belirti yok derken aslında var da biz vesvese yapıyorus boşa Sabah bulantım aynı ş
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Ben dayanamadım gittim. Çok şükür bi sıkıntı yokmuş. 2 gün gerideydi sat a göre şuan da 1 gün ilerde gözüküyor. Rabbime binlerce şükür. Zaten kontrole gitmiş gibi oldum. Sadece biraz yoruldum ona da değer yoksa çok stres yapacaktımbende de öle dün mide bulantısından agrıısndan kusmaktan fenalık gecirdim sonra erkenden uyudum bugun normal bi insan midesine döndü gögüslerimde ki sızı hiç gecmiyor ama bende protez var ondan kaynaklı cok hassas oldugunu düşünüyorum bence bu kdr kendni dinleme takip etme bırak bi vucudunu stres yapınca da değişiyo işte bütün salgılanan hormonlar filan :)
Ellerine sağlık muhteşem olmuuşSevgili Anne Adayları,
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız dileklerimle
Anne Adayı
Yaş SAT T. Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Şehir / Hastane Başlangıç - Bitiş Kilo A anidefteri 35 28 Aralık 3 Ekim ? 1 İstanbul Venuseva 36 18 Ocak 24 Ekim ? 1 İstanbul ayprensesii 31 12 Ocak 18 Ekim 2 Bursa Şehir Hastanesi Z Zzeehhrraaaa 27 6 Ocak 12 Ekim 1 İzmir
Not: Listeye kendinizi ekletmek için A anidefteri @Kitapkurdu20 @Beyiss'e özel mesaj atabilirsiniz.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
diyetisyene gidicem yarn dra gideyim beni yerin dibine sokmazsa o hastnede dvm edip aynı hastenede diyetisyne gidicemDoğru demiş doğumdan sora hemen leslie başla bana inanılmaz yaradı. Bir de süt yapsın diye abık sabuk seyler yeme mesela rezene asla icme rezene sütü azaltıyormus. Sekerli seylar arttırıyor ama o da bize kilo. En temizi sürekli emzirmek. İlk günler saatte bir sonra 2 saatte bir.
Bi arkadasım 90 ile hamile kaldı 95 ile doğuma girdi. Diyetisyenler cok güzel ayarlıyor. Doğumdan 1 ay sonra da 85 olmuştudiyetisyene gidicem yarn dra gideyim beni yerin dibine sokmazsa o hastnede dvm edip aynı hastenede diyetisyne gidicem
ah ahh inşallah maşallah bakalm ben ne yapıcamBi arkadasım 90 ile hamile kaldı 95 ile doğuma girdi. Diyetisyenler cok güzel ayarlıyor. Doğumdan 1 ay sonra da 85 olmuştu
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Ben dayanamadım gittim. Çok şükür bi sıkıntı yokmuş. 2 gün gerideydi sat a göre şuan da 1 gün ilerde gözüküyor. Rabbime binlerce şükür. Zaten kontrole gitmiş gibi oldum. Sadece biraz yoruldum ona da değer yoksa çok stres yapacaktım
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Ben dayanamadım gittim. Çok şükür bi sıkıntı yokmuş. 2 gün gerideydi sat a göre şuan da 1 gün ilerde gözüküyor. Rabbime binlerce şükür. Zaten kontrole gitmiş gibi oldum. Sadece biraz yoruldum ona da değer yoksa çok stres yapacaktım
Naptım nettim senden önce fikir sahibi oldumAaaaa canım gittin mi? Bak benden önce fikir sahibi oldun. Benim de randevum yarına alındı, doktorun ameliyatı varmış. Bende kasım annelerinde biri yazmıştı belirtilerim kayboldu diye, o da hemen doktora gitmiş herşey normal çıkmış. Hatta kız kardeşime söyledim bugün, o da bende de olmuştu, hemen doktora söylemiştim doktor bana güldü dedi. İçin rahat etti Allah’a şükür. Ben de yarın inşallah güzel haberlerle gelicem. ☺
Hahaha benim boyum kısa ama 1,60Allahım ben en son ortaokulda 50 kiloydum
Kiza benzettim ben bizimki tahmin bakalim doktor ne diycekkizlar sizce benim minigin cinsiyeti ne tam ortada sanki 7+4tu burdaEki Görüntüle 2599546
Naptım nettim senden önce fikir sahibi oldum
Kız napim akşam yine uyuyamazsam daha çok stres olcak dedim gittim valla. Kuzum benim ilk gebeliğimde belirtiler gitmişti ve sonrası düşük oldu onun için korktum aslında. Doktora söyledim o da anlayışla karşıladı gülmedi gülse çemkirirdim valla napalım yani. İnşAllah canım sen de güzel haberlerle geliceksin.
CanımsınValla iyi yaptın, bende seni görünce daha bi rahatladım.Doktor bu belirtilerin kaybolması olayına bişey dedi mi peki canım?
Ben de yorum bekliyorumKiza benzettim ben bizimki tahmin bakalim doktor ne diycek
Hakkında hsyırlıdı okdun Acile git bakarlar mutlaka kanamam var falan de.Kızlar msjlarınızı okudum ama alıntılayamadım şu an. 2 saat önce gittim acile kan verdim yine 1000 çıktıpazar günü de 1000 di kadın doğuma gidicem yarın bugün açık değil kadın doğum küçük bı yerdeyim maalesef. Bende olumlu düşünmüyorum ilk bebeğimin de kalbi durmuştu zaten
cok güzel olmus cokda ii olmus bende ekleme yapmak isterm diğer gruplarda gördüğüm kdryle sata göre sıralama yapılmıstı varsa imkanınız sıralama daha nizami durur diye düşündüm :)Sevgili Anne Adayları,
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız dileklerimle
Anne Adayı
Yaş SAT T. Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Şehir / Hastane Başlangıç - Bitiş Kilo A anidefteri 35 28 Aralık 3 Ekim ? 1 İstanbul Venuseva 36 18 Ocak 24 Ekim ? 1 İstanbul ayprensesii 31 12 Ocak 18 Ekim 2 Bursa Z Zzeehhrraaaa 27 6 Ocak 12 Ekim 1 İzmir 50 @Kitapkurdu20 29 9 Ocak 15 Ekim 1 Muğla / Yücelen Hastanesi 47 Cankiriklarim 28 29 Aralık 4 Ekim 2 Kocaeli 67,5 Atlantissa 24 21 Ocak 27 Ekim 1 Karabük @Denizborulcesi48 30 7 Ocak 13 Ekim 1 Muğla 62 @Gelinlerce 27 24 Aralık 1 Ekim 1 Konya / Farabi 44,5 Arven25 28 27 Aralık 2 Ekim 1 Afyonkarahisar 62
Not: Listeye kendinizi ekletmek için A anidefteri @Kitapkurdu20 @Beyiss'e özel mesaj atabilirsiniz.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Yani aslında çok önemli bir durum acilde de en azından bir baksalardı. Eğer hastaneyse icapçı kadın doğum doktoru oluyor telefonla da sorabilirlerdi bilemedim canım Allah yardımcın olsun inşallah sen de bebeğinde sağlıklı şekilde sürdürürsünüzKızlar msjlarınızı okudum ama alıntılayamadım şu an. 2 saat önce gittim acile kan verdim yine 1000 çıktıpazar günü de 1000 di kadın doğuma gidicem yarın bugün açık değil kadın doğum küçük bı yerdeyim maalesef. Bende olumlu düşünmüyorum ilk bebeğimin de kalbi durmuştu zaten
Canımsın❤ Onu okuldaki arkadaşlara sordum hepsi bizde de oldu, normal dedi. Doktor ona pek bişey söylemedi bi sıkıntı yok içiniz rahat olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?