2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne demek canım benim. Dün uyuyakalmışım kusura bakma. Bak hiç belirti yok derken aslında var da biz vesvese yapıyorus boşa Sabah bulantım aynı ş
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Ben dayanamadım gittim. Çok şükür bi sıkıntı yokmuş. 2 gün gerideydi sat a göre şuan da 1 gün ilerde gözüküyor. Rabbime binlerce şükür. Zaten kontrole gitmiş gibi oldum. Sadece biraz yoruldum ona da değer yoksa çok stres yapacaktım

Ellerine sağlık muhteşem olmuuş şuan 27 yaşındayım ama 2 ay sonra 28 olucam kabullenmem lazım, başlangıcta da 69,5 civarıydım suan 67im, yüksekovadayım ama kontrollerim istanbul kocaeli tarafında olucak genelde doğumum da kocaeli. Dur bir toparlayayım
Yaş 28
Kilo 67,5
Yer Kocaeli
Cocuk 2. Bebeğim olucak
Sat ise 29 Aralık

diyetisyene gidicem yarn dra gideyim beni yerin dibine sokmazsa o hastnede dvm edip aynı hastenede diyetisyne gidicem

diyetisyene gidicem yarn dra gideyim beni yerin dibine sokmazsa o hastnede dvm edip aynı hastenede diyetisyne gidicem
Bi arkadasım 90 ile hamile kaldı 95 ile doğuma girdi. Diyetisyenler cok güzel ayarlıyor. Doğumdan 1 ay sonra da 85 olmuştu

Aaaaa canım gittin mi? Bak benden önce fikir sahibi oldun. Benim de randevum yarına alındı, doktorun ameliyatı varmış. Bende kasım annelerinde biri yazmıştı belirtilerim kayboldu diye, o da hemen doktora gitmiş herşey normal çıkmış. Hatta kız kardeşime söyledim bugün, o da bende de olmuştu, hemen doktora söylemiştim doktor bana güldü dedi. İçin rahat etti Allah’a şükür. Ben de yarın inşallah güzel haberlerle gelicem.

Oh çok sevindim, için rahatlamıştır iyi yaptın

Naptım nettim senden önce fikir sahibi oldum
Kız napim akşam yine uyuyamazsam daha çok stres olcak dedim gittim valla. Kuzum benim ilk gebeliğimde belirtiler gitmişti ve sonrası düşük oldu onun için korktum aslında. Doktora söyledim o da anlayışla karşıladı gülmedi gülse çemkirirdim valla napalım yani. İnşAllah canım sen de güzel haberlerle geliceksin.

Kızlar msjlarınızı okudum ama alıntılayamadım şu an. 2 saat önce gittim acile kan verdim yine 1000 çıktı pazar günü de 1000 di kadın doğuma gidicem yarın bugün açık değil kadın doğum küçük bı yerdeyim maalesef. Bende olumlu düşünmüyorum ilk bebeğimin de kalbi durmuştu zaten

Valla iyi yaptın, bende seni görünce daha bi rahatladım. Doktor bu belirtilerin kaybolması olayına bişey dedi mi peki canım?

Valla iyi yaptın, bende seni görünce daha bi rahatladım. Doktor bu belirtilerin kaybolması olayına bişey dedi mi peki canım?
Canımsın ❤ Onu okuldaki arkadaşlara sordum hepsi bizde de oldu, normal dedi. Doktor ona pek bişey söylemedi bi sıkıntı yok içiniz rahat olsun dedi

Hakkında hsyırlıdı okdun Acile git bakarlar mutlaka kanamam var falan de.

Yaş 36
Kilo 69
Tahmini doğum 7 ekim
3.çocuk

cok güzel olmus cokda ii olmus bende ekleme yapmak isterm diğer gruplarda gördüğüm kdryle sata göre sıralama yapılmıstı varsa imkanınız sıralama daha nizami durur diye düşündüm :)

Yani aslında çok önemli bir durum acilde de en azından bir baksalardı. Eğer hastaneyse icapçı kadın doğum doktoru oluyor telefonla da sorabilirlerdi bilemedim canım Allah yardımcın olsun inşallah sen de bebeğinde sağlıklı şekilde sürdürürsünüz

Canımsın ❤ Onu okuldaki arkadaşlara sordum hepsi bizde de oldu, normal dedi. Doktor ona pek bişey söylemedi bi sıkıntı yok içiniz rahat olsun dedi

Sende canımmmm Ohhhh iyi bari ya, biz de tecrübesizlikten sıkıntı yapıyoruz. Ne yapalım ilk olunca böyle olması normal herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…