Iki saattir aralikli olarak giren kasik agrilarim var. Tam adet oldugum gunlerdeki gbi asiri bi sekilde oluyor geçiyor. Kac kere wcyr gttim kanamam var mi diye
Ben hep doktor kontrolü altındayım zaten canım.. Tüp bebek benimki, transferin 9. Günü lekelenme başladı gece kanamaya döndü sabah ilk işim hastaneye gitmek oldu sonuç pozitif kanamam 1 hafta devam etti ilk bir kese gördü ikincisinin tupe yerleşmiş olmasından korktu iki gün sonra ikinci keseyi de gördü.. Progestani 1 aya yakın kullanıyorum zaten estrofem duphaton da kullanıyorum cumaya tekrar kontrolüm var.. İkinci kese küçüktü beni düşündürdü biraz..5+3 ile 5+5 arası gibi bende de oldu geçti lekelenme. Bir çok gebelikte oluyor zaten sadece lekelenme ile endişe etmeye gerek yok , üzme kendini. Progestan kullanıyor muydun, kullanmiyorsan doktoruna sor bence, lekelenme artarsa ve kırmızı kana dönüşürse de acil doktora ulaşmak gerekiyor.
Tamam şimdi hatırladım kusura bakma zamanla tanıyacağız birbirimiziBen hep doktor kontrolü altındayım zaten canım.. Tüp bebek benimki, transferin 9. Günü lekelenme başladı gece kanamaya döndü sabah ilk işim hastaneye gitmek oldu sonuç pozitif kanamam 1 hafta devam etti ilk bir kese gördü ikincisinin tupe yerleşmiş olmasından korktu iki gün sonra ikinci keseyi de gördü.. Progestani 1 aya yakın kullanıyorum zaten estrofem duphaton da kullanıyorum cumaya tekrar kontrolüm var.. İkinci kese küçüktü beni düşündürdü biraz..
sağlıklı olsunlarda bir iki farketmez hadi hayırlı haberlerle gelelim insallahTamam şimdi hatırladım kusura bakma zamanla tanıyacağız birbirimizieee o zaman herşey kontrol altinda, merak ve heyecanla cumayı bekliyoruz Benimde birinde kalp atışı dinledik ikincisinde henüz bebek yoktu. İkinci kese genelde geriden gelir sonradan yakalarmis diğerini. Nasipte ikiz varsa göreceğiz inşallah. Cuma senden cumartesi de ercelf le benden güzel haberler inşallah
Valla ne diyim inşallah diyim madem. Doğumdan sonra bana da 50leri nasip et be Allahım fazlasında gözüm yokHahahahha yok yok kendi kilom eminim ama şimdiden 49 oldum
Hayatımda ilk kez 60ları göreceğim inşallah
Haklısın canım , 4 yıl önce ben de tüp bebek denemsi yaptım , o süreci de biliyorum. O zaman nasip olmadı. 9. Yılımızda kendiliğinden geldi, hangisi hayırlı sağlıklı olacaksa onu diliyorum cümlemize. Tek, ikiz , kız, erkek hiç farketmez , sağlıkla hayirla gelsinler desağlıklı olsunlarda bir iki farketmez hadi hayırlı haberlerle gelelim insallah
İlk defa yaşayınca insan olur olmaz korkuyor endişem ondan..
Tatlım sen de 3. Cocuga göre gayet fiitsinBencede bunları dışlayalım 60 kg altı gelmesin
Ben yolu biliyorum 89 dan düştüm 63 lere, ha şimdi 66-67 değişiyor tartı. Neyse hayırlısıyla doguralim da sonrasında takilirsin banaValla ne diyim inşallah diyim madem. Doğumdan sonra bana da 50leri nasip et be Allahım fazlasında gözüm yok
Gümbür gümbür duy da gel anlat inşallahKızlar bende yarın doktora gideceğim kalp atışlarını görmüştük ama dinlememiştik inşallah dinleriz
Ben kilomu yazmayayım hiç valla listeyi gördüm yazmaya utandimBen yolu biliyorum 89 dan düştüm 63 lere, ha şimdi 66-67 değişiyor tartı. Neyse hayırlısıyla doguralim da sonrasında takilirsin bana
Ah maşallah hayran kaldım iradeneBen yolu biliyorum 89 dan düştüm 63 lere, ha şimdi 66-67 değişiyor tartı. Neyse hayırlısıyla doguralim da sonrasında takilirsin bana
Ben kilomu yazmayayım hiç valla listeyi gördüm yazmaya utandim
Ben damak tadından pek taviz vermeden halledecek yolu bulunca basarabildim.Ah maşallah hayran kaldım iradeneben de biliyor gibiyim de yolu sevmiyorum işte. Yemek yemekten cok zevk alıyorum. Eşim de cok iştahlı. 53 ile evlendim 67 oldum 6 ayda. 60 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim oğlumda doğumda görenler inanamadı bir dostum kafan da mı hamile dedi öyle şiştim
masallah ben kendimi yalniz saniyodum araları cok olcak diye endiseleniyodum simdi cesaret geldi banada :)Kızım 16 oğlum 12 yaşında silbaştan yapıcaz bakalım.insan her çocukta bişiy öğreniyo
Merhaba canım, ben de aynı durumdayım. 5+3 te tek kese vardı, 6+5 te iki kese, birinde kalp atışını duyduk, diğeri kaybolabilir hemen ikiz diyemeyiz dedi doktor. Benim randevum da cumartesiSu an bende tepkisiz bir durumdayim. Merak ediyorum tek mi ikiz mi diye ama tek olsun diyorum ne ikiz.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece omepa vm ve demir alıyorum bir de 400 mg progestan. Omepa VM nin içinde OMEGA 3 folik asit B12 d vitamini demir iyot vs birçok şey var. 5+3 te iken lekelenmem olmuştu hemen progestana başladım. Bir iki gun silindikce kahverengimsi gördüm geçti sonra. Son muayenede ikiz olma ihtimalini de düşünerek 12. Haftaya kadar kullanacağız dedi doktor. Ben de kaç bebek var bilmiyorum ama anormal birşey de olmadığı için ikiz muamelesi yapıyoruz evde ha cumartesi tek görürsek de nasibimizde tek varmış deriz yapacak birşey yok Hayırlısıyla sağlıkla kavusalim da Rabbimden ne gelirse başımın üstüne
Hersey mumkun canim ama ikiz her zaman riskli gebelik. Gitmeyebilirde.. hakkimizda hayirlisi olsun.Benim iki kese gözüktü benimde lekelenmem var gitme ihtimali demi var
Hayirli olsun gebeliginiz tecrubeli birisi olarak cinsiyeti degisik olunca farkli mi oluyor belirtiler kizimda ilk 3 ay hic mide bulantim olmadi uyku ve halsizlik olmadi goguslerim normaldi.Kızım 16 oğlum 12 yaşında silbaştan yapıcaz bakalım.insan her çocukta bişiy öğreniyo
Ya şu muzdan keki denedim de muz pişince cıkan koku cok fena geldiYaz canım noolacak bizbizeyiz şuradaHem ben 89 ken de çok mutluydum hiç farkında değildim kilomun
Ben damak tadından pek taviz vermeden halledecek yolu bulunca basarabildim.
Evet terk ettiğim şeyler var ama una şekere bulaşmadan da birçok şeyin alternatifini yapmayı öğrendim, pizzadan da cheesecake den de borekten de hicbirseyden mahrum kalmasın
Hayirlisi olsum canim benim kizim da tup bebekti simdi 6 yasinda 9. Gun bende kanama olmustu 1 kerelik 12.gun sonucum pozitifti. Hamile kalmam zor olsa da rahat bir gebelik gecirdim taaki 7. Ayda sancilanana kadar doktorum onlemese erken doguracaktim. Oyuzden suan ikiz riskli bana ama tedavisiz gebelik buBen hep doktor kontrolü altındayım zaten canım.. Tüp bebek benimki, transferin 9. Günü lekelenme başladı gece kanamaya döndü sabah ilk işim hastaneye gitmek oldu sonuç pozitif kanamam 1 hafta devam etti ilk bir kese gördü ikincisinin tupe yerleşmiş olmasından korktu iki gün sonra ikinci keseyi de gördü.. Progestani 1 aya yakın kullanıyorum zaten estrofem duphaton da kullanıyorum cumaya tekrar kontrolüm var.. İkinci kese küçüktü beni düşündürdü biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?