2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Iki saattir aralikli olarak giren kasik agrilarim var. Tam adet oldugum gunlerdeki gbi asiri bi sekilde oluyor geçiyor. Kac kere wcyr gttim kanamam var mi diye

Canım korkma, bende aynısını yaşadım. Doktor regl ağrıları gibi ağrıların olur, aşırı kanama olmadıkça sorun olmaz dedi. Şimdi de ağrılarım kesildi birden bire, bu sefer de neden kayboldu diye korkmuştum. Güzel düşün, güzel olsun canım.

Ben hep doktor kontrolü altındayım zaten canım.. Tüp bebek benimki, transferin 9. Günü lekelenme başladı gece kanamaya döndü sabah ilk işim hastaneye gitmek oldu sonuç pozitif kanamam 1 hafta devam etti ilk bir kese gördü ikincisinin tupe yerleşmiş olmasından korktu iki gün sonra ikinci keseyi de gördü.. Progestani 1 aya yakın kullanıyorum zaten estrofem duphaton da kullanıyorum cumaya tekrar kontrolüm var.. İkinci kese küçüktü beni düşündürdü biraz..

Tamam şimdi hatırladım kusura bakma zamanla tanıyacağız birbirimizi eee o zaman herşey kontrol altinda, merak ve heyecanla cumayı bekliyoruz Benimde birinde kalp atışı dinledik ikincisinde henüz bebek yoktu. İkinci kese genelde geriden gelir sonradan yakalarmis diğerini. Nasipte ikiz varsa göreceğiz inşallah. Cuma senden cumartesi de ercelf le benden güzel haberler inşallah

sağlıklı olsunlarda bir iki farketmez hadi hayırlı haberlerle gelelim insallah
İlk defa yaşayınca insan olur olmaz korkuyor endişem ondan..

sağlıklı olsunlarda bir iki farketmez hadi hayırlı haberlerle gelelim insallah
İlk defa yaşayınca insan olur olmaz korkuyor endişem ondan..
Haklısın canım , 4 yıl önce ben de tüp bebek denemsi yaptım , o süreci de biliyorum. O zaman nasip olmadı. 9. Yılımızda kendiliğinden geldi, hangisi hayırlı sağlıklı olacaksa onu diliyorum cümlemize. Tek, ikiz , kız, erkek hiç farketmez , sağlıkla hayirla gelsinler de

Bencede bunları dışlayalım 60 kg altı gelmesin
Tatlım sen de 3. Cocuga göre gayet fiitsin vay benim başıma genlerim kötü benim genlerim, bir de burcum boğa, tutamıyorum boğazımı inanılmaz mutsuz oluyorum diyetteyken ağlıyorum

Valla ne diyim inşallah diyim madem. Doğumdan sonra bana da 50leri nasip et be Allahım fazlasında gözüm yok
Ben yolu biliyorum 89 dan düştüm 63 lere, ha şimdi 66-67 değişiyor tartı. Neyse hayırlısıyla doguralim da sonrasında takilirsin bana

Ben yolu biliyorum 89 dan düştüm 63 lere, ha şimdi 66-67 değişiyor tartı. Neyse hayırlısıyla doguralim da sonrasında takilirsin bana
Ah maşallah hayran kaldım iradene ben de biliyor gibiyim de yolu sevmiyorum işte. Yemek yemekten cok zevk alıyorum. Eşim de cok iştahlı. 53 ile evlendim 67 oldum 6 ayda. 60 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim oğlumda doğumda görenler inanamadı bir dostum kafan da mı hamile dedi öyle şiştim

Ben kilomu yazmayayım hiç valla listeyi gördüm yazmaya utandim

Yaz canım noolacak bizbizeyiz şurada Hem ben 89 ken de çok mutluydum hiç farkında değildim kilomun

Ben damak tadından pek taviz vermeden halledecek yolu bulunca basarabildim.
Evet terk ettiğim şeyler var ama una şekere bulaşmadan da birçok şeyin alternatifini yapmayı öğrendim, pizzadan da cheesecake den de borekten de hicbirseyden mahrum kalmasın

Benim erken dogum riskim var progestani doguma kadar kullandim kizimda oyuzden ondan kacis yok benim icin oyuzden tek daha saglikli ama nasip rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Dagina gore kar verirmis..
Benim multivitaminli olmasin dedi balik yagi icin sadece balik yagi. Diger degerlerim iyi. Cumartesi benim doktorum gececi aksam donerim netice ile..

Kızım 16 oğlum 12 yaşında silbaştan yapıcaz bakalım.insan her çocukta bişiy öğreniyo
Hayirli olsun gebeliginiz tecrubeli birisi olarak cinsiyeti degisik olunca farkli mi oluyor belirtiler kizimda ilk 3 ay hic mide bulantim olmadi uyku ve halsizlik olmadi goguslerim normaldi.
Simdi dokunamiyorum goguslerime cok hassas ogrensigimden beri 1 ay gecti uyku var cok halsizlik kusacak kadar olmasa da midem bulaniyor

Ya şu muzdan keki denedim de muz pişince cıkan koku cok fena geldi

Merhaba herkese bende ekim annesi olmaya hazırlanıyorum ama sanırım olmayacak. 7+5 im AMA usg 5+4 gibi diyor. On gün sonra gene randevu verdiler. Yurt dışındayım öyle çok doktor seçeceğim yok. Düşük olabilir dedi. On gün bekleyelim dedi. Moralim sıfır gümbür gümbür kalbi atmalıydı şimdi. Ama o daha minnacık. Tiroid bezlerim yok geçen hafta baya körüydüm çarpıntıdan ölecek gibiydim. İlacı kestiler çarpıntım geçti. Ama bir terslik var bir yerde çözemiyorum. Kızımda ilaç hep yükseltilmişti. Şükür sağlıklı bir kızım var. İleri yaş faktörü de var. Üç ay önce gene düşük yaşadım. Hakkımda hayırlısı. Napacağım bilmiyorum.

Hayirlisi olsum canim benim kizim da tup bebekti simdi 6 yasinda 9. Gun bende kanama olmustu 1 kerelik 12.gun sonucum pozitifti. Hamile kalmam zor olsa da rahat bir gebelik gecirdim taaki 7. Ayda sancilanana kadar doktorum onlemese erken doguracaktim. Oyuzden suan ikiz riskli bana ama tedavisiz gebelik bu
Sana da rabbim saglikli ve hayirlisini nasip etsin. Herkesin gonlune gore versin taydin ile biz cumadan sonra neler gorecegiz bakalim ikizmi degil mi seruvenine hosgeldin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…