2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Canım benimde 2.ci olmuyordu benimde pko var .sonra bir arkadaş bana bir kür önerdi çok şükür o ay Hamile kaldım

Pkolar icin çok iyi arkadaşımda o ay Hamile kaldı bende kullandım .doktor bana klomen tedavisi başlayalım demişti 1 sene olmayınca.bende kürü denedim omdan önce çok şükür gerek kalmadı .isterseniz ayrıntılı yazabilirim kürü tavsiye ederim inşallah.rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Olur yazarsaniz sevinirim özelden yazin isterseniz konu dısı çunku sikinti cikmasin

HAdi bakalım inşallah güzel haberlerle bekleriz .bana 3 hafta sonra gel demişti haftaya gitsem mi bilemedim .yani iki hafta sonra oluyor

Çok sevindim canım, içimizde hep güzel duygular besleyelim ki herşey Allah’ın izniyle güzel devam etsin. Kucağımıza aldığımız günleri de inşallah paylaşırız burada.
Aminnn biz daha kimseye söylemedik hep acaba kötü bi gelişme olur mu diye
eğer dayanabilirsen riskli dönemi atlatıp cinsiyeti belli olmadan söylemeyelim diyoruz

Ahh o kadar iyi anlıyorum ki ben de 4 sene uğraştım. Tüplerimin ikisi de kapalı tüp bebek denedik 4 kere olmadı, 5. de oldu. İnsan çok üzülüyor ama sonra toparlanacak gücü de buluyor tekrar denemeye başlayacak gücü de.

Polikistik over olan o kadar çok arkadaşım var ki normal yollardan sağlıkla bebeklerine kucaklarına almış olan, sadece daha sık doktor kontrolüne gidiyorlardı ki sen de gidiyorsundur. Bunlar hiç engel değil, tek engel vazgeçmek pes etmek bence. Sen sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini, görürsün bak bu dediklerim aklına gelecek

Canımmm belki biraz yaramazlık yapmıştır, belki bir mucize olur yarın.. tabii ki hazırlıklı olman lazım Ümit pompalamak değil maksadım ama çıkmadık candan da ümit kesilmez. Rabbim neylerse güzel eyler, hakkında hayırlı olanı görmen için dua ediyorum

Rabbinin mucizeler çok canım
nasibi varsa neden olmasın
hakkınızda nasıl hayırlı ise öyle olsun inşallah

Ümidim yok tabiki ama insanin bir yanı hep olumlu yönde olsun istiyor tabi :) Allah razı olsun ben de sizlere dua ediyorum kendime ederken, kimseye zorluk yaşatmasın Allah. Takip edeceğim sizleri dogum hikayelerinizi okuyacagim buradan

En erken cinsiyet tahmini hangi haftada yapılabiliyor arkadaşlar ben bugün mü bebeğimin resminde sanki erkeğe benzettim

Bu arada sizide geçen haftalarda yaşadığınız o sıkıntılı süreçte tanımıştım gerçekten iyi olmanızı çok istiyorum

Kızlar ramzi teorisine göre geçen ki ultrasonda bebek sağda kızdı bugün sola geçmiş erkek oluyor nasıl oluyor

Aminnn biz daha kimseye söylemedik hep acaba kötü bi gelişme olur mu diye
eğer dayanabilirsen riskli dönemi atlatıp cinsiyeti belli olmadan söylemeyelim diyoruz

beni yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum. hani söylenmiyor ya kötü bir şey olursa diye Allah korusun zaten kötü bir durumda herkes öğrenmeyecek mi?

Demekki önemli bir sıkıntı yok icini ferah tut kendini cok yormamaya calıs cnm. İcine sinmezse baska doktora da bi görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…