2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Insallah bunu saglikla alirsin kucagina canim..soyleyip soylememek sana kalmış artik en eglenceli kismi burası ama :)) Bende inan soyleme taraftari degildim henuz,dogana kadar sabirsizlanmasin diye...dun ilk anneme soyleyince baktim annem surekli agzindan kaciriyor gibi oluyor dayanamiycak benden duysun istedim o yuzden soylemek zorunda kaldim..

Merhaba iyi geceler kizlar
Ne marka folik asit kullanıyorsunuz en iyisi hangisi acaba

Kendini iyi hissetmende önemli bitkisel boyalar var Araştır istersen ?
Doğru diyosun. Bilemedim arada kalım sanki bitkisel boya ile sarıya acamam gibi sacımı. Ama inan cok mutsuzum aynaya bakınca. Oğluma hamileyken planlıydı gidip ombre yaptırmıstım sırıtmıyordu diplerim hamilelik boyu. şimdii baya batıyor gözüme

Aynen
Sen iltihap icin tedavi oluyordunya canim onla ilgilidir merak etme sanmiyorum endiselenicek birsey oldugunu
aynen canim bencede ilaçlar bitti nasil intihap atiyorum temizliyor demekki rabbim korusuntemizlenmesi güzel bişey bakalim hayirlisi ile cuma günü olsa bebişime bakcam

Bol bol su içiyorum kasik ağrisina cok iyi geliyormuş

Bnmde kasık ağrım çok bazen belime vuruyor yürüyemicekmişim gibi oluyorum

Merhaba canım sanırım benim fıtık deil hamilelikten galiba öncesinde böyle bir ağrı hiç yaşamamıştım.benimde pazartesi günü randevum sorayım doktora bi ne dicek bakalım bu ağrı için.benim ağrım bazen geçiyo bazen de öyle bir baskı yapıyor ki yürürken olduğum yerde duruyorum ayy diye bağırıyorum resmen.inanılmaz ağrıyor kitlenince birden.acaba soğuk mu vurdu uyurken açıkta mu kaldım bilmiyorum ki bel ağrım dışında hiçbir sıkıntım yok şükürler olsun Bulantım var ara ara hafif geçiyor o da.tiksinmem çok arttı bide su bile içemiyorum.senin nasıl geçiyor hamileliğin canım bel ağrısı dışında

Bnmde kasık ağrım çok bazen belime vuruyor yürüyemicekmişim gibi oluyorum
Bende oluyor canim ama enfeksiyon var cok etkiliyor bende ondan da olabilir bide rahimde buyuyor bir yandan orda calişmalar varbu arada belcikada vurus için ilaç yapmişlar ve işe yaramiş inşallah en yakin zamanda herkez faydalanir

Canim magnezyum eksikliği olabilir kizimda bende yaşadim baya şiddetli bel ağrisi olmuştu magnezyuma başladi doktor geçti sonra

Kızımda hiç böyle olmamıştı cok rahattım bunda fenalardayımtahlillerim temiz cıktı dr normal bnde haber okuyordum umreden gelenlerde cıkmıs genelde allah yardımcımız olsun

Kızımda hiç böyle olmamıştı cok rahattım bunda fenalardayımtahlillerim temiz cıktı dr normal bnde haber okuyordum umreden gelenlerde cıkmıs genelde allah yardımcımız olsun
Ben gece yayini izliyordum A Haberde cikti hatta spiker orda canli yayindaydi baya sevindim

Burda umreden gelen 3 kadini karantiya almişlardi temiz ciktilar siirtteyim ben

Kızlar saclarımın dip boyası geldi. Normalde acık kumral-sarı boyalı. Diplerim ise koyu kumral. Cok sırıtmasa da rahatsızım. Boya durumunu ne yapıyorsunuz?
İlk aylarda boyama canım 3. Veya 4. Aydan sonra yapmanı tavsiye ederim biraz daha sabret bence.benimde küllü sarı dibim geldi baya ama beklemek zorundayım.kafa derinle kimyasal temas etmesin bu aylar.hatta diplerim biraz daha uzasın ombre yaparım diye düşünüyorum kendi doğal renginin üzerine

Canim magnezyum eksikliği olabilir kizimda bende yaşadim baya şiddetli bel ağrisi olmuştu magnezyuma başladi doktor geçti sonra
Sahi mi olabilir mi acaba.pazartesi günü sorayım bunu da doktoruma canım teşekkür ederim inş sebebi bulunur da bende kurtulurum bu ağrıdan

Kızlar saclarımın dip boyası geldi. Normalde acık kumral-sarı boyalı. Diplerim ise koyu kumral. Cok sırıtmasa da rahatsızım. Boya durumunu ne yapıyorsunuz?
Ablam 7.ayında boyattı dr boyatabilirsin dedi bi sorun cıkmadı bnde doguma yakın boyatıcam uzun süre idare etsin

Bel ağrısını genelde normal kabul ediyo doktorlar umarim oyledir canım.bence bizlerde biraz fazla dinliyoruz kendimizi gerci bu da cok normal bende de koku hassasiyeti cok fazla ama cok sukur o kadarla kaliyo.bi tek bebek olması gerekenden biraz asagidaymis doktor dikkat etmemi soyledi yukarı yerlesene kadar.o tedirgin ediyo benide.uzun sure ayakta kalinca alt karın bolgemde agri oluyo ama yatinca geciyo cok sukur.Allahim saglikla kucagimiza almak nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…