2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aminn inşallah Umarım öyledir Benim bazı anlar dayanılmaz oluyor canım yatakta dönerken bile ağrı oluyor.neyse.kaç hafalık gebeliğin canım.endişe etme büyüdükçe yerine yerleşir bebiş sen çok ayakta kalmamaya çalış bu aralar dinlen bol bol.doktorunun da dediği gibi yerleşene kdr dikkat et elinde geldiğince

Aynen öyle canm bnmde şeffaf akıntıda çok hafif kan geldi bakalm devmı gelicekmi bnmde karnım ağrıyo.ve midem karnım çok sert ve şişti

Ombre uçlara yapılıyor bitkisel birşeylerle yaptırabilirsin aslında . Daha önce hamilelik yaşadığın için bilirsin o ruh halini ne kadar mutlu olsanda kadınız güzel görünmekte istiyoruz . Ben şuan aynı kıyafetlerimi giyiyorum ama kendimi kalın hissediyorum

Hiç abartmıyorum şunu okuyunca gözlerim doldu

Ayy ne kadar akıllı maşallah ne güzel bir anı olmuş, sağlıkla kavuştukları gün de gelsin inşallah

Kızlar saclarımın dip boyası geldi. Normalde acık kumral-sarı boyalı. Diplerim ise koyu kumral. Cok sırıtmasa da rahatsızım. Boya durumunu ne yapıyorsunuz?
Boya bitkisel dahil ilk 3 ay bitene kadar yasak dedi benim doktorum, 3 ay sonra içinde amonyak olmayan bitkisel bir boya ile boyayabilirsin dedi

Kızlar karnımın altında sol tarafta nokta kadar bi yer sert baskı yapıyo gibi uyurken geldi çözemedim ya internette düşük belirtisi falan yazıyor bakmayım diyorum yine bakıyorum

Son düzenleme:
Ah işte zaten sacımda ombre vardı ombre üstüne tüm sarı yaptırmıstım. Yeni ombreyi sacım kaldırmazmıs. İster istemez her doğumda özellikle bel kalınlaşıyor. Ben hala hic kilo almadım ama bi şişkinim bir de tabi acaba niye kilo alamıyorum bunu taktım kafaya

Boya bitkisel dahil ilk 3 ay bitene kadar yasak dedi benim doktorum, 3 ay sonra içinde amonyak olmayan bitkisel bir boya ile boyayabilirsin dedi
Sağol canım bunu merak ediyodum neler yapılabilir diye. Su 12. Haftamızı bir devirelim madem sonrası icin düsüneceğim ama yeter ki bebeklerimizin sağlığına bişey olmasın Ya senin hic göbeğin cıktı mı?

Kızlar benim yine kanamam oldu malesef Acile gittik dün akşam ama kan değerim iyi çıktığı için ve kanama durduğu için ultrasonla bakmadılar yarın polikliniğe çağırdı doktor çok korkuyorum bu sefer rengi daha açıktı sanki Ne olur dua edin

Kac haftalıksın? Cok gecmis olsun. Keşke ısrar etseydin bakın diye. Düşük iğnesi filan kullanıyomısum

Günaydın herkese , 8-9 haftalarda çok hafif kahverengi lekelenme yaşayanlar var mı ? Daha önce 6.haftada olmuştu

Kızlar saclarımın dip boyası geldi. Normalde acık kumral-sarı boyalı. Diplerim ise koyu kumral. Cok sırıtmasa da rahatsızım. Boya durumunu ne yapıyorsunuz?
Boyayla ilgili yapılmış çok fazla çalışma yok etkisi bilinmiyor o yüzden ilk üç yapılmasın deniliyor canım

Benim de sağ bacakta ağrım vardı belimde az var mg ve Ca eksikliği olabilir dedi ilaç vermek istemiyorum ilk üç ay dedi günde bir soda iç dedi mg ve Ca için aklında olsun dene bir istersen

Kızlar karnımın altında sol tarafta nokta kadar bi yer sert baskı yapıyo gibi uyurken geldi çözemedim ya internette düşük belirtisi falan yazıyor bakmayım diyorum yine bakıyorum
Canım hiç internete bakma moralini bozma aynı ağrı bende de var sağ tarafımda rahim büyüdüğü için baskı yapıyor etraftaki organlar benim de gazım olduğunda ağrı şiddetleniyor normal dedi doktor

Yaaa ne güzel işte alma kilo bu dönemde kiloyu sen alıyorsun yumruk kadar değil kese 8. Haftalarda . Bende almak istemiyorum

Günaydın herkese , 8-9 haftalarda çok hafif kahverengi lekelenme yaşayanlar var mı ? Daha önce 6.haftada olmuştu
Günaydın canım daha önceki kontrollerinde kanama alanı var mıydı rahimde benim kanama alanım vardı son kontrolümde geçmişti ilaçları bırakmıştık kahverengi akıntın olabilir korkma kırmızı olmadıkça demişti dün çok hafif akıntıda kahverengilik gördüm inşallah seninki de öyledir korkma yarın doktora git bakalım ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…