2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kac haftalıksın? Cok gecmis olsun. Keşke ısrar etseydin bakın diye. Düşük iğnesi filan kullanıyomısum
7+5 im canım iğne de kullanıyorum haftada bir progestan da kullanıyorum ama kanamalar durmuyor. Ama şimdiye kadar kanama odağı da görülmedi anlayamıyorum ve korkuyorum

Hayırlı haberlerle geliriz inşallah canım. Benim randevu pazartesi ye alındı akşama doğru. Yazarım buraya gelişmeleri.
Hayrılı olsun. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. İyi geçer inşallah randevun

Canım aynı durumu bende yaşadım geçmiş mesajlarımı okuyabilirsin çok korkmuştum. Elimden geldiğince.dinlen içini ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz. 12. Haftaya girmek üzereyim geçen hafta bira yoruldum yine kahverengi kanamam oldu. İlaca devam ediyorum. Muhakkak görün doktoruna Progestan ilaç verecektir.

Günaydın herkese , 8-9 haftalarda çok hafif kahverengi lekelenme yaşayanlar var mı ? Daha önce 6.haftada olmuştu

şuan 12.Haftaya geldim ben canım 6. Haftadan beri ara ara oluyor. Muayenede kese etrafında kanamam olduğunu söylemişti doktor bir anda gelebilir korkma demişti. Geçen hafta biraz yoruldum yine geldi. Dinlenmek gerekiyor. İlaç ve iğne kullanıyordum şuan sadece ilaç kullanıyorum.

Kasik agrisi yaptımi sende kanama. Benmde kese etrafinda kanamam var kasik agrim cok oldu. Dunden beri hic yok.

Progestan ve pruluton depot bile kullanıyorum ama bilmiyorum neden böyle oluyor 2 kez hastaneye yattım kanama oluyor ve devam etmiyor tek seferde fazlaca gelip kesiliyor hiçbir anlam veremedim inşAllah yarın doktorum hayırlı haberler verir ve nedenini de söyler 8. Haftama giriyorum daha dolu dolu hamileyim bile diyemedim sevinemiyorum her an bir şey olacak gibi

Ben Mustafakemalpaşa'liyim. Bu haberin asli yok. Gelen kisi normal grip imis. Saglik ocagindaki doktor tedirgin olmus ve hastaneye yonlendirmisler. Test sonucu ise negatif. Endiselenmeyin.

Kasik agrisi yaptımi sende kanama. Benmde kese etrafinda kanamam var kasik agrim cok oldu. Dunden beri hic yok.

kasık ve bel ağrısı çoK fazlaydı zaten kanamamın ilk olduğu gün boyu sabahtan akşama doğum sancısı çektim resmen. iyi olduğum zamanlar ağrımda olmuyor. Bel ağrım olduğu zaman anlıyorum ki kanamam olacak.

Omepa VM ve Venatura demir kullanıyorum ben şu anda. Omepa VM yi 3 aydan fazla süredir kullanıyorum, demiri ise 8. Haftadan itibaren ekledi doktorum
Ben de Omepa VM kullanıyorum. Bugün ilacım bitti. Tekrar muayene gidene kadar normal bir folik asit mi kullansam diyorum evde vardı gebelik öncesinden. Çünkü doktor tekrar isteyecek mi emin değilim.

bende aynı ilaçları kullandım. Aynı senin gibiydim tam anlamıyla kavrayamadım bile hamile olduğumu. Nedeni yok dedi bana doktorum bazı gebelikler biraz daha fazla düşük ihtimalli olabiliyormuş. Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde o kadar rahat geçirdim ki bununla çok farkı var. Tek yaptığım dinlenmek belimin ağrıyacağını anladığımda hemen dinleniyorum.

Ben de şu an raporluyum raporluyken böyleyse çalışmaya başladığımda ne olur bilmiyorum. Bebeğime bir şey olmasın bunlara da razıyım tabiki ama sürekli bir korku insanı çok üzüyor Senin ne zamana kadar sürdü kanamaların

gönlünü ferah tut canım Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz. Doktor bebeğin durumu için iyi dediyse öyle devam eder inşAllah.Ben 6. Haftada kanama ile gittim acile. Arkasından aktif Kırmızı adet kanaması gibi gördüm afedersin. Bu kez düşük yaptım diye korkuyla gittim ama iyi dedi hamdolsun. 7. Ve 8. Haftamda kahverengi kanamalar oldu ara ara hala kahverengi akıntı oluyor. Rabbim selametle sonuçlandırsın sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı.

Ins canim 3 ay bi gecse Allahin izniyle bugun 9+6 canim dikkat ediyorum elimden geldigince.senin doktor randevun ne zaman.bakalim ne dicek agrilarin icin

Amiin canım inşAllah ben de iyi haberler alırım yarın

8 haftalık gebelikte , cinsel iliskinin bir sakincasi olur mu ? Doktorumuz ilk 3 ay genelde 15 günde bir oneriyoruz dedi ama fikirlerinizi merak ettim
Hamilelikte sıkıntı olmadığında cşnselliğin sıkı tısı yok diyor doktorlar. Bizim doktor sağolsun biz sormadan herşeyi yapabilirsiniz herşey serbest dedi hiçbir kısıtlama koymadı

Ins canim 3 ay bi gecse Allahin izniyle bugun 9+6 canim dikkat ediyorum elimden geldigince.senin doktor randevun ne zaman.bakalim ne dicek agrilarin icin
Bende 9.haftaya girdim canım.benim dr randevum yarın sabah. sorcam bu ağrıların sebebi nedir Acaba diye hayırlısıyla şu 3. Ayı bitirelim biraz rahatlarız bence

Çıktı canım, aslında hala -3 kilodayım ama göbeğim önden gidiyor. 12. Hafta bir bitse çok rahatlayacağım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…