Kizlar dünden beri bel ve kasik ağrim var önceden de vardi bu kadar uzun surmezdi kasiklarimda taş gibi oldu neden acaba yarin doktora gitcem hayirlisi olsun
Bende 9.haftaya girdim canım.benim dr randevum yarın sabah. sorcam bu ağrıların sebebi nedir Acaba diye hayırlısıyla şu 3. Ayı bitirelim biraz rahatlarız bence
Kizlar dünden beri bel ve kasik ağrim var önceden de vardi bu kadar uzun surmezdi kasiklarimda taş gibi oldu neden acaba yarin doktora gitcem hayirlisi olsun
Bugun benimde oyle oldu yaa oyle bir sanci girdi ki birden yokuş yukarı cikiyordum nefesim kesildi ödüm patladı ..seninde gecici biseydir.merak etme regl gunu yaklasinca da oluyor vucut sanki regl olcakmiş gibi algilayip agri cekiyosun benim o gunlerde de oldu ..seninde oyle olabilir telaslanma
Bugun benimde oyle oldu yaa oyle bir sanci girdi ki birden yokuş yukarı cikiyordum nefesim kesildi ödüm patladı ..seninde gecici biseydir.merak etme regl gunu yaklasinca da oluyor vucut sanki regl olcakmiş gibi algilayip agri cekiyosun benim o gunlerde de oldu ..seninde oyle olabilir telaslanma
Ben Mustafakemalpaşa'liyim. Bu haberin asli yok. Gelen kisi normal grip imis. Saglik ocagindaki doktor tedirgin olmus ve hastaneye yonlendirmisler. Test sonucu ise negatif. Endiselenmeyin.
Biz iki hafta sonra cinsiyetini %98 ogrenecegiz ve meraktan catliyorum persembe gunu kan aldilar bebegin dna sini ayristirip hormonlardan bakicaklarmis cok heyecanli bi bekleyis
Ultrasonda bir el ensede bir el agzinda parmak emiyo keyifci masallah
Bende gitmeyi duşunuyorum bakalim hayirlisi olsun randevum cuma günü ama korktum bekleyemem özele gitcem cok iyi bir doktor var orda bakalim
[/QUO
Bel ağrın mı var senin de canım.korkma inş bi sıkıntı olmaz ya
Biz iki hafta sonra cinsiyetini %98 ogrenecegiz ve meraktan catliyorum persembe gunu kan aldilar bebegin dna sini ayristirip hormonlardan bakicaklarmis cok heyecanli bi bekleyis
Ultrasonda bir el ensede bir el agzinda parmak emiyo keyifci masallah
slm anneler bizde ekimde kismetse insallh bebegim geleck hayirlsi olsun ben karamana tasindim ve burda dr bulma sansim cok yok mersinden geldim buraya ve ikinci gebelim ilk dogumumu mersinde yapmistim simdi dr bile gitmek istemiyrm gecen bi ozel hastaneye gideyim dedim dr bebegin kalp sesini bu haftalarda zor duyariz diyo 7 haftalik oldu neyseki oncesi gun devlette dinlemistim valla ne yapacgm bilmiyrm ben hastaneden sogudum allhim yardim etsin benim durumumda olana bi akil verin ne yapayim ben simdi...