2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaaa canım işte alışıyorlar hep bizden bizden hamilelikte kolay geliyor onlara anlamıyorlar ne olduğunu bide bizim hamilelikler riskli olunca napalım elden birşey gelmiyor
Bu sefer yine biraz nazik oğlumda birsey eksik olunca sanki kimse senin gibi hamile kalmamış dedi bana iki güne kanamam olunca dediğini yuttu bana sakın yerinden kalkma dedi benim öküzcum

Ben tahmin yaptin mi sana canim hayirli olsun bir prenses daha geliyor ay benimki ne acaba kendime yorum yaptim ama tabiki doktor daha iyi bilir
Yok canım tahmin yapmadın ben buraya cok giremedim kusmaktan daha yeni kendime geliyorum hayırlısı neyse ama gönlündeki olsun inşallah

Maşallah bazı eşler çok çocuk istemiş biz evleneli 4,5 yıl olacak eşim ancak kendini babalığa hazır hissedebildi ve tek çocuk istiyor ben zorlayınca en fazla 2 diyor ama benim hep hayalim 3 çocuktu

Benim eşim biz daha nişanlıyken senden çocuğum olsun istiyorum şarkısını bana söylerdi ben ozaman yandım ben bu şimdiden çocuk istiyor dedim

Kızlar ben gündüzleri evdekilere yemek yapmaktan uyuyamıyorum geceleride saat başı tuvalete kalkmaktan.

Bu sefer yine biraz nazik oğlumda birsey eksik olunca sanki kimse senin gibi hamile kalmamış dedi bana iki güne kanamam olunca dediğini yuttu bana sakın yerinden kalkma dedi benim öküzcum
Hahaha aynen benimkide kanama olunca sen yat ben yaparım ne istiyorsan bana söyle getireyim dedi işin ciddiyetini anladılar ozaman

Ama sen doğuruyosun, önemli olan o.

Bende de hiç uyku hali olmadı canım. Herkes bir değil demek ki. Ama halsizlik var tabi.
Doğru canım bünyeden bünyeye değişiyor demekki ben sürekli yattığım için genelde halsizlik varmı yok u onuda anlayamıyorum kanama alanım riskim oldu tüp bebek bide ondan yatmaktan da anlayamadım

mide bulantısından dolayı yeterli beslenememek en büyük etken oluyo bnce tabi her hamilelikte farklı oluyomus bunu 2 3 cocugu olagan istisnasız herkesten duydum inş azalır zamanla

Kızlar benim de her gün aynı saatlerde uyku basıyor Uykudan çok baygınlık gibi bir şey aniden geliyor ve ayakta bile duramıyorum direk yatıyorum. Ama ben progestan kullanıyorum günde 3 kere bence ondandır çünkü bana biraz fazla gibi geliyor bu kadarı

bende de oluyor o uyku halleri öğleden sonra genelde bazende saat 4-5 gibi gündüz uyuduğum zaman normalde gece yatamam gayet rahat gece de uyuyorum

bendede uyku meselesi tam tersi oldu normalde ben öğlene kdr uyuyan biriyim ama 10 dan sonra zorluyorum kendmi sabahları karnım acıkınca uyuyamıyorum asla resmen kalk bsyler ye diyor gün içindede öle uyku muyku yok aksam da 12 1 arası uyuyorum cok garip oldu bu durum

Bir sonraki dr gitmem üçlü tarama testi için olucak bu süreçte 4 aylık zaten oluyor cinsiyet için de zaman gelmiş oluyor ikisini bir arada öğrenirim diye düşünüyorum coronadan dolayı da çok fazla hastaneye gitmek istemiyorum

bnmde öle olcak 11 haftalıkken 2liye gittim 16.haftada 3lğye gidicem cinsiyetede o zamn bakacak ama burda 12. haftada öğrenenler var tabi :)

Canım ben de progestanı aynen 3 kere ve ağızdan kullanıyordum. Hem halsizliği artırıyordu hem mide bulantısını. Vajinal almaya başladım yan etkileri daha az oluyor tavsiye ederim

Canım ben de progestanı aynen 3 kere ve ağızdan kullanıyordum. Hem halsizliği artırıyordu hem mide bulantısını. Vajinal almaya başladım yan etkileri daha az oluyor tavsiye ederim
Canım benim kanamalarım olduğu için ağızdan al dedi doktorum. Evet malesef ben dede aynılarını yaptı ama başka çarem yok şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…