2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bende de oluyor o uyku halleri öğleden sonra genelde bazende saat 4-5 gibi gündüz uyuduğum zaman normalde gece yatamam gayet rahat gece de uyuyorum
Aynen öyle normal gündüz uykusu gibi olmuyor geceye hiç etkisi yok

hay masallah walla 4.cocuk maddi kısmını geciyorum 4 tane coıcuk ben 1 tanesiyle bile nasıl ugrasacam dye kara kara düşünüyorum
Cok şukur prensesler yaramaz diğil karnelerdr takdir akıllı benimkiler

al bendende aynı 12-1 yatış 10gibi kalkış uyku muyku basmıyor benide sabahları yarım yamalak uyu uyan yapıp kalkıyorum

Kızlar 2li tarama 12.haftada oluyordu değilmi tam 12.haftanın ilk günümü olması lazım

Kızlar 2li tarama 12.haftada oluyordu değilmi tam 12.haftanın ilk günümü olması lazım
Ben yaptirmadim hiç onu 8 aylikken doktor bebeğin dowm sendromlu dedi bana allah ne verirse başim gözüm ustune işte anne yureği delirmeme yetti arti bile kendime zor geldim ben yaptirmam bide bizim gine bir akrabaya yanniş demişlerde kadin doguma kadar ağladi bebek sağlam cikti siz bilirsiniz herkezin fikri kendine ama bebişte bir sorun varsa o 9 ay 9 sene oluyor geçmiyor şukur nur topu gibi bir kizim oldu ben yaptirmiycam sen istersen yap canim anlatmak istedim

al bendende aynı 12-1 yatış 10gibi kalkış uyku muyku basmıyor benide sabahları yarım yamalak uyu uyan yapıp kalkıyorum
Aynen ya bide ben uykucu insanım neyse dogum dan sonraya hazırlık yapıyo vücut heralde

Ee kız cocukları öle olıyo biraz maşallah 3üde erkek olsaydı 4.yü düşünürmüysün orasını bilemiyorum
Neden cok mu yaramazlar erkeklervalla beN kız cocuk hastasi olarak kız olmasaydi heralde türbe türbe gezerdimtabi mevlam ne verirse başim ustune sağlikli hayirli evlat nasip etsin kız yada erkek işim tatli hecani

Allah bağışlasın canım çok net kesinliği yok diyorlar ben yaptırıcam tüp bebek riskleri fazla oluyor aklımda kalmasın doktorumda yaptırmamızı öneriyor inşAllah tertemiz çıkar

Aynen ya bide ben uykucu insanım neyse dogum dan sonraya hazırlık yapıyo vücut heralde
Hahaha bende aynısını düşündüm herkes uyu bu uykuları çok arıycan diyor normalde öğlene kadar uyurum bende yok hiç tatlı tatlı uyku basması yaşamadım daha

Kızlar dün gece 24:30 gibi hafif kanamam başladı o kadar çok korktum ki kendimi her duruma hazırladım önce duşa girdim sonra eşimi bilgilendirdim acile gittik birkaç özellerin acilinde kadın doğum doktoru bulamadık bizde şehir hastanesine gitmek zorunda kaldık. Doktor o kadar ilgisizdi ki beni masaya aldılar karnımdan bakacaktı kafanı duvara çevir dedi 5 saniye ultrasonla baktı hemşireye bişeyler söyledi ve gitti. Tabi ben o an ağlıyorum hemşireye sordum bebeğin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye oda atıyor dedi o esnada koridorda doktoru yakaladım onada sordum kalp atışı nasıl düşük mü normal mi diye oda yüzüme bakmadan normal dedi bende peki neden kanamam oldu dedim oda giderken bi çok nedeni olabilir deyip tek iki cümle kullanıp beni gönderdiler.

Gece uyuyamadım şimdi hemen özelden randevu alıp gitmek istiyorum çok korkuyorum kızlar ya ağrı filan hiç bir şey yokken kanamam başladı 12+3 günlüğüz böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı yardım edin lütfen ve duanıza ihtiyacım var şuna bile ağlıyorum

Günaydın:) burayı takip ediyordum sırf size yazmak için üye oldum.
Bebeğinizin kalp atışı varmış bence vesveselere kapılmayın.
Kağan Kocatepe'nin youtube'da kanama ile ilgili bir kaç videosu var lütfen izleyin.
Ve sizi rahatlatacak bir doktor randevusu ayarlayın detaylıca bakılıp sorularınıza cevap olsun inşallah.
Kanamalar bizi korkutuyor benim de kanamam olduğunda az sonra ameliyata alınacağıma kendimi hazırlamıştım ama bebeğim benimleydi aklımdaki kötü senaryoların hiçbiri gerçekleşmedi.Kanamanın sebebi ise belirsiz kaldı.
Şuan bebeğiniz için yapabileceğiniz en iyi şey strese girmemek lütfen kendinizi telkin edin.
Elbetteki korkacaksınız ama lütfen aklınızdaki kötü senaryoları durdurun dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…